5 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 5 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Aug 5, 2019 | Articole, Recomandări

Știm că a fost un weekend plin și că probabil vei avea nevoie de recuperare a orelor de somn, dar asta nu înseamnă că trebuie să stai în casă toată săptămâna. Îți dăm și de data aceasta motive să ieși din casă, oferindu-ți câteva idei pentru săptămâna aceasta.

Miercuri – Hai CFR!
Vei putea asista la a treia rundă de calificare din UEFA Champions League, unde CFR 1907 Cluj va juca împotriva Celtic FC. Meciul se va desfășura pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu începând cu ora 21:00. Ia-ți biletul de aici și vino să-i susții pe clujeni.

De joi până duminică – Vamos a la Playa
Și nu, nu înspre celălalt capăt al țării, ci spre plaja Grigorescu, unde se va simți atmosfera de vacanță atât de căutată în perioada aceasta a anului. Pe lângă ingredientele de bază, adică soarele, nisipul și apa, vor exista o mulțime de elemente care să te facă să te simți ca în vacanță, fiind amplasate șezlonguri, umbrele și mese, iar voia bună va fi încurajată prin muzică, spectacole, concursuri, jocuri și proiecții video. Nu lipsește nici berea, așa că nu mai sta pe gânduri. Pregătește-ți costumul de baie și Vamos a la Playa!

Vineri – Adu popcornul
De ce? Pentru că va avea loc o nouă proiecție din cadrul seriei Movie Nights, evenimentul prin care mai multe filme sunt proiectate în Iulius Parc. De data aceasta vei putea viziona comedia “The man who killed Don Quixote”, începând cu ora 21:30. Iar accesul este gratuit, așa că poți să îți chemi toată gașca la film.

În weekend – Evadează în natură
Dacă tot a fost o perioadă mai agitată prin oraș, nu uita să îei și o gură de aer proaspăt, optând pentru o evadare în natură. Există mai multe locații pe care le poți alege dacă preferi un loc liniștit în care să te relaxezi și nu e nevoie să parcurgi un drum prea lung pentru a le găsi. Află în articolul de aici locuri aproape de Cluj unde poți petrece timp în natură. Dacă preferi să îmbini utilul cu plăcutul, poți opta și pentru o mini-excursie prin care să vizitezi castelele, cetățile și muzeele din apropiere. Ți-am pregătit deja câteva trasee pe care le poți urma, așa că, vezi care acestea aici și pregătește-te de călătorie.

În oricare din zilele săptămânii – Fă cunoștință cu arta lui Banksy
Până în 3 noiembrie, Clujul găzduiește o expoziție ce te va provoca să îți schimbi perspectiva prin mesajele puternice ale tablourilor, picturilor, obiectelor 3D și a clipurilor video. Vei putea avea privri peste 50 de lucrări ale celui mai cunoscut graffiti artist, banksy, ce obișnuiește să aducă o critică continuă față de lumea politică, mișcările sociale violente, lupta pentru putere, război și consumerism. Expoziția “The Art of Banksy” va putea fi vizitată zilnic între orele 12:00-22:00, la Casa Vaida Voievod, aflată în Piața Ștefan cel Mare, nr. 18.

Tu ce alte planuri ai pentru săptămâna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!