De astăzi, clujenii pot comanda Orice accesând aplicația Glovo

by | Feb 19, 2019 | Articole

Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, este disponibilă de astăzi și în Cluj-Napoca, utilizatorii având posibilitatea de a cumpăra, de a primi și de a trimite orice doresc din și în orașul lor.

Glovo este un start-up care s-a lansat în 2015 în Barcelona, fiind prezent acum în peste 79 de orașe (între care Paris, Madrid, Cairo, Istanbul și Sao Paolo) din 21 de țări de pe 3 continente – Europa, Africa, America de Sud și Centrală. Astfel milioane de comenzi în lume au fost livrate prin Glovo într-un timp mediu de 35 de minute.

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În aplicație există câteva categorii predefinite precum Restaurante, Supermarket și Farmacie dar este posibil ca utilizatorii să comande absolut orice din orașul lor prin butonul “Orice”. Mai mult decât atât, prin categoria Curier, clienții pot trimite în mai putin de o oră orice pachete sau plicuri în oraș, atît timp cât au mai puțin de 9 kg și încap în cutia Glovo.

Suntem foarte încântați de faptul ca am ajuns în Cluj. În afara faptului că această lansare marchează începutul expansiunii noastre în România, faptul că în Cluj-Napoca există peste 500 de startup-uri și peste 1300 de companii din zona de IT&C ne face să simțim că suntem în locul potrivit, împreună cu oameni și companii care au același ADN ca și noi. Viziunea noastră este să punem la dispoziția tuturor comoditatea pe care o aduce această tehnologie dezvoltată de noi, care conectează utilizatorul cu întregul oraș și care creează o oportunitate pentru mii de gloveri să își mărească veniturile – declară Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

Clujenii vor putea să acceseze orașul lor de la ei de acasă, cumpărând orice produs și beneficiind de livrarea imediată a acestuia. Pentru a facilita această promisiune, Glovo a încheiat parteneriate cu o mulțime de restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri care sunt deja listate în aplicație sau care urmează să fie listate în următoare perioadă.

Pentru a decongestiona traficul și pentru a oferi o opțiune de livrare ecologică, Glovo va agrega pe lângă mașini, și biciclete și scutere.

Cluj Napoca este al doilea oraș din România în care aplicația este activă, după București, unde a fost lansată în luna mai a anului trecut și unde a avut o creștere rapidă, ajungând să livreze peste 600.000 de produse până acum.

Cu ocazia lansării Glovo în Cluj Napoca, vă invităm să experimentați aplicația folosind codul CLUJFRIENDS cu 3 livrări gratuite.

GLOVO: App Store / Google Play

Glovo este o aplicație care îți permite să comanzi și să livrezi orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Aplicația s-a lansat pe piața din România în luna mai 2018. La nivel global, aplicația are peste 2,5 milioane de utilizatori și 10.000 de parteneri. Glovo operează în toate marile capitale din Europa și Nordul Africii, precum Roma, Madrid, Paris, Cairo, Istanbul și Casablanca dar și 9 țări din America de Sud precum Brazilia, Argentina, Chile și Panama. Glovo este astfel prezent în 79 de orașe din 21 de țări și urmează să se mai extindă în 2019.

Tags: glovo

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This