7 motive sa mergi la Pop Salon

by | Aug 23, 2018 | Articole

Aveam o zi de miercuri obișnuită (adică nu prea bună) ieri, când am realizat, colac peste pupăză, că aproape suntem în luna septembrie și foarte curând vine toamna. Mi se pare că toamna este anotimpul propice pentru schimbări de tot felul. Ai putea la fel de bine să decizi să-ți iei lumea în cap și să faci ocolul pământului în 80 de zile, și nimeni nu ar găsi nimic ieșit în comun la toată treaba asta, căci ar fi prea concentrați pe felul în care natura își schimbă culorile și starea. Personal, odată cu venirea toamnei, găsesc imperativă o schimbare de look, și deja sunt nerăbdătoare să le trec pragul celor de la Pop Salon.

De ce tocmai aici și nu în altă parte? M-am gândit că veți întreba, așa că m-am pregătit destul de temeinic pentru răspuns și astăzi vă prezint 7 motive pentru care merită să mergeți la Pop Salon.

1. Profesionalism

Știu că acest cuvânt – profesionalism – a devenit atât de comun în limbajul nostru, atât de lipsit de folosit la tot pasul, încât mulți am și uitat ce înseamnă să ai parte cu adevărat de o atitudine și un tratament profesionalist. Ei bine, tot personalul cu care voi veți interacționa în cadrul Pop Salon are un background educațional solid, ei fiind pregătiți de Adi și Ioana Pop. De Adi și Ioana v-am mai povestit când am fost în vizită la Pop Academy, ei sunt directorii creativi ai academiei, care este recunoscută pe plan internațional. Stiliștii de aici desfășoară cursuri de specializare în mod constant, fiind într-un proces de învățare continuă. Cred că acest lucru nu poate decât să vă dea un sentiment de confort și siguranță atunci când vă aflați în scaunul de la Pop Salon.

2. Individualitate

Într-o lume în care nici noi nu mai știm cine suntem, e important să nu ne pierdem fețele într-o mare de chipuri ce par trase la indigo. Cei de la Pop cred mult în individualitate, în faptul că personalitatea și trăsăturile noastre, alături de felul în care arătăm, ar trebui să formeze un întreg armonios. Un întreg care să ne facă pe noi să ieșim încrezători din casă, în primul rând, dar și care să fie adaptat întru totul trendurilor și tendințelor actuale.

 

3. Funcționalitate

Principiile de tunsoare folosite în salonul celor de la Pop permit fiecărui om care le trece pragul să-și realizeze același look, cel dobândit în salon, și acasă. Vorbim aici de veșnica bătaie de cap pe care o avem a doua sau a treia zi, când ne spălăm pe cap după ce ne-am tuns și realizăm uimiți că arătăm cu mult altfel față de cum ne-am ridicat din scaunul stilistului. Ei bine, folosind un minim de produse de styling, veți reuși să scăpați de chinul acestei surprize și să fiți același om care ați fost când ați ieșit din salon, cu aceeași coafură care va întoarce capetele pe stradă.

4. Personal dedicat

Am fost foarte încântată să aflu că fiecare persoană din salon este specializată pe ceva anume și face doar acel lucru, fie că vorbim de spălat, tuns, colorat sau aranjat. Întreaga experiență în salon nu vă va aduce în fața unui one man show, pentru că fiecare om are doar un task (pe care îl face foarte bine) și întreaga echipă îți oferă rezultatul dorit, pentru maximizarea experienței.

5. Produsele de styling de foarte bună calitate

Pop Academy și Pop Salon sunt partenerii principali cu care lucrează Keune, brand olandez de înaltă calitate de îngrijire a părului. Astfel, nu doar că veți avea parte de o atenție sporită din partea echipei și veți beneficia de toate cunoștințele lor în materie de styling, dar este acoperită și partea aceasta de produse, care știm cu toții cât este de importantă. Părul este o structură complexă și spune multe despre noi, motiv pentru care merită să-l tratăm pe măsura importanței sale.

 

6. Libertate

De a fi tu însuți, de a-ți găsi sau regăsi stilul, de a îndrăzni, toate acestea pornind de la sfaturi avizate și stilisti care au o abordare ajustată fiecărui individ. O dată ce vei intră în salonul Pop, nu vei fi văzut doar ca un alt număr sau un alt client care trebuie satisfăcut, ci ca un nou chip, o nouă șansă de a schimba look-ul cuiva și de-ai oferi cea mai bună versiune a sa.

7. Spațiul modern, minimalist și atmosfera în care ești întâmpinat

Închei printr-un aspect care ne interesează pe toți, deși tindem să spunem că doar ”experiența contează.” Pop Salon vă întâmpină într-un spațiu modern, generos, minimalist și o atmosferă care vă va convinge cu greu că vă aflați chiar într-un salon. Îl găsiți pe strada Frederic Juliot Curie, la numărul 2, aceeași locație unde au și Academia, cu ușile deschise de luni până vineri de la 9.00 la 21.00, iar sâmbăta de la 9.00 până la ora 15.00. Număr de telefon: 0751 688 775

Who is in for a change?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This