5 piscine interioare unde să te relaxezi iarna aceasta în Cluj

by | Dec 10, 2019 | Descoperă Clujul, Recomandări

Ultimele săptămâni din an sunt cele mai ocupate și, implicit, cele mai stresante.

Trebuie să îți pui la punct toate termenele limită, să închei mai multe proiecte și nu ai timp să amâni întâlnirile cu clienții. Iar când crezi că poți să iei o pauză de la toate acestea, este necesar să planifici și, desigur, să faci cumpărături pentru perioada sărbătorilor. Toate acestea ca să ajungi să te bucuri de numai câteva zile libere în care să te relaxezi cu adevărat.

Totuși, nu este necesar să pleci într-un city break ca să poți lua o binemeritată pauză. Poți să-ți rezervi o oră din timpul tău, ori de câte ori te simți copleșit de stres, pentru a te relaxa. Iar cel mai bun loc pentru a te detașa este la una dintre piscinele interioare pe care le are de oferit Clujul.

Noi îți propunem 5 locații în care îți poți reîncărca bateriile.

Salute Per Aqua (DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza)
Zi de zi te plimbi prin apropierea celor mai importante clădiri de birouri din oraș (sau, poate, chiar lucrezi într-una dintre acestea), a celor mai apreciate restaurante și puncte de atracție din oraș.
Totuși, întotdeauna ești pe fugă – să ajungi dintr-un loc în altul, de la o întâlnire la alta. Așa că, nu în fiecare zi apuci să privești în jur și să apreciezi ceea ce are de oferit Clujul. Vine vorba, exact în această zonă se află și Salute Per Aqua (City Plaza).

Situată la ultimele două nivele ale Hotelului DoubleTree by Hilton (City Plaza), se află o zonă ferită de aglomerația și agitația orașului, și anume o piscină panoramică. Pe lângă aceasta, te mai așteaptă și un centru spa cu servicii complete, un salon de frumusețe și un centru de fitness. Dacă decizi să aloci mai mult timp răsfățului propriu, toate acestea se află la dispoziția ta în incinta hotelului.
Cine nu s-ar detașa într-o piscină interioară cu o panoramă superbă asupra orașului și o atmosferă caldă și tonifiantă? După cum spun chiar cei de la Salute Per Aqua, acesta este “un spațiu dedicat în întregime relaxării.”

Adresa: Strada Sindicatelor, nr. 9 – 13 | Site | Facebook

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salute Per Aqua (@saluteperaqua) on

Spa Paradis
În mijlocul noii zone de afaceri din cartierul Mărăști, se observă Hotelul Paradis. Iar în interiorul hotelului se află Spa Paradis – cunoscută ca “o oază divină pentru corp, minte și suflet.”

Poate că vrei să îți menții starea de sănătate, să te simți revitalizat și să simți cum organismul tău luptă împotriva îmbătrânirii, așa că apelezi la masaj. Sau, poate că vrei pur și simplu să scapi de stresul acumulat peste zi, deci optezi pentru jacuzzi. Ori, vrei să îți faci ritualul de frumusețe și alegi sauna uscată.

Dar dacă vrei să ai parte de o întreagă experiență, vei opta pentru piscina interioară a Spa Paradis. Lumini în culori diferite. Șezlonguri confortabile. Atmosfera intimă și caldă. Și pentru că cei în a căror companie ești pot să ofere și mai multă culoare experienței, ia-i pe cei apropiați alături de tine. Astfel, se pot bucura și ei de o binemeritată pauză.

Adresa: Strada Ciocârliei, nr. 47 | Site | Facebook

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktoriia Khomenko (@khomenko_v) on

TCI Social Club
Fie că vrei să înoți sau doar să te răcorești, piscina interioară a TCI Social Club oferă posibilități de relaxare atât în timpul verii, cât și în zilele friguroase de iarnă.

