#FollowMe: Bee Androne a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

Home $ Articole $ #FollowMe: Bee Androne a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

by | Jul 15, 2018 | Articole

5 zile, 5 întrebări, 5 povești. Continuăm seria #FollowMe în care, timp de o săptămână, contul nostru de Instagram este preluat de un Instagrammer… din Cluj. Le-am analizat preferințele și obiceiurile fotografice, am venit cu câteva întrebări, iar ei cu pozele și răspunsurile.

În săptămâna care abia a trecut a trecut am avut-o ca invitată pe contul nostru pe Bee Androne, care străbate lumea în lung și în lat cu un rucsac în spate și povestește toate întâmplările pe al său blog, pe care l-a intitulat întocmai – UN RUCSAC.

Călătorești foarte mult. Care e locul din Cluj de care îți este cel mai dor când ești departe de acasă?

Dar aceasta este cea mai frumoasă parte dintr-o călătorie: spre deosebire de viața reală, nimic nu este permanent. Oricât de minunate au fost locurile în care am ajuns, nimic nu se compară cu emoțiile pe care mi le dădea gândul că urmează să mă întorc acasă. Și parcă prea frumos se face Cluju’. Așa că îmi aleg colțișorul preferat zilnic, în funcție de lumină- azi e ‘filtru dramatic al vremii’ înviorat de pervazurile înflorate. Radiază oricum!

Am observat că îți place să ai cât mai multă culoare în fotografiile tale. Care e colțul de Cluj care îți oferă cel mai mult din acest punct de vedere?

Străduța aceasta este de departe una dintre preferatele mele. În forfota orașului de la ora 12, aleg mereu rățuștele de pe Canalul Morii. Și liniștea. Și clădirile acestea parcă și mai frumoase când răsare soarele.

Ce are Clujul și nu ai găsit nicăieri în lumea întreagă?

Aș exagera dacă aș spune că lucrurile faine din Cluj nu le-am mai găsit nicăieri în lumea aceasta, cel puțin sub o formă asemănătoare: expoziții interesante, restaurante cochete cu mâncare delicioasă, cafea excelentă, anticariate pierdute pe străduțe ascunse și oamenii care sfințesc locu’. Dar cel mai mult cred că iubesc detaliile care te fac să zâmbești zilnic dacă ești… numai puțin atent.

Verdele grădinii sau culorile clădirilor?

Cum să nu iubești grădinile din Cluj? Unde mai pui că se mai găsește și câte-un pisoi să toarcă lângă tine.

Te provocăm să faci o fotografie care să iasă din tiparul tău clasic, cald, dar care să te reprezinte totodată.

Am decis acu’ vreun an că în serile calde de vară m-aș muta pe balconu’ acela.

Mulțumim pentru că ai acceptat invitația noastră și abia așteptăm să vedem unde ne mai plimbi cât de curând, pe profilul tău de Instagram!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!