11 evenimente de neratat în februarie la Cluj

Home $ Articole $ 11 evenimente de neratat în februarie la Cluj

by | Feb 1, 2019 | Articole, Recomandări

Pe lângă că se apropie weekendul și probabil că îți faci deja planuri, începe și o nouă lună, deci hop și noi cu recomandările de evenimente de neratat pentru perioada următoare. Motive de ieșit din casă sunt destule, așa că ia-ți agenda și notează următoarele:

ClujLife Community Conference | 2 februarie
E al cincilea an în care ne întâlnim cu organizatori de evenimente, manageri, oameni din presă și nu numai la o discuție despre ce a fost, ce este și ce urmează să fie prin Cluj, aducând laolaltă comunitatea locală. Întâlnirea e una prietenească și încurajăm schimburile de idei dorindu-ne ca experiență să fie una constructivă pentru toți participanții. Află mai multe despre speakerii pe care îi vei întâlni la CCC #5 în articolul de aici. Nu uita să arunci o privire peste programul complet al evenimentului, iar dacă nu ți-ai luat încă biletul, o poți face de aici.

Frumos e în septembrie la Veneția | 8 februarie
Spectacolul „Frumos e în septembrie la Veneția” îi aduce pe scena Casei de Cultură a Studenților pe actorii Oana Pellea și Mircea Rusu într-o poveste ce are atât romantism, cât și umor. Asigură-te că părăsești, alături de personaje, prezentul, pentru a intra pe tărâmul visării, luându-ți din timp biletul de aici.

Classic Unlimited | 12 și 19 februarie
Classic Unlimited aduce muzica în spații neconvenționale și te invită să o trăiești din plin. Vei avea ocazia să îl asculți pe pianistul Bogdan Vaida interpretând piese ale unor compozitori precum Brahms, Debussy, Enescu, Prokofiev sau Ciprian Pop în cadrul a două seri de Clasic Unlimited: prima va fi la /Form Space, în data de 12 februarie, iar a doua la Vorbe. Participarea la evenimente este gratuită, fiind necesară doar o rezervare, însă sunt bine-venite donațiile, în schimbul cărora vei primi un suvenir. Deocamdată poți să îți rezervi locul pentru evenimentul de la /Form Space aici, urmând ca în curând să se poată face rezervări și pentru evenimentul găzduit de Vorbe.

Design Events | 12, 23 și 28 februarie
Luna aceasta la ClujHub vor avea loc o serie de evenimente concentrate pe design ce te vor pune în temă cu soluții la o parte din neclaritățile sau problemele de care te lovești în acest domeniu. Primul pe listă e How To Run Design Sprints, ce îți va prezenta o tehnică de îmbunătățire a timpului în care realizezi un proiect. Apoi va avea loc Design For Difference, unde mai mulți specialiști vor discuta despre cum poți să îți îmbunătățești practica în acest domeniu, iar l finalul lunii vei învăța cum poți să îți îmbunătățești abilitățile în cadrul evenimentului Designing for Growth. Accesul la evenimente este gratuit, fiind necesar doar să te înregistrezi.

Concert Alessandro Safina | 14 februarie
Chiar de Ziua Îndrăgostiților poți sărbătorii iubirea prin muzică, ascultându-l pe tenorul Alessandro Safina în concert. Iubirea prinde glas începând cu ora 20 pe scena Sălii Polivalente, unde tenorul va fi acompaniat de o orchestră formată din 60 de instrumentaliști. Ia-ți biletul la concert de aici.

CreativeMornings | 15 februarie
Pentru a începe ziua cu brio se recomandă participarea la un eveniment creativ care să îți trezească de-a binelea mintea și buna dispoziție. Tocmai de aceea, chiar și cei mai puțini matinali dintre noi ajung să își pună alarma devreme pentru a ajunge la CreativeMornings. Tema ediției următoare urmează să fie anunțată so stay tuned.

Târgul de Turism Touristica | 15-17 februarie
Sărbătorile au trecut, mersul la sală a început (sau nu), iar munca e la ordinea zilei, așa că gândul zboară inevitabil la concediu. Cum planurile eficiente pentru o vacanță se fac din timp, ai oportunitatea de a te interesa de cea mai potrivită variantă pentru a te deconecta de zilele pline la Touristica, târgul de turism ce are loc la VIVO!. Poți să îți faci planurile pentru vacanță de luni până vineri în intervalul orar 10-22. Accesul este gratuit, însă mai bine începi deja să pui bani la ciorap dacă vrei să îți faci planuri mari.

Concert David & The Six Martini | 16 februarie
Chiar e luna iubirii din ce se vede, căci ai întâlnire și cu David & The Six Martini, ce exprimă o odă iubirii. „That’s Amore” se numește inconfundabilul show și este, totodată, motto-ul serii. Dacă vrei să te bucuri de concertul ce va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, ia-ți biletul de aici.

Napoca Dog Show | 16-17 februarie
Napoca Dog Show revine și anul acesta, de data aceasta fiind organizat la Sala Polivalentă. Vei avea ocazia să admiri diferite rase de căței, iar în cadrul evenimentului câinii cu pedigree vor fi jurizași, acordându-li-se titluri precum The Best in Show sau the Best in Group. Programul celor două zile poate fi consultat aici.

Tandrețuri pentru femei | 18 februarie
În special doamnele sunt invitate la un cânt al iubirii la Opera Națională, denumit „Tandrețuri pentru femei cu… decât trei corifei”. Cei trei corifei, Alfantis, Baniciu și Vintilă caută prin tainele iubirii până găsesc rețeta potrivită, așa că ia-ți biletul de aici și vino la întâlnirea cu ei.

Alandala winter session | 23 februarie
Viitorul party Alandala vine la țanc pentru a te dezmorți la început de an. De data aceasta, evenimentul va avea loc la Restaurantul Aroma, avându-i invitați pe Barac, Afriqua și Macarie. Ia-ți biletul și pregătește-te să vibrezi odată cu muzica pe Dealul Feleacului, veghind asupra Clujului.

Știi și alte evenimente ce nu trebuie ratate luna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!