Oficial îmi merge bine | #JurnalDeFestivalier

Home $ Articole $ Oficial îmi merge bine | #JurnalDeFestivalier

by | Jul 21, 2018 | Articole, Festivalier

Au trecut două zile și eu încă n-am îmbrăcat pelerina de ploaie. În sfârșit, convinsă că nu voi apuca ziua în care să îmbrac outfit-urile pe care le gândisem acum vreo două luni, i-am sunat pe ai mei. Le-am explicat că m-am trezit cu o durere de cap, provocată evident de ploaie, și că e timpul să-mi cumpăr pelerină și să încalț cizmele de gumă. Automat s-a instalat planul de urgență cu întrebări diverse: Cât timp ai stat în ploaie?; Ai pus ceva pe cap?; Te doare-n gât?; Ai luat siropul ce ți l-a trimis mama?; Cât durează festivalul ăsta?; Să mergi mâine la domnul doctor pentru rețetă; Nu aveau acolo echipaj SMURD? Ei bine, sunasem să vă spun că am nevoie de cizmele alea de gumă, cele pe care spuneam că nu le încalț. Un tip simpatic de pe Blablacar se pornește din Suceava spre Bonțida și mi le poate aduce.

La Electric s-a dezvoltat un trend în materie de rainy day outfits. Știu sigur că ploaia a stricat planurile multora dar asta nu i-a împiedicat să aplice ideile de rezervă. Am văzut pelerine de toate culorile și dimensiunile. Transparente, uni sau cu modele abstracte, lungi și scurte, cu sau fără mâneci. Am văzut geci impermeabile, fie modelul pe care-l găsești în magazinele sportive, fie casual-smart dintr-un material modern și interesant. Cizmele, negre, verzi, galbene, portocalii sau imprimate, tip botină sau lungi până la genunchi, se asortau greu cu restul ținutei însă, pentru că toată lumea le avea, făceau parte din decor. În rest, ce se ascunde sub pelerine prea puțin mai contează. Cum spunea cineva pe Facebook: În noroiul de la Electric Castle găsești cel mai spălat public. Așa că, dincolo de hainele de ploaie, oamenii ascund o poftă nebănuită de distracție, sunt miserupiști în ceea ce privește avertizările meteorologice, sunt gata să se piardă în ploaie și-n mulțime, nu le pasă cine ești, cum te cheamă sau de unde vii. Sunt acolo pentru că nimic altceva nu mai contează, nimic în afară de muzică.

Dub Pistols flutură steagul țării noastre. E aproape ora 9 pm și încă n-a plouat. Așteptăm Mura Masa. Adulmecăm miros de fried calamari așa că fugim la Drunkensquid. Avem timp suficient pentru o porție sau două. Vendorii sunt cool, mâncarea e accesibilă, pentru toate gusturile și bugetele. Lidl Royal Fest au paste Arabiata cu 8 lei și cartofi wedges cu 5. Mai este și supermarketul, asta în cazul în care s-au dus toți banii pe…altele. Mă sună tipul cu cizmele, a ajuns la Bonțida, nu vrea bani pentru transport. Îi spun că bem o bere și zâmbește. Ăsta e genul de oameni pe care îi găsești la castel.

Anca îmi spune de ceva petrecere BB. Community Corner-ul lor face senzație la Electric. WaterSlide Bowling, bătaie cu perne, boltă de baloane, jocuri colorate și activități sportive. Toate într-un decor marca Beard Brothers. Dansăm pe Moșule ce tânăr ești, Un buchet de trandafiri, Nu din prima seară, Basul și cu toba mare. Oameni de toate vârstele fredonează muzica copilăriei mele. Sar, se îmbrățișează și se urcă pe mese. Oficial îmi merge bine, poate încalț mâine cizmele. V-am spus eu că nu plouă!

credit foto: EC Photo Team

#JurnalDeFestivalier este o campanie online organizată de ClujLife în parteneriat cu Clever Taxi. Vara aceasta Sabina va participa alături de echipa #clujlife la 4 mari festivaluri din Cluj și își va povesti întreaga experiență prin articole, aici pe clujlife.com.

✓ Folosește codul de voucher Clever.Sabina data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 15 RON) pentru plata cu cardul

Află aici cum folosești codul de voucher. Toate cursele făcute cu plata prin aplicație, prin card, sunt reduse la -50%.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!