5 piscine interioare unde să te relaxezi iarna aceasta în Cluj

Home $ Descoperă Clujul $ 5 piscine interioare unde să te relaxezi iarna aceasta în Cluj

Articolul a fost revizuit în noiembrie 2023.

Ultimele săptămâni din an sunt cele mai ocupate și, implicit, cele mai stresante.

Trebuie să îți pui la punct toate termenele limită, să închei mai multe proiecte și nu ai timp să amâni întâlnirile cu clienții. Iar când crezi că poți să iei o pauză, este necesar să planifici activitățile pentru începutul de an. Toate acestea ca să ajungi să te bucuri de numai două zile libere la finalul săptămânii.

Totuși, nu este necesar să pleci într-un city break ca să poți lua o binemeritată pauză. Poți să-ți rezervi o oră din timpul tău, ori de câte ori te simți copleșit de stres, pentru a te relaxa. Iar cel mai bun loc pentru a te detașa este la una dintre piscinele interioare pe care le are de oferit Clujul.

Noi îți propunem 5 piscine interioare în care îți poți reîncărca bateriile.

Salute Per Aqua (DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza)
Zi de zi te plimbi prin apropierea celor mai importante clădiri de birouri din oraș (sau, poate, chiar lucrezi într-una dintre acestea), a celor mai apreciate restaurante și puncte de atracție din oraș.

Totuși, întotdeauna ești pe fugă – să ajungi dintr-un loc în altul, de la o întâlnire la alta. Așa că, nu în fiecare zi apuci să privești în jur și să apreciezi ceea ce are de oferit Clujul. Vine vorba, exact în această zonă se află și Salute Per Aqua (City Plaza).

Situată la ultimele două nivele ale Hotelului DoubleTree by Hilton (City Plaza), se află o zonă ferită de aglomerația și agitația orașului, și anume o piscină panoramică. Pe lângă aceasta, te mai așteaptă și un centru spa cu servicii complete, un salon de frumusețe și un centru de fitness. Dacă decizi să aloci mai mult timp răsfățului propriu, toate acestea se află la dispoziția ta în incinta hotelului.

Cine nu s-ar detașa într-o piscină interioară cu o panoramă superbă asupra orașului și o atmosferă caldă și tonifiantă? După cum spun chiar cei de la Salute Per Aqua, acesta este „un spațiu dedicat în întregime relaxării.” Ai nevoie doar de o programare făcută cu cel puțin 24h ore înainte.

Adresa: Strada Sindicatelor, nr. 9 – 13 | Site | Facebook

Wonderland Cluj Resort
Nu ai cum să nu-ți fi dorit măcar o dată să mergi la Wonderland și să te bucuri de tot tărâmul de acolo. Ei bine, uite că a sosit vremea.

Aici te poți bucura de un SPA pe măsură, în care să uiți de toate grijle acumulate în timpul săptămânii și de stresul acumulat. Vei avea de ales între piscină, două jacuzzi (cu o capacitate de 8-10 persoane) și o saună umedă. Prețul unui abonament lunar la SPA este de 225 RON / lună.

Și, de ce nu, poți opta și pentru un masaj pe măsură. Opțiunile în acest sens sunt destul de multe: de la un masaj antistres, la unul terapeutic, cu pietre vulcanice sau unul anticelulitic cu miere albine. Prețul pornește de la 85 RON și variază în funcție de tipul de masaj ales, precum și de durata pentru care optezi.

Adresa: Comuna Feleacu, Cluj F.N., Site, Facebook

SunGarden Resort
Ce ai spune de piscină interioară cu hidromasaj, baie turcească, centrul de fitness, tepidarium, bazin cu apă sărată, zona de tratament şi înfrumuseţare, lobby & spa lounge? Pentru că SunGarden Resort are atât de multe opțiuni pentru SPA și relaxare, încât un weekend întreg nu ți-ar ajunge ca să te poți bucura în tihnă de toate.

Pentru mini-vacanțe și momente de răsfăț, o vizită la SunGarden nu ar strica nimănui, mai ales că vremea devine tot mai rece, iar puțină mișcare și relaxare sunt binevenite oricând.

Programul de funcționare este de la 10 la 21, iar accesul se face pe baza unei programări făcute cu 2-3 zile înainte.

Adresa: Poiana Cerbului 1000, Site, Facebook

Ramada
Sigur ai auzit de Ramada și ai trecut pe lângă acesta de câteva ori până acum. Dar știai că Ramada are singurul SPA & Wellness Center cu vedere panoramică 360º din Cluj-Napoca?

Și nu se limitează la piscină interioară ci îți oferă și posibilitatea unui Health Bar, un loc adaptat pentru fitness, baie de aburi și saună uscată și chiar și un salon de masaj. La piscină ți se sugerează să vii tocmai după o zi lungă și obositoare. Fie că vrei să organizezi o activitate de team-building cu niște colegi de muncă sau că vrei să petreci timp de calitate alături de prieteni, piscina interioară te așteaptă.

Și mai mult decât atât – aceasta nu ține cont de anotimp. La fel ca echipa hotelului Ramada, și noi îți adresăm următoarea întrebare: „Ce poate fi mai încântător decât să te răcorești după o zi plină într-o piscină cu o panoramă superbă?”

Adresa: Strada Calea Turzii, nr. 43 – 49 | Site | Facebook

Casa Dinainte
Ce ai zice de un loc cozy, la doar câțiva kilometri de oraș, unde te poți bucura de puțină bălăceală în liniște?

Casa Dinainte este o pensiune foarte cochetă, unde poți fugi mereu cu jumătatea ta sau cu prietenii tăi, atunci când îți dorești să petreci timp de calitate alături de cei dragi. Aici vei găsi o piscină interioară, jacuzzi și saună. Iar pentru o bălăceală în timpul weekendului, este recomandat să-ți faci o rezervare din timp. Programul este de la 10 la 20:30.

Unde mai pui că poți mânca aici niște preparate tradiționale, așa cum numai bunicii știau să prepare? Nu-i loc de dat înapoi, ba mai mult, trebuie să te asiguri că timpul îți va permite să te poți relaxa pe măsură. Cu drag de oaspeți și foarte multă ospitalitate, Casa Dinainte merită să fie locul tău pentru o escapadă, chiar și-n zilele reci de iarnă.

Adresa: Salicea 102i, jud. Cluj, Site, Facebook

Apropo, tu ce rezoluții ai inclus pe lista ta cu ocazia anului nou? Grija de sine ar trebui să se numere printre acestea. Iar o mică pauză de la cotidian pentru a evada într-una dintre aceste piscine interioare ar putea să fie tocmai ceea ce ai nevoie.

Dacă ești în căutare de opțiuni în afara orașului, dar nu prea departe de Cluj, găsești aici alte recomandări.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!