Și pentru că TCI Social Club înțelege că îți dorești să te relaxezi, dar totodată să petreci timp alături de copilul tău, a creat și o piscină interioară pentru copii. Pentru a se asigura că tu poți să te detașezi, în timp ce știi, totuși, ce face copilul tău, aceștia au amenajat separat piscina destinată copiilor de zona de relaxare. Totuși, atunci când copiii ajung la piscină, ei primesc imediat accesorii pentru apă care să le asigure distracția și buna dispoziție.

Și pentru a-ți îmbunătăți și starea de sănătate odată cu buna dispoziție, TCI Social Club îți pune la îndemână și un bazin cu apă sărată. Pentru ce este recomandată aceasta?

Apa sărată este recomandată pentru tratarea următoarelor afecțiuni: afecțiunile aparatului locomotor, afecțiuni ginecologice, gastrointestinale și hepato-biliare și pentru tratarea afecțiunilor repetate ale căilor respiratorii superioare.

Așa că, petrece câteva ore și relaxează-te fără a te îngrijora legat de copilul tău. Și, de ce nu?, optați împreună pentru bazinul cu apă sărată.

Adresa: Strada Borhanci, nr. 76 F | Site | Facebook

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TCISocialClub (@tci_social_club) on

Ramada
Sigur ai auzit de Ramada și ai trecut pe lângă acesta de câteva ori până acum. Dar știai că Ramada are singurul SPA & Wellness Center cu vedere panoramică 360º din Cluj-Napoca?

Și nu se limitează la piscină interioară ci îți oferă și posibilitatea unui Health Bar, un loc adaptat pentru fitness, baie de aburi și saună uscată și chiar și un salon de masaj. La piscină ți se sugerează să vii tocmai după o zi lungă și obositoare. Fie că vrei să organizezi o activitate de team-building cu niște colegi de muncă sau că vrei să petreci timp de calitate alături de prieteni, piscina interioară te așteaptă.

Și mai mult decât atât – aceasta nu ține cont de anotimp. La fel ca echipa hotelului Ramada, și noi îți adresăm următoarea întrebare: “Ce poate fi mai încântător decât să te răcorești după o zi plină într-o piscină cu o panoramă superbă?”

Adresa: Strada Calea Turzii, nr. 43 – 49 | Site | Facebook

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea P. (@magicb13) on

Hotel Opera Plaza
Primul sentiment pe care îl transmite primul contact cu Hotelul Opera Plaza este acela de profesionalism. De altfel, și slogan-ul lor pune acest sentiment în cuvinte.

Come for Business, Stay for Pleasure.

Și pentru că bunăstarea ta este principala preocupare a acestei echipe, ei au creat în incinta hotelului un Health Center. De la drenaj facial, la terapie de detoxifiere, toate serviciile oferite de acest spa sunt incluse într-o broșură pe care îți recomand să o consulți cu atenție. Cu siguranță vei găsi un serviciu care răspunde unei nevoie pe care, poate, nici nu știai că o ai.

Între timp, piscina stă la dispoziția ta. Fie că îți dorești să ai parte de un sfârșit de zi liniștitor și confortabil, sau că vrei să încerci Aqua Gym – unul dintre cele mai benefice antrenamente fizice – Opera Plaza îți oferă oportunitatea să faci asta. Totuși, este bine de știut faptul că accesul în piscină se face în orele care exclud Aqua Gym.

Ce trebuie să iei cu tine la piscină pentru a te bucura de liniște? Costumul de baie, papucii de baie și casca de păr. Și, poate, datorită acestui echipament vei rămâne să ai parte și de doza ta zilnică de mișcare și tonifiere.

Adresa: Strada General Traian Moșoiu, nr. 10 – 12 | Site | Facebook

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Opera Plaza (@hoteloperaplazacluj) on

Apropo, tu ce rezoluții ai inclus pe lista ta cu ocazia noului an? Grija de sine ar trebui să se numere printre acestea. Iar o mică pauză de la cotidian pentru a evada într-una dintre aceste piscine interioare ar putea să fie tocmai ceea ce tu ai nevoie.

Dacă ești în căutare de opțiuni în afara orașului, dar nu prea departe de Cluj, găsești aici alte recomandări.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This