Cum să economisești timpul pierdut la cumpărături pentru masa perfectă de Paște

Home $ Articole $ Cum să economisești timpul pierdut la cumpărături pentru masa perfectă de Paște

by | Mar 28, 2018 | Articole

Parcă mai ieri ne pregăteam pentru Crăciun, săptămâna trecută afară era viscol și la televizor cânta ”Sărbătorile vin, sărbătorile vin”. În ciuda confuziei generale, luna aprilie bate la ușă și, odată cu ea, ne bucurăm de vacanță și venirea Paștelui. Și pentru că cunoaștem prea bine isteria generală de care e cuprins orașul în asemenea perioade, astăzi venim cu câteva propuneri pentru ca voi, pentru a vă ajuta să puteți economisi timp (+ energie) și să vă puteți pregăti o masă perfectă de Paște fără prea mare efort. Nici măcar de vopsitul ouălor sau coptul cozonacilor nu mai trebuie să vă îngrijorați.

Prima și cea mai bună idee ar fi să- i lăsați pe cei de la Exclusiv Catering să se ocupe de tot. Ei știu că timpul e scurt și prețios, iar noi suntem în căutarea fiecărei clipe libere pentru a sta cu cei dragi, nu în bucătărie. Așa că gătesc pentru noi preparate apetisante și de calitate, astfel încât vouă nu vă va lipsi nimic de pe masă: ouă roșii vopsite în coji de ceapă, pască, cozonac, prăjituri de casă și alte bunătăți specifice sărbătorilor. Au cinci variante pentru platourile de aperitive, inclusiv unul vegetarian, și două pentru prăjituri. Din propunerile lor nu lipsesc, desigur, sărmăluțele, drobul, friptura și ciorba de miel, salata boeuf și pasca, fie că o preferați dulce sau sărată. Dacă vreți să vă surprindeți oaspeții cu ceva altfel și să depășiți tiparele clasice, puteți opta pentru plăcinta franțuzească cu mere sau cheesecake-ul cu Oreo. Ei preiau comenzi până în data de joi, 05 aprilie, ora 16:00. Transportul este gratuit (pe raza orașului Cluj-Napoca) pentru comenzi mai mari de 300 lei. Comenzile până în 300 lei se pot ridica de la sediul firmei sau se livrează contra sumei de 15 lei. Puteți chiar acum să aruncați o privire și să vă decideți – voi cu ce vă așteptați oaspeții sărbătorile acestea?

La Moldovan găsiți tot aveți nevoie în materie de carne, iar acesta nu mai e un secret pentru nimeni. Pentru sărbătorile pascale v-au pregătit drob, pulpă și cotlet de miel, dar nu s-au limitat doar la atât, știind că preferințele variază la acest capitol. Așa că, au extins oferta și puteți să vă bucurați și de frigărui de berbecuț, friptură sau cotlet, care pot fi gătite sau semipreparate (marinate). Puteți cumpăra direct din magazin, oferta fiind valabilă în perioada 22 martie – 15 aprilie, în limita stocului disponibil, desigur. Și nu vă bazați pe faptul că veți fi printre ”puținii” care nu vor vrea să stea să gătească anul acesta.

Și Marty Restaurants ar fi o opțiune, platourile lor sunt absolut irezistible. Pe lângă faimosul platou cu 10 sortimente de cheesecake, numa’ bun de împărțit cu cei dragi, au și Gourmet Bunny Platter-ul, recomandat pentru 4 persoane, ce conține cupe cu piept de porc marina, cupe cu piept de pui marina, clătite cu rață și tartlet cu pastramă de vită, dar și o variantă pentru vegani: cupe cu murături zingara și cremă de brânză, rulouri cu legume proaspete, cupe cu hummus și seminte de pin și crusty broccoli. Livrare se realizează în 24h de la comandă.

Văzusem o postare pe Facebook săptămâna trecută – cineva căuta cozonaci buni în Cluj, era o poftă de-a respectivei / respectivului să-i mănânce cu lapte, nu se pregătea neapărat pentru Paște. Și atunci am aflat și eu că găsești așa ceva și pe OLX, și unii chiar arată exact ca la bunica acasă, parcă le și simt mirosul de cacao când mă uit la ei. Și Panemar este un prieten de nădejde dacă ultimul lucru pe care vreți să-l faceți e să vă coaceți în bucătărie, la propriu. Fie că alegeți unul cu stafide, mac, nucă, sau cornulețe cu gem, cu siguranță veți fi mulțumiți. Nu uitați nici de Zebra, zice că de cozonaci și prăjituri se ocupă ea de data aceasta și a pregătit prăjitură Doboș, Albinița, Sumegi cu nucă, prăjitură cu ciocolată și mascarpone, dar și trei sortimente de cozonac. Comenzile sunt așteptate până în data de 11 aprilie, ora 15.00. Pentru transport gratuit, comanda minimă este de 70 de lei. Sub această sumă, comenzile se ridică direct din restaurant.

Nu cred în dragoste la prima vedere, dar de când am gustat minunățiile de La Bonbonniere, am început să cred în dragostea la prima brioșă. Sincer, dacă încă nu ați apucat să gustați din deliciile acelea, probabil vă place să trăiți on the edge. Dacă mâine dispar toate tartele, torturile, tot ce găsiți La Bonbonniere și voi ați trecut prin viață așa… doar cu deserturile din supermarket-uri? Pentru Paște puteți alege una din variantele deja pregătite de ei: tort La Bonbonniere, tort de ciocolată și fructe, tort Red Velvet, tort Carrot Cake (stop, al meu!), chec cu fistic, trufe sau biscuiți cu ciocolată. Pentru comenzi sunați la 0742/250244 sau trimiteți un ? la [email protected].

În ultimă instanță, nu uitați de Bringo, care vă aduce cumpărăturile direct acasă! Cum ziceam, nu va fi o experiență plăcută să vă aventurați în trafic și prin supermarket-uri. Nu mai bine stați liniștiți pe canapea, cu un pahar de vin în mâna stângă și telefonul în cea dreaptă, selectând produsele de care aveți nevoie? Poate aveți voi o rețetă secretă de la bunica, cu care vă așteptați familia în fiecare an, și nu se poate să comandați platouri de nicăieri, căci vă puneți toți musafirii în cap. Tu alegi magazinul, produsele și plasezi comanda, Bringo îți afișează livratorii disponibili, iar cel ales de tine face cumpărăturile în locul tău și ți le aduce în intervalul dorit, urmând să efectuezi plata în momentul livrării. Aplicație disponibilă pentru Android și iOS.

Evident, clar și de înțeles, nu uitați că aveți pe cine să vă bazați și atunci când vine vorba de băutură, iar aici nu mă refer la soț, iubit, partener de viață. Vorbesc de Băutură-online.ro, site-ul care deja vă așteaptă cu promoții pentru ”bunătățile” de Paște. Comenzile din Cluj-Napoca se onorează cu livrare gratuită și dacă sunt plasate până la ora 13:00, de luni până vineri, vor fi livrate în aceeași zi. Sâmbăta și duminică nu se fac livrări. Comenzile plasate începând de vineri după ora 13.00, sâmbătă și duminică vor fi expediate luni. Puteți returna sticlele pe care nu ați apucat să le mai deschideți în decurs de 21 de zile de la comandă, deci comandați câte sticle simțiți nevoia, vedeți voi după dacă le păstrați sau nu.

Pe voi unde vă prinde Paștele anul acesta – în bucătărie, gătind, sau alături de cei dragi, cu masa deja pusă?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!