7 locuri din Cluj unde poți organiza un eveniment corporate de Crăciun și Revelion

Home $ Articole $ 7 locuri din Cluj unde poți organiza un eveniment corporate de Crăciun și Revelion

by | Nov 15, 2019 | Articole, Recomandări

Ne aflăm în luna noiembrie, prin urmare nu avem cum să nu aducem în discuție următoarea întrebare: Tu ce faci de Crăciun și Revelion? Întrebare dificilă, de altfel, căci dacă ție ți se pune pata că vrei să organizezi sărbătorile de iarnă cu mare fast, atunci ai pe cap o grămadă de responsabilități: să-ți convingi prietenii să ți se alăture, să alegi locația, să te ocupi de consumație și lista poate continua. În cazul de față, nu mai bine dai sfoară în țară în toată compania în care lucrezi și le propui colegilor tăi să petreceți aceste două evenimente importante împreună? Eu cred că variantă mai bună nu există, mai ales că îți iei de pe umeri o bună parte din problemele administrative. Cum așa? Ei bine, există locații în Cluj care se ocupă special de petreceri corporate și se asigură că nu îți lipsește nimic pentru o bună desfășurare. Noi am selectat 7 dintre cele mai frumoase spații pentru evenimente, iar astăzi îți prezentăm de ce merită să îl alegi pe fiecare în parte.

Hugo Restaurants | City – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 13-15 | The Office – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77

Cele două restaurante Hugo, City și The Office, nu trebuie să lipsească din planurile tale atunci când îți propui să organizezi o petrecere corporate. Ambele sunt poziționate în zona centrală, astfel încât invitații nu vor avea mari bătăi de cap să ajungă la locația stabilită. La Hugo City capacitatea ajunge până la 70 de persoane, iar la Hugo The Office pot să vină cu 30 în plus, căci aici sunt disponibile 100 de locuri. Restul detaliilor administrative nu trebuie să te îngrijoreze, căci restaurantele îți pun la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru o noapte reușită. Tema petrecerii, meniul și muzica se stabilesc în funcție de preferințele tale și ale colegilor tăi de muncă. De asemenea, poți beneficia și de oferte speciale. Dacă alegi să închiriezi unul dintre localuri într-o dată din decembrie, șampania de întâmpinare a invitaților va fi din partea casei. În schimb, dacă alegi o zi din luna ianuarie, vei putea beneficia de un candy bar. Ar fi multe amănunte de povestit, însă ne aflăm abia la începutul articolului. Pentru orice întrebare, cel mai bine este să intri în legătură directă cu Hugo, fie prin telefon la numărul 0755-024.000, fie pe adresa de email rezervă[email protected].

Charlie Upstairs | Piața Muzeului, nr. 3

Dacă ești în căutarea locațiilor centrale pe care să le iei în considerare pentru un party corporate, atunci ar fi bine ca din lista ta să nu lipsească nici Charlie Upstairs. Probabil cunoști deja pub-ul situat în Piața Muzeului (mai ales că acolo găsești unele dintre cele mai rafinate băuturi din Cluj), deci nu trebuie să-ți scape din vederea extensia de la etaj a localului. Aici se poate organiza orice tip de eveniment, fie că vorbim de o petrecere de Crăciun, sau de un Revelion petrecut alături de colegii de muncă. Sala are o eleganță aparte și cu siguranță va impresiona orice invitat. Pe scaune sunt disponibile 75 de locuri, însă acest număr poate fi depășit dacă se stă mai mult în picioare ori se aleg mesele înalte. La Charlie Upstairs meniul și muzica sunt asigurate în funcție de nevoile tale, iar ție îți mai rămâne doar să-ți convingi echipa să petreceți împreună sărbătorile din decembrie și început de ianuarie. Tind să cred că nu vei primi răspunsuri negative, în special dacă spui tuturor locația pe care o ai în minte. Mai multe detalii se pot cere la numărul de telefon 0745 990 945.

SunGarden Resort | Str. Poiana Cerbului, nr. 1000

Resortul SunGarden poate fi considerat un mic paradis al relaxării, căci evadezi departe de probleme de îndată ce pășești în centrul welness și spa. De asemenea, locația permite organizarea unor evenimente variate și promite „o experiență memorabilă” atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi. Beneficiezi de consiliere permanentă, de la alegerea temei, până la decor, meniu și alte amănunte de acest gen. Astfel, vei fi sigur că totul se desfășoară după bunul tău plac și nicio problemă nu va interveni în timpul evenimentului. Conferințe, petreceri corporate, meeting-uri importante, nu există nicio provocare pe care SunGarden să o refuze. La dispoziția clienților sunt puse 5 săli cu o capacitate cuprinsă între 24 și 450 de persoane, pentru ca toți angajații să aibă suficient spațiu de povești și dans. Află mai multe detalii la numărul de telefon 0735 888 006, sau la adresa de email [email protected].

