Pe 6 noiembrie începe Festivalul Internațional de Stand Up Comedy!

Home $ Știri Cluj $ Pe 6 noiembrie începe Festivalul Internațional de Stand Up Comedy!

by | Oct 24, 2019 | Știri Cluj

Din 2013, Festivalul Internațional de Stand-up Comedy aduce zâmbete largi pe buzele oamenilor prin cele mai bune momente umoristice ale prezentului și a devenit un eveniment important în Cluj-Napoca. Festivalul crește de la an la an, iar în cei 6 ani peste 60.000 de spectatori ne-au trecut pragul, s-au bucurat și au râs cu lacrimi de prestațiile comedianților.

Festivalul Internațional de Stand Up Comedy de anul acesta are loc la Casa de Cultură a Studenților, între 6-9 noiembrie. Ediția a VII-a aduce în fața iubitorilor de stand-up comedy 4 show-uri, cu artiști renumiți: Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu, Nicu Bendea, Maria Popovici, Banciu, Mincu și mulți alții.

În prima zi, pe 6 noiembrie, se anunță o Seară de Maraton de senzație! Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu și Nicu Bendea te vor face să râzi copios într-o seară de maraton marca FISC.

Show-ul de joi, pe 7 noiembrie, Stand Up Comedy cu Maria Popovici, Mincu si Banciu, va fi o explozie de nebunie și râsete!

Al treilea show, Seara de improvizații cu Obligo, Improvertiții și Improbabilii, care va avea loc pe 8 noiembrie, te va face să râzi copios, cu prestații create chiar în fața ochilor tăi!
Un lucru e clar! Rămâi cu zâmbetul pe buze la un show de improvizații, așa cum nu ai mai văzut!

Show-ul care încheie Festivalul Internațional de Stand Up Comedy de anul acesta este English Comedy Night, care va avea loc pe 9 noiembrie. Unii din cei mai buni comedianți internaționali: Luca Cupani, Magdalena Zofia, Steve Hili, Victor Pătrășcan vor stârni o explozie de nebunie și râsete în limba engleză!

Un lucru e clar! Festivalului Internațional de Comedy, FISC, e pregătit să aducă zâmbete largi pe buzele clujenilor!

Din echipa FISC fac parte oameni care au acumulat 16 ani de experiență în stand-up comedy și care organizează evenimentul cu dăruire și cu aceeași pasiune. Nicu Bendea și Iancu Șerbănescu sunt doi membri ai trupei Comedica, înființată în anul 2004, și care împreună și-au unit forțele pentru a coordona evenimentul.

Cumpără-ți biletele de pe entertix.ro.
Aceste show-uri sunt adresate exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!