Cea mai bună pizza vegetariană din Cluj | #vegfoodiecluj

Home $ Articole $ Cea mai bună pizza vegetariană din Cluj | #vegfoodiecluj

by | Sep 16, 2019 | Articole, Ieși la masă

Sunt pizza lovers printre voi? Pentru ca eu pur și simplu aș putea mânca pizza zilnic și nu m-aș sătura. Îmi place că în Cluj nu mă plictisesc niciodată când vine vorba de pizza și am posibilitatea să încerc ceva nou de fiecare dată.

Fiind o iubitoare înrăită a acestui minunat preparat, m-am gândit că un ghid cu cele mai bune locuri unde găsiți pizza vegetariană nu ar strica. Toate felurile menționate mai jos au fost deja testate de mine, așa că vouă nu vă rămâne decât să vă faceți rezervare sau să apelați la serviciul de #homedelivery.

Prima pizza despre care vreau neapărat să vă vorbesc și care e, de fapt, vegană, este Pizza vegetariană de la Euphoria Biergarten. Localul e situat chiar aproape de Parcul Central, pe Strada Cardinal Iuliu Hossu, are o terasă foarte faină și mare, e locul ideal de ieșit cu prietenii la prânz sau cină. Vă sfătuiesc să vă faceți rezervare pentru că locurile se ocupă foarte repede. Meniul e vegetarian-friendly și, pe lângă clasicele Pizza Marguerita și Pizza Quatro Formaggi, trebuie neapărat să încercați Pizza Vegetariană, cu cașcaval vegetal. E o nebunie!!!

Nimic nu se compară cu o pizza autentică, servită într-un local prietenos, tipic italian. Pizzeria Spaghetteria Napoli Centrale oferă de departe cea mai faină experiență cu pizza și paste din oraș. În meniu găsiți multe feluri vegetariene, cu prețuri cuprinse între 19 lei (Marinara) și 31 de lei (Quattro Formaggi), iar recomandarea mea e Pizza Pastellata, cu vinete pane și ceapă.

Uneori simplu e mai bun, probabil pe asta s-au bazat cei de la cut & crust când au lucrat la rețetele lor de pizza. Rar am mâncat o Margherita atât de gustoasă, cu ingrediente fresh. De fapt, preferata mea e Margherita DOP, cu multă mozzarella și busuioc proaspăt. Îmi place că la ei poți să comanzi o pizza de jumătate de metru cu 2 jumătăți diferite, iar prețurile încep de la 79 de lei. Nu puteți rata așa ceva!

Unul dintre lanțurile mele preferate de restaurante din Cluj este Marty Restaurants, pur și simplu nu am mers niciodată acolo fără să rămân plăcut surprinsă de gustul mâncării. Evident, stau foarte bine și la capitolul pizza. Alegerea mea e aproape de fiecare dată Pizza Vegetariană, e vegană și are puțin cașcaval vegetal. E delicioasă. Dacă sunteți fani brânză, meniul de la Marty cuprinde alte câteva opțiuni de pizza vegetariană.

Pentru cei care preferă o seară de pizza acasă, recomand Antica Pizza, e mereu prima mea opțiune. Au câteva sortimente absolut minunate cu doar 24 de lei, toppingurile sunt bine alese, iar crusta e perfect coaptă. Nu ezitați să comandați de la ei pizza vegetariană.

Daca până acum nu erați fani pizza, vă garantez că cele 5 recomandări de mai sus vă vor schimba părerea. Unde ne vedem la o pizza?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!