Noblesse – Events Hall | Str. Avram Iancu, nr. 419, Florești

Merită din plin să acorzi atenție sălii de evenimente Noblesse, fiindcă aici vei avea parte de o noapte ieșită din cotidian. Serviciile oferite se mulează pe dorințele clientului, iar spațiul oferă flexibilitate maximă, atât în ceea ce privește felul în care mesele sunt aranjate, cât și din punct de vedere al decorului. Ai posibilitatea să alegi între 4 pachete în care sunt incluse toate aspectele importante, de la meniul de mâncare și băutură, până la muzică și aranjamente. Dacă niciuna dintre ofertele standard nu îți sună convenabil, fii liniștit, căci le vei putea personaliza după bunul plac. Un alt motiv pentru care merită să alegi Noblesse este legat de consultanța permanentă pe toată durata evenimentului oferită în regim gratuit. Acel Christmas Party pe care îl tot plănuiești alături de colegii tăi nu mai reprezintă o problemă: tot ce aveți de făcut este să sunați la numărul de telefon  0744 487 746 și să lăsați petrecerea voastră în mâinile profesioniștilor.

DoubleTree by Hilton – City Plaza | Str. Sindicatelor, nr. 9-13

Design-ul hotelului DoubleTree by Hilton îți fură toată atenția încă de la o primă privire, iar sălile de evenimente, moderne și rafinate, îți asigură tot confortul de care ai nevoie. Pentru adunări restrânse, poți opta între două spații dedicate conferințelor, iar dacă vrei să petreci alături de toți colegii de job, sala de bal întrunește toate așteptările tale. Capacitatea maximă este de 300 de persoane, astfel că nimeni nu va rămâne pe dinafară. De la sine înțeles este faptul că vei beneficia de coordonatori profesioniști care îți vor sta alături cu recomandări pentru cel mai reușit Christmas Party din câte au existat până acum. Mai multe detalii despre acest subiect vei afla dacă apelezi la 264 450 101. Cât despre Revelion, DoubleTree promite o petrecere ca în New York pentru toți cei care aleg să-i treacă pragul în noaptea dintre ani.

Adam’s Events | Calea Turzii, nr. 203 A

Adam’s Events își descriu spațiul de evenimente ca fiind unul vibrant, original și care mulțumește cele mai pretențioase gusturi. Organizatorii pun un mare accent pe satisfacerea clientului, tocmai de aceea oferă o mare flexibilitate indiferent de aspect. Spre exemplu, mesele pot fi aranjate pentru 6, 8 sau 10 persoane, iar capacitatea lor maximă este de 320 de locuri. De asemenea, tu ești cel care decide cum vor arăta luminile, ce tip de muzică se va cânta, ce băuturi vor fi incluse în bar, sau dacă preferi un bufet suedez, ori un meniu complet. Coordonatorii de la Adam’s nu vor fi niște simpli angajați care lucrează pentru evenimentul tău, ci se vor transforma în prietenii care nu te lasă la greu. Încă de la o primă întâlnire vor discuta cu tine toate detaliile importante, pentru a nu avea neplăceri pe parcurs. După semnarea contractului, aceștia se vor ocupa cu profesionalism de toate etapele de planificare și implementare. Nu se vor face nevăzuți atunci când evenimentul tău va fi în plină desfășurare, ci din contră, vor fi pregătiți să soluționeze orice problemă ar putea să apară. Nu vă spun mai multe și vă las să-i contactați personal la numărul de telefon 0799 798 826.

Chios Social Lounge | Parcul Central

Ultima, dar nu cea din urmă opțiune pentru o petrecere pe cinste alături de prietenii de la birou este și Chios Social Lounge. Aici, sărbătoarea Crăciunului sau ultima noaptea din an se trăiesc diferit, deoarece restaurantul îmbină calitatea serviciilor oferite cu experiențe inedite. Precum în cazul precedent, clientul stă în mijlocul tuturor acțiunilor de organizare, iar sala este decorată în așa fel încât să simți că seamănă cu tine. De asemenea, Chios arată o deosebită atenție față de meniul oferit, căci toate preparatele sunt gătite cu ingrediente proaspete, aduse, în mare parte, de la comercianți locali, sau chiar pregătite in-house, precum pâinea sau pastele. În plus, aici găsești și o selecție largă de vinuri. În ceea ce privește capacitatea sălii, disponibilitatea este între 200 de locuri pe scaune și 350 de locuri la mese standing. Dacă mai ai nevoie de încă un motiv pentru care să spui aceasta este locația evenimentului nostru, doar imaginează-ți panorama superbă pe care o ai deasupra lacului din Parcul Central. Tot ce trebuie pentru ca tu și întreaga companie să vă umpleți de fericire cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Nu ezita și contactează restaurantul la numărul de telefon 0753 059 361.

Acestea fiind spuse, decizia se află în mâinile tale. Povestește-le colegilor tăi cât de bine vă veți distra împreună și alegeți locația care se potrivește cel mai bine fie pentru petrecerea de Crăciun, fie pentru un micro-Revelion de poveste.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!