“my-go-to places” în Cluj când am poftă de #pancakes | #adelicious

Home $ Articole $ “my-go-to places” în Cluj când am poftă de #pancakes | #adelicious

by | Jan 23, 2018 | Articole

Salutare! Sunt Adelicious si imi place mancarea delicioasa din Cluj. Lista mea de preferinte cuprinde cele mai bune preparate ale localurilor din Cluj, pe care le aleg cu atentie. Urmareste-mi recomandarile si descopera tot ce e delicios!

Azi vă scriu despre un desert pufos, care se servește cu o varietate de topping-uri: nutella, fructe, dulcețuri sau diferite siropuri. Este un desert savuros, pe care uneori îl servesc alături de cafea la mic dejun, după cum am învățat de la americani. Așadar, haideți să vedem unde găsim cele mai bune pancakes în Cluj!

Pe primul loc în topul preferințelor mele sunt pancake-urile de la Roots. Sunt pufoase, aerate și se pot servi în două variante: cu nutella, alune și piure de fructe sau cu miere de salcâm, alune și piure de fructe.

Următoarea oprire pe lista mea de preferințe este la Twelve. Pancake-urile lor sunt însoțite de miere și fructe sau de sirop de arțar, și se regăsesc doar în meniul de mic dejun, așa că le puteți savura până la 11:30 de luni până vineri.

Twelve's Pancakes . #whenincluj

O postare distribuită de Twelve (@restaurant_twelve) pe

La Pancake House găsiți pancake-uri pufoase, pe care le puteți servi cu 6 topping-uri diferite: cu nutella și banane, cu cremă de caramel și kiwi, cu unt de arahide și banane, cu sirop de arțar și afine, cu ciocolată albă și oreo sau cu ciocolată albă și căpșuni. Cei de la Pancake House fac și livrări, așa că puteți să vă bucurați de preparatele lor și acasă.

Sper că vi s-a făcut poftă de ceva dulce și veți merge să degustați pancakes!

Să îmi spuneți care sunt preferatele voastre! Hai să facem schimb de experiențe culinare, leave a comment below.

Adelicious

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!