10 lucruri #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în #Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în #Cluj

by | May 13, 2019 | Articole, Recomandări

Dacă e luni, e timpul să ne mobilizăm și să punem țara la cale. Ca de obicei, venim cu 10 propuneri pe care să le strecori în agendă pentru zilele următoare aceasta. Să vedem ce idei #cool poți încerca săptămâna aceasta în Cluj:

Miercuri – Află lucruri noi
Miercuri seara va avea loc o nouă Seară YP, având-o ca invitată pe Ema Dobre, care este Employer Branding & Digital HR Strategist la Group Renault România. Ea va vorbi despre ce înseamnă employer branding, cum se conturează brandul unui angajator și cum poate fi comunicat acesta. Dacă îți surâde ideea de a învăța despre acest subiect, te poți înscrie la eveniment prin formularul de aici.

De joi până duminică – Ne vedem la Caolín
Caolín, Festivalul internațional de ceramică contemporană, a ajuns la ediția a șasea și se va desfășura anul acesta în 5 locații distincte. Fiecare locație va găzdui o parte dintre activitățile pe care organizatorii le propun, fiind vorba de Târgul Internațional de Ceramică Contemporană, expoziții, proiecții de filme și nelipsitele ateliere de creație. Poți consulta programul festivalului pentru a alege la care evenimente din cadrul festivalului vei participa.

Vineri – 4 + 1 = o seară memorabilă
Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu, Cristi Rigman și Zânziana Tarța se pricep de minune să transmită bună dispoziție prin muzică. Cel mai probabil i-ai auzit măcar o dată până acum și ți-au produs un zâmbet larg, dar dacă totuși nu îți sunt cunoscuți încă, printr-un simplu search pe YouTube te poți convinge de talentul lor de a spune povești prin versuri. Vineri, cei 5 vor cânta la restaurantul Hugo The Office, așa că nu-i rata, luându-ți biletul și rezervând o masă.

Vineri – E timpul să petreci
Weekendul aduce și o nouă petrecere Daydreaming la restaurantul Aroma, unde ne vom întâlni cu YokoO și Marwan. Vei asculta piesele de pe noul album al lui YokoO și te vei putea bucura de apus de pe terasa restaurantului, petrecerea începând cu ora 16:00. Mai poți să îți iei biletul în avans de aici.

Vineri și sâmbătă – Hai în curtea școlii
Ghibstock, festivalul din curtea liceului “Onisifor Ghibu” va avea cea de-a zecea ediție în acest weekend și sunt pregătite două zile pline de concerte și activități pentru tineri. Vor urca pe scenă C.T.C., Argatu’ și Moș Martin, The Kryptonite Sparks și mulți alții. Dacă nu ai făcut-o încă, ia-ți biletul pentru cel mai blană festival și pregătește-te de distracție.

Sâmbătă – Vizităm muzeele
În noaptea de sâmbătă spre duminică ieșim din casă cu sete de cunoaștere, căci va avea loc o nouă ediție a Nopții Muzeelor. Începând cu ora 19:00 și până la miezul nopții, intrarea va fi gratuită, așa că ai toate motivele să fii la curent cu expozițiile din oraș. Cu care muzeu vei începe?

Sâmbătă – Noaptea Privighetorilor
În cadrul Nopții Muzeelor va avea loc Noaptea Privighetorilor, un eveniment ce propune mai multe activități. Începând cu ora 16:00 vor avea loc tururi ghidate în Parcul Etnografic Național “Romulus Vuia”, la care accesul va fi gratuit, existând și o expoziție foto pe care participanții o vor putea vizita. Seara va fi dedicată muzicii, de la ora 19:00 fiind interpretate creații ale unor compozitori precum Haydn, Respighi sau Ravel. Iar dacă vremea va fi una prielnică, ești invitat și la picnic împreună cu prietenii sau familia.

Sâmbătă și duminică – Dă-ți întâlnire cu satul
În weekendul acesta, între orele 9:00 și 18:00, mai mulți gospodari vor veni pe Strada Potaissa aducând bunătăți produse chiar de ei. E ocazia perfectă să îți faci cumpărăturile și să alegi o variantă mult mai sănătoasă față de produsele din supermarketuri. Pe lângă asta, îi vei susține pe producătorii locali, pentru care fiecare legumă a însemnat câteva luni de muncă în spate, așa că ne vedem pe Potaissa, la cumpărături. Nu-ți uita plasa, căci sigur ai destule pe acasă.

Duminică – Specialiștii vorbesc. Tu îi asculți?
Duminică va avea loc Bosch Future Mobility Day, unde profesioniști din cadrul companiei Bosch și din alte companii internaționale îți vor povesti despre experiențele lor, abordând temei precum conducerea automată, conectivitatea și leadership-ul. Evenimentul va începe la ora 11 la sala de conferințe din clădirea iQuest, de pe str. Someșului 14. Dacă vrei să participi vei face implicit și un gest caritabil, căci în loc de a cumpăra un bilet clasic, accesul se va face printr-o donație de 50 de lei către Yuppi Camp, ce asigură tabere gratuite copiilor cu boli cornice. Intrarea la conferință se va face pe baza e-mailului de confirmare a donației. Nu uita să te înregistrezi și să arunci o privire peste programul evenimentului aici.

Duminică – Moonlight Breakfast ies la Vorbe
Moonlight Breakfast vor lansa cel mai nou album al lor “Affection” într-un loc plin cu prieteni, adică pe strada Clemenceanu, de la ora 20:00, printr-un concert la care suntem toți invitați. Intrarea va fi liberă și ne vom putea întinde cât e strada de lungă. Ne vedem acolo!

Tu ce planuri mai ai pentru zilele care urmează?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!