În căutare de sloturi pe bani reali?

Home $ Diverse $ În căutare de sloturi pe bani reali?

by | Mar 26, 2018 | Diverse

Ai vizitat vreodată un cazino, fie că vorbim de unul fizic sau virtual, în online sau pe mobil? Atunci probabil știi deja că sloturile sunt atracțiile principale. Acestea pot fi de mai multe tipuri, de la clasice, video, progresive sau 3D și sunt prima alegere a celor care vor sa se distreze și, cu puțin sau mai mult noroc, să obțină niște bani în plus. Ceea ce fac sloturile atât de captivante este faptul că sunt intuitive și nu ai nevoie de nu știu ce pricepere pentru a putea ajunge la mai mulți bani.

Sunt bazate în totalitate pe noroc, iar la sloturi online au acces jucători din toată lumea, din fiecare colț imaginat al Pământului, fie că sunt conectați pe un iPhone, iPad, dispozitiv Android sau alt tip de smartphone și tabletă. Aveți posibilitatea de a intra în joc gratuit pentru sloturi pe bani reali și asta pentru că vă sunt oferite o gamă variată de beneficii și avantaje, cum ar fi ”no deposit-ul”. Book of Ra, Sizzling, Lucky Lady Charm, Dolphins Pearl, atât în varianta deluxe, cât și în cea originală, sunt doar câteva dintre jocurile care pot fi accesate chiar din confortul locuinței voastre. În mediul online, ratele de reușită sunt mai mari, și vă este pusă la dispoziție, la un loc, cea mai mare colecție de jocuri clasice cu fructe și șeptari. Oferta de casino cuprinde în jur de 100 de sloturi video, dar și 6 jocuri de masă: 4 de ruletă și 2 de blackjack.

S-ar putea să fiți cuceriți de atmosferă palpitantă și interesantă dată de pe parcursul miilor de rotiri, mai ales că puteți opta fie pentru cele cu trei până la cinci role, bine cunoscutele combinații victorioase formate din simboluri cu fructe, care sunt familiare până și celor care nu au jucat niciodată, cât și slot-uri video complexe cu mai multe linii care vă pot aduce succes. În plus, trebuie să știți că aproape toate slot-urile utilizează simbolurile Wild (Joker) și Scatter (îți garanteză un rezultat pozitiv indiferent de poziția sa) pentru a vă oferi și mai multe șanse de a obține sume atractive. Acestea nu sunt legate de rolele sau liniile învingătoare, atrăgând de obicei profituri masive doar prin simpla lor apariție.

În componența sloturilor intră tamburi, linii de plată, simboluri și caracteristici specifice fiecărui slot. Sloturile clasice au 3 tamburi, în timp ce sloturile 3D și progresive au 5 tamburi. Există și o serie de caracteristici speciale, cum ar fi rotirile gratis, multiplicatori de combinații, dar și jocurile extra. În acest fel, îți poți crește bankroll-ul, însă trebuie să știi că unele dintre ele necesită apariția unui anumit șablon pentru activare care, în funcție de slot, poate depinde de capacitățile jucătorului sau de simplul noroc.

Cum poți obține profitul dorit la sloturile online? Nu există o serie de tehnici știute de unii și alții nu, sau anumite abilități pe care trebuie să le ai. Sloturile folosesc un generator de numere aleatoare, rezultând o secvență de numere random, în acest fel rezultatul nu poate fi nicicum influențat de jucător. Ceea ce poți controla e cât de mult știi despre fiecare joc, caracteristicile sale și liniile de plată, pentru a le alege pe cele care au rata cea mai mare de succes.

Mare grijă la suma pe care îți permiți să o pierzi!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!