Oferte speciale la meniul zilei în Cluj

Home $ Articole $ Oferte speciale la meniul zilei în Cluj

by | Jan 22, 2018 | Articole, Ieși la masă

Știm cu toții că cea mai importantă masă a zilei e micul-dejun și trebuie să-i acordăm o atenție deosebită. Dar oricât de energizant și sănătos ar fi acesta, parcă tot mai preocupați suntem de prânz, mai ales că după câteva ore de muncă sau cursuri intense la facultate, suntem mai înfometați ca niște lupi. Noi am scris nu demult un articol în care recomandam câteva locații unde puteți servi meniul zilei în Cluj, azi revenim cu câteva completări, pentru cei care sunt în căutare de oferte speciale, prețuri avantajoase sau ponturi bune pentru delivery.

O primă variantă pentru o masă de prânz completă, echilibrată și sănătoasă vine de la Exclusiv Catering & Events. Meniul zilei, ce cuprinde supă, fel principal și chiflă, este acum doar 14 lei. Fie că sunteți acasă sau la birou, puteți apela cu încredere la preparatele lor gustoase și sățioase, însă trebuie să știți că, pentru a beneficia de transport gratuit, comanda minimă este de 75 lei. Oferta este special concepută pentru cei care lucrează și vor să servească masa la locul de muncă, alături de colegi sau pentru cei care sunt acasă și nu au chef de gătit. Sună bine, nu?

Un meniu al zilei delicios găsiți și la POKKA de luni până vineri între orele 12.00 și 16.00. Aveți trei variante, cu prețuri între 22 și 27 lei, toate conținând supă și fel principal. O primă opțiune ar fi Enchilada Taco Platter, cu o bucată de Enchiladas Rojas, una de tacos și orez a la mexicana cu supă din piept de pui cu lime, a doua opțiune vă oferă două bucăți tacos, orez a la mexicană și același tip de supă, iar a treia ar fi o combinație cu două bucăți tacos, o bucată Enchiladas, orez a la mexicana și supa. Merită să încercați, mai ales dacă vreți să vă convingeți că la ei găsiți cele mai bune lipii tortilla din Cluj. Noi ne-am convins.

Dacă sunteți un fel de maestru al task-urilor și al time managementului și aveți vreme să mergeți undeva pentru masa de prânz, ați fi incredibil de norocoși să lucrați undeva aproape de Centru, pentru că acolo e MEMO 10. Și unde e Memo 10 e și mâncarea gustoasă și ieftină. Există variante diverse pentru meniul zilei, cu sau fără supă, iar prețul variază între 10,9 și 15,9 lei. Keep in mind că nu sunteți singurul care abia a așteptat acest moment al zilei, așa că fiți pregătiți să așteptați un loc liber, să împărțiți masa cu necunoscuți sau să plecați flămând, pentru că nu ați avut chiar atât de mult timp liber pe cât ați crezut.

#cluj #clujnapoca #transilvania #europe #ig_cluj #ig_romania #memo10

A post shared by Cluj streets (@cluj.streets) on

Revenind la delivery, o altă idee ar fi cei de la Expand Catering, unde meniul zilei este 16.50 lei și au opțiune și pentru lacto-vegetarieni și vegetarieni. De asemenea, dacă ați mânca ceva, dar nu vă este neapărat foame, puteți opta fie pentru supă (6-7 lei), fie pentru preparatul principal (12-14 lei). Partea foarte faină aici e că ai mai multe preparate din care poți alege pentru fiecare fel, which is a pretty good deal.

Și la final, o propunere pentru zilele în care totul merge ca pe roate, sunteți în grafic cu toate deadline-urile, șeful tocmai v-a lăudat munca în fața tuturor și simțiți că vreți să vă oferiți un mic premiu… culinar, există sushi. La Sushi Cluj găsiți două variante de meniul zilei, una la 23 lei, cu supă de legume cu susan și salată și pui teriayaki, karaage sau șnițel katsu, și una la 29 lei, tot cu același fel de supă, dar alături de 2 nigiri cu somon și o tempura de legume, iar puiul îl alegeți voi, ca și în cazul variantei anterioare. Parcă altfel merge treaba când e și sushi în ecuație, nu?

#sushicluj #nigiri #somon #avocado #sushidelight #sushitime #japanesefood

A post shared by SushiCluj (@sushi.cluj) on

Voi de unde comandați / unde luați prânzul? Dacă mai știți alte oferte speciale, feel free to share.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!