Brand Experience de festival: Activările sponsorilor care ne-au plăcut cel mai mult la Untold 2018

Home $ Articole $ Brand Experience de festival: Activările sponsorilor care ne-au plăcut cel mai mult la Untold 2018

by | Aug 6, 2018 | Articole

Știți bine că nu avem liniște la un festival până nu-l batem la pas de vreo 5 ori și vedem tot ce putem face în perimetrul acestuia. Da, e fain să-ți găsești loc în primul rând în fața unei scene și să dai din cap până dimineață, dar și mai tare e să pleci acasă cu amintiri, cu povești, cu emoții, nu doar cu papucii călcați de lume și câteva grade de alcool în sânge, motiv pentru care vă vom încuraja mereu să mergeți și pe timp de zi și să explorați cât mai mult.

Sponsorii Untold de anul acesta au avut câteva activări destul de interesante cu care ați fi putut să vă umpleți timpul, iar noi ne-am ales câteva care ne-au plăcut cel mai mult.

Un brand important prezent la Untold încă de la prima ediție este Ursus, și sigur știți asta pentru că doar v-am văzut pe toți ținându-l atenți în mâini. Pe lângă colecția de tricouri personalizate special pentru festival, zona de hamace unde vă puteați relaxa, scena Time în fața căreia puteați țopăi, contribuția la colectarea selectivă și milioanele de beri pe care le puteați bea, au avut și un spațiu de distracție – Ursus Space Bikes, unde puteai testa o bicicletă… în aer. Postai o poză cu #UrsusUntold, îți așteptai rândul (că nu erai singurul doritor, evident), și pedalai bicicleta până te dădeai peste cap. La propriu. Arăta foarte bine, dar din păcate nu am putut să mă aventurez pe o bicicletă pentru că știți prea bine cât mănânc la un festival. Nu era treabă pentru un om cu stomacul plin…

Cei de la Samsung nu s-au lăsat nici anul acesta mai prejos și au umplut festivalul de hashtag-ul #DoEpicShots. Focusul lor a fost pe relaxare, tehnologie și multe, multe poze. Au avut lângă Casino acele Mystical Swings care au adunat toate doritoarele de postări festivaliere pe Instagram, dar și un corner pentru cei cărora le place să experimenteze și sunt întotdeauna în căutare de aventură. Vorbesc despre RocketMan, unde puteai să pătrunzi în lumea VR-ului, și care a atras mulți curioși dornice de a face o descoperire.

O altă oprire o puteați face la toboganul cu spumă al celor de la Iulius Mall. Desigur, v-ar fi ajutat să vă împrieteniți cu cei de la Ursus înainte, pentru că nu-ți prea venea să te avânți în spumă după ce te-ai chinuit două ore să alegi o ținută și să-ți împletești părul. Mi s-a părut destul de simpatică ideea lor, în primul rând pentru că pe timp de zi am văzut mulți copilași acolo (mă refer aici la cei cu vârsta între 3-10 ani, nu la adolescenți fugiți de acasă pentru Untold), iar noaptea era un loc de mare interes pentru festivalierii care ieșeau prea fericiți de pe Cluj Arena. Chiar am văzut un băiat pe la vreo 20 de ani care și-a scos brusc tricoul, a țipat – ”Tiesto foreveeer” și a sărit în spumă. Uite aici exemplu de om fericit.

Mare tam-tam a fost constant în jurul celor de la Engie, și pe bună dreptate, căci se lăudau că transformă energia în premii și dat fiind faptul că eram destul de încărcați, normal că toată lumea dorea să fie premiată. Cei de la Engie au reușit să formeze în colțul lor un fel de a 10-a scenă, căci s-a dansat continuu la ei pe dancefloor, se strângeau găști mari de prieteni, se făceau poze și era o atmosferă foarte faină mereu. Desigur, dacă nu stăteați prea bine cu energia, puteați să luați un loc pe un bean-bag și să vă reîncărcați bateriile, iar apoi vă aventurați spre dancefloor. Timpul are răbdare la Untold.

Desigur, nu avem cum să nu le mulțumim celor care ne-au ajutat să părem fresh, odihnite și cele mai frumoase din lume chiar și când dormisem 2 ore și dansasem 12 – Downtown Beauty Platinia, care s-au asigurat la corner-ul lor că doamnele și domnișoarele sunt gata de selfie. Îi bănuiesc pe ei ca fiind responsabili de trendul cu codițe împletite și colorate care s-a instalat zilele acestea la Untold și chiar m-am bucurat să poposesc la ei în cort, sclipiciul acesta rezistă ceva de speriat, mă gândesc să merg mâine cu el la birou.

În continuare ne înclinăm în fața celor de la Winston, pentru că activarea lor rămâne cea mai tare din cadrul festivalului. Vorbesc, desigur, despre 5 minute de libertate, unde puteai să te bucuri de 5 minute de zbor, fără griji, fără task-uri, fără niciun gând. Doar tu. Liber. M-aș apuca de fumat ca să câștig aceste 5 minute, serios.

Care a fost activarea voastră preferată de la Untold 2018?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!