10 tineri ne-au spus de ce le plac petrecerile College Party

by | Dec 11, 2019 | Articole, Student

Azi e miercuri. Dacă ești student, cel mai probabil nu spui asta prea des, propoziția fiind în 99% din cazuri înlocuită cu ”Azi e College Party”. Și te înțeleg perfect, că doar am fost și eu boboacă, am ieșit și eu în Euphoria miercuri după miercuri, am ratat seminarii, am cheltuit ultimii bani aici, doar de dragul de-a dansa și a mă distra. College Party e un must-do ca student clujean, fiind un concept de petrecere foarte îndrăgită de toți tinerii. Și dacă nu-i de ajuns cuvântul meu, alte 9 persoane mi-au spus ce-i cu atâta love și nebunie pentru College. Nu de alta, dar poate vreți să știți de ce nu-i de ratat ultima lor petrecere din an, care are loc chiar în seara aceasta.

Cred că fiecare dintre noi vine la facultate cu anumite așteptări – despre viața la cămin, despre oraș, despre petreceri. Ei bine, la ultimul capitol, imaginația ne este bine alimentată de filmele americane, care ne fac să credem că toate ieșirile vor fi ca scenele din American Pie, cel puțin. Ei bine, la College Party a fost exact cum mi-am proiectat eu în minte, iar de-a lungul timpului am revenit din nou și din nou în principal pentru tipurile diverse de muzică. Atunci când ai gașcă mare trebuie să mulțumești pe toată lumea, nu? – Alexandra

College Party e tipul de petrecere pe care nu ai cum să o ratezi în timpul studenției. E definiția party-ului din facultate, iar faptul că e în mijlocul săptămânii are farmecul ei. Dacă s-ar fi numărat vreodată câte povești au început cu: „Și să vezi că am mers la College și…”, ați înțelege pe loc impactul acestui party în viața studențească – Vlad.

Pentru mine și gașca mea, College Party e gura de aer proaspăt de care avem nevoie, oaza noastră de libertate. A devenit un obicei să mergem, petrecerile s-au integrat cumva în rutina noastră. Ce mi se pare și mai amuzant este faptul că de fiecare dată trebuie parcurse niște etape pentru a declara seara încheiată, incluzând aici adunările în cămin, ”exercițiile de încălzire”, distracția în sine și ospățul bine meritat de după party, că doar nu ne-om duce nemâncați la somn – Robert.

Sunt studentă în primul an de master și din anul 1, nivel licență, merg constant la College Party. A fost chiar prima petrecere la care am fost în studenție și m-am simțit atât de bine încât mi-a rămas la suflet. Singurul lucru care s-a schimbat de-a lungul acestei perioade e cât timp petrec în Euphoria, căci de la o vârstă te ia somnul mai repede, #haha. Îmi amintesc cum, în primii ani, eram nerăbdători să fie miercuri și să ieșim cu colegii de cămin