8 idei care să te inspire la final de săptămână

Home $ Articole $ 8 idei care să te inspire la final de săptămână

by | Mar 15, 2018 | Articole

E joi și suntem la doi pași distanță de weekend. Se aud zvonuri cum că vremea ne va face din nou o surpriză (neplăcută) și temperaturile vor scădea. În aceste circumstanțe, singurul lucru logic care rămâne de făcut e să aveți planurile pregătite. Nu de alta, dar sper că nu vreți să vă ascundeți în pat tot weekendul doar pentru că e frig afară. Nu când ai motive întemeiate să #ieșidincasă.

Când m-am uitat în calendarul de evenimente să văd care îmi sunt opțiunile, concluzia a fost una clară: weekend-ul acesta e de tot râsul. De vineri până duminică puteți participa în fiecare zi la un show de stand-up comedy, iar eu cred că e o modalitate excelentă de a finaliza o săptămână grea de lucru și a vă pregăti pentru alta. Mâine, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19.00, vă așteaptă chiar Doru Octavian Dumitru, cu o reprezentație ce face parte din turneul său – ”Ai dreptate, draga mea”. Nu uitați să vă invitați jumătatea, sigur veți pleca amândoi cu niște lecții învățate din sală. Prețul unui bilet este de 30 lei și poate fi achiziționat direct aici.

 

Sâmbătă ne întâlnim la Hugo The Office, tot de la ora 19.00. De data aceasta cu Gabriel Gherghe și Victor Drăgan, pe care probabil îi țineți minte de la iUmor, dacă încă nu ați ajuns să îi vedeți live. Puteți să dați un search rapid pe YouTube și o să vedeți că vă vor convinge imediat să fiți prezenți, chiar să vă luptați pentru primul rând. Biletele se găsesc în locație și costă 30 de lei cumpărate în avans sau 40 lei în seara evenimentului. Iar duminică e zi de stand-up la El Comandante, iar Daniel Haș, Victor Băra și Andrei Ungur vor încheia această aventură nebună a sesiunilor de stand-up pe weekend-ul acesta. Biletul costă 20 de lei și include intrarea și o bere.

 

#pă #speiș

A post shared by Gabriel Gherghe (@gabriel_gherghe) on

Dacă nu sunteți mai fani ai stand-up comedy-ului și durerilor de obraji aferente, mai avem idei! Puteți să vă faceți de cap toată ziua și noaptea de vineri, iar apoi leneviți restul weekend-ului. Ați putea începe cu o vizită la expoziția ”Upside down to earth”, care are loc în Galeria de Artă Launloc, de pe Emil Racoviță. Mai apoi, vă relaxați la Charlie Upstairs cu un cocktail inedit și muzică live, alături de trupa Vinyl. Iar pe la miezul nopții, când vedeți că sunteți plini de energie și nu ați merge acasă nici în ruptul capului, numai bine începe petrecerea în club Midi. Vinerea aceasta – Masomenos și RQZ. It`s gonna be wild.

 

Details matter! ☕️ @charliepub.

A post shared by Charlie Pub (@charliepub) on

Sâmbătă, nu contează cât de multe seriale alegi să vezi în timpul zilei, dar seara e musai să vii cu noi la un Guiness #PubCrawl de St. Patrick`s Day. Facem un tur de 5 localuri, care va începe la 8pm în Old Friends Pub, după care coborăm spre centru, trecem pe la Karolina și O’Peter’s, apoi Joben și Chelsea. Ordinea nu e bătută în cuie, o să vedem cum decurge noaptea, tu doar urmărește-ne traseul pe contul nostru de Instagram, iar dacă ești prin zonă, nu ezita să ne dai un semn. Vom învăța împreună cum se pronunță Slainte – echivalentul lui Noroc / Cheers în irlandeză, vom bea beri (evident) și vedem ce ne mai pregătește noaptea. Hai cu noi!

 

Iar duminică, indiferent de ce ați ales să faceți tot weekend-ul, cel mai bine ar fi să dați o fugă până la Pensiunea la Mesteceni, în inima naturii, alături de cineva drag. Poate fi mama, poate fi un prieten drag sau chiar toată familia, căci și cei mici își vor găsi imediat locul aici. Doar nu degeaba li se spune Duminicile poveștilor de familie. Veți putea savura unele dintre cele mai îndrăgite preparate ale lor, căci în data de 18 este ultima zi în care găsiți Meniul The Most Wanted, despre care ne-a povestit Ioana aici, iar copiii vor sta cuminți și veseli la spectacolul de magie al magicianului Cristian Gună. Informații și rezervări la 0754 041 508 sau [email protected].

 

Ei bine, unde ne vedem weekend-ul acesta în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!