6 locuri din Cluj în care să iei masa cu familia în weekend

Home $ Articole $ 6 locuri din Cluj în care să iei masa cu familia în weekend

by | Mar 14, 2018 | Articole, Ieși la masă

După ce toată săptămâna ne învârtim în stânga și în dreapta și suntem presați de deadline-uri, măcar în weekend să ne bucurăm de un moment de respiro. Și ce terapie mai bună împotriva grijilor care mai de care, dacă nu o masă cu familia, unde lăsăm job-ul deoparte și ne îndreptăm atenția spre cei dragi? Ca totul să decurgă bine, alegerea restaurantului e un factor-cheie. Așa că îți sărim în ajutor cu câteva recomandări de restaurante unde masa în familie are toate șansele să fie una reușită.

Pensiunea La Mesteceni

Un loc ideal pentru a uita de stresul cotidian e Pensiunea La Mesteceni. Aflată în inima naturii, pensiunea oferă un mediu propice relaxării, iar atmosfera caldă de aici te va cuceri, fiind un loc în care întreaga familie se va simți ca acasă. Meniul cuprinde specialități care să vă răsfețe complet papilele gustative, având și preparate special pentru copii. Și dacă tot veni vorba de asta, chiar îți recomandăm să mergi acolo cu cei mici pentru că în anumite perioade ale anului sunt organizate tot felul de zile dedicate lor. Nici în restul zilelor copiii nu se vor plictisi, căci există un spațiu de joacă amenajat special pentru ei. Iar ca să vă bucurați de aerul curat din plin, grădina de vară va fi oaza voastră de relaxare în sezonul cald.

Adresă: Salicea, nr. 86 | 0754 041 508

Pizza Acrobatica

Dacă îi veți întreba pe cei mici ce preferă să mănânce, răspunsul e clar: PIZZA! Și cum nu doar ei sunt fascinați de acest preparat (sunt vinovată!), o ieșire la pizza poate transforma o zi monotonă într-una extrem de veselă. Copiii vor aprecia cu siguranță această alegere. Așa că vă propunem să savurați o felie de pizza (evident că nu doar o felie, cine mănâncă doar atât?) în centrul Clujului și să vă bucurați de timpul petrecut cu cei dragi. Pentru cei care nu doresc pizza, meniul propune și paste, roll-up-uri sau salate. Nu uitați de desert!

Adresă: Str. Avram Iancu, nr. 13 | 0364 405 719

cut & crust

Și când vine vorba de pizza… o recomandare nu-i de ajuns și cu cât e mai mare cantitatea de fericire italiană, cu atât mai bine. Acestea fiind spuse, imediat ne-a fugit gândul la cel mai recent deschis restaurant din Grigorescu – cut & crust, și la a sa faimoasă Longa, pizza de jumătate de metru care poate fi și de forma a două sortimente alese de voi. Pe lângă faptul că-i foarte bună (nu o zicem doar noi, vorbește lumea), este varianta ideală pentru familii pentru că dintr-o Longa Combo pot mânca liniștite până la patru persoane, iar astfel nimeni nu rămâne pe dinafară. Altfel se vor simți prichindeii când vor vedea că pot mânca din pizza lui tati și a mamei.

Adresă: Str. Donath 65 | 0364 404 599

Marty Restaurants

Regula e foarte simplă: un meniu variat împacă pe toată lumea. Dacă familia ta are preferințe diferite în materie de mâncare, poți opta pentru unul dintre restaurantele Marty, unde e practic imposibil să nu găsești ceva pe placul tău sau ceva de care ”ți-e poftă”. Cu o atmosferă primitoare și mese încăpătoare, e locul în care fiecare membru al familiei se va simți în largul său, să nu mai spunem că vă puteți desfăta și cu băutura preferată, iar pentru micuți aveți diverse variane de smoothie-uri, fresh-uri și milkshake-uri. locația noastră preferată este cea din incinta Platinia Shopping Center, recunoaștem.

Adresă: Calea Mănăștur, nr. 6 | 0735 317 497

Livada

Cu un meniu delicios ce îmbină arome rafinate cu gusturi clasice, Livada se remarcă prin 3 elemente-cheie: good food, fine wines & quality live music. Așa că, dacă îți dorești o masă de nota 10 alături de familie, locația aceasta e o alegere potrivită. Iar acum, cum se apropie sezonul cald, puteți profita de terasa restaurantului, care vă va duce într-o altă realitate, una a relaxării. Aceasta are și un loc de joacă pentru copii, în cazul în care grădina devine neîncăpătoare pentru zâmbetele și jocurile lor. Pentru ca familia să fie cu adevărat completă, este bine-venit și membrul patruped.

Adresă: Str. Clinicilor, nr. 14 | 0722 111 115

Samsara FoodHouse

Restaurantul cu specialități vegane și raw-vegane ce emană bună dispoziție poate fi spațiul pentru o masă de familie cu preparate savuroase și, mai ales, foarte sănătoase. De la paste la burgeri, totul este pregătit fără carne și conține o varietate de vitamine necesare organismului, atât de căutate de toată lumea într-o eră în care totul e dăunător sănătății și habar nu mai avem ce să mâncăm. Noi recomandăm mesele de lângă măslin, copăcelul din mijlocul restaurantului îți dă o energie aparte.

Adresă: Str. Cardinal Hosse, nr. 3 | 0736 073 073

Tu unde obișnuiești să iei masa cu familia?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!