5 motive să mergi la o petrecere College Party

Home $ Articole $ 5 motive să mergi la o petrecere College Party

by | Dec 6, 2019 | Articole

Cine are chef să danseze până în zorii zilei, să ridice mâna sus! În articolul de azi abordăm tocmai subiectul distracției, dar nu povestim despre petreceri în general, ci despre una singură, cea mai nebună dintre toate, numită College Party. Se desfășoară în nopțile de miercuri la Euphoria Music Hall și fiecare ediției pare să fie mai bună ca cea din urmă. Nu o spunem noi, ci oamenii care se întorc săptămână de săptămână pentru o nouă porție de dans, muzică și prietenii. Dacă nu ești pus la curent cu noutățile în domeniul party-urilor clujene, noi îți venim în ajutor și îți oferim 5 motive pentru care să nu ratezi vreodată petrecerile în stilul College. Dacă ar fi să fac un rezumat, atunci aș spune că aceste petreceri se aseamănă cu un cocktail în care toate ingredientele se completează reciproc și creează o experiență perfectă, cum rar întâlnești.

Distracție ca la College Party nu găsești în altă parte. Pinky promise. 

Motivul principal pentru care mergi la o petrecere este acela să te distrezi alături de grupul tău de prieteni, nu-i așa? Uneori, însă, ai prea multe așteptări de la o noapte de club, iar după două ore de dans realizezi că nu te simți confortabil și vrei să pleci acasă. Sad story! Situația menționată anterior nu o vei găsi la College Party, deoarece organizatorii au un talent incontestabil de a-ți garanta buna dispoziție și cel mai probabil vei sta până la închiderea ușilor. Muzică bună, jocuri, concursuri, bere gratis și multe alte surprize sunt pregătite la fiecare eveniment. Cel mai fain mi se pare faptul că ai suficientă libertate de mișcare și mereu vei găsi în Euphoria un colțișor al tău în care să-ți exersezi mișcările de dans. În plus, cele două baruri sunt ușor accesibile și nu vei sta la coadă o noapte întreagă pentru o băutură. Toate aceste detalii vor contribui la o atmosferă care te va convinge să revii în fiecare miercuri, până când te vei transforma în sufletul petrecerii. Dacă ești student, orice ghid specializat în „cum să supraviețuiești facultății” îți va recomanda să experimentezi o noapte activă de College pentru o viață universitară complexă și completă.

Muzică bună și iar muzică bună. 

Sunt multe elemente care contribuie la o petrecere pe cinste, însă, dacă ar fi mă întrebi pe mine, cel mai important dintre acestea rămâne muzica. Cum ai putea să dansezi dacă DJ-ul nu îți pune piese energizante? Din experiențele mele la College Party, nu am fost niciodată dezamăgită de mix-urile artiștilor și de vibe-urile dinamice pe care le-au transmis. Aici, nu răsună un singur gen muzical, ci fiecare noapte aduce o tematică specifică. Uite așa, sunt mulțumite majoritatea gusturilor petrecăreților. EDM, House, DnB, Disco, Techno, Hip-Hop, Electro House, cred că nicio ramură a muzicii electronice nu a lipsit până acum. Unde mai pui că în unele nopți ai parte de muzica anilor 2000? Un motiv în plus pentru care să nu ratezi petrecerile College sunt DJ-ii invitați, fie din România, fie din afara țării. O să țin minte mult și bine noaptea în care Gojira & Planet H au făcut tot clubul să vibreze cu beat-urile lor ce nu te lăsau să stai într-un singur loc.

Jocuri și concursuri pentru toată lumea. 

Atmosferă plină de viață? Bifat! Muzică pentru toate gusturile? Bifat! Ce mai poate avea un College Party ca să fie de neratat? Jocuri așa cum vezi în petrecerile americane și concursuri pe măsură, desigur. Haide alături de prietenii tăi să încingeți o adevărată competiție de beer pong. Sau poate participați împreună la una dintre probele organizate în funcție de party-uri și câștigați premiul cel mare? Acum că am început să vorbim despre concursuri, eu îți recomand să arunci câteva priviri și pe pagina de Facebook a lor. Acolo, veți găsi o adevărată nebunie cu invitații la diferite evenimente organizate în Cluj, intrări gratis la petrecerile de miercuri sau posibilitatea de a fi premiat cu băutură din partea casei. Cine la distracție merge înainte are numai de câștigat.

Niciun College nu-i la fel ca celălalt. 

Un alt lucru demn de lăudat la College Party este acela că niciodată nu organizează două ediții la fel. Fie că schimbă puțin decorul, muzica sau concursurile, echipa vine cu elemente de noutate la fiecare party. Tematica se modifică de fiecare dată, așa că nu mergi știind dinainte cum va decurge noaptea. De un singur lucru te pot asigura: indiferent de genul petrecerii, organizatorii știu cum să-ți mulțumească chiar și cea mai mică pretenție pe care o ai tu, iubitorule de distracție. Ai vrut să guști puțin din atmosfera cluburilor din Ibiza? Dorința ți-a fost îndeplinită chiar acum două săptămâni, când JohanC a venit cu mix-uri proaspete aduse de pe insula spaniolă. Dacă ești pasionat mai mult de cultura americană, nu-i problemă, căci Frats Edition te transpune direct în filmul American Pie. Nici fanii retro nu sunt uitați, căci acestora le sunt dedicate petrecerile kitsch unde pot cânta șlagărele copilăriei până la răsăritul soarelui. Tare sunt curioasă ce teme noi vor aborda edițiile viitoare, în 2020.

Ai parte de weekend în mijlocul săptămânii.

Petrecerile marca College au fost puse intenționat în mijlocul săptămânii, tocmai pentru a-ți aduce aminte că e momentul să iei o pauză și să ieși din casă. Luni, marți, miercuri ai avut ore la facultate, te-au stresat proiectele și termenele limite, nu ai înțeles care sunt cerințele profesorilor pentru examene, prin urmare, nici chef de viață socială nu mai ai. Tot ce îți dorești este să stai în vârful patului și să te uiți la seriale. Apoi, descoperi că în noaptea de miercuri are loc un nou College Party și parcă îți revine cheful de viață. Suni prieteni, strângi gașca, ajungeți la party și boom, oboseala, plictiseala, stresul au dispărut ca prin minune. Exact de această petrecere aveai nevoie ca să îți încarci bateriile până în weekend. Cât despre seminarul pe care îl ai joi dimineața? Crede-mă, după un College până și facultatea la ore matinale ți se pare o floare la ureche. Uneori, visezi că ești silitor și că iei notițe…

Acestea fiind spuse, știi deja care e petrecerea la care trebuie să participi săptămâna viitoare. Dacă aș fi în locul tău, nu aș rata acest College Party, fiindcă este ultimul din 2019. Se anunță un Frats Edition V2 pe care să-l ții minte până anul viitor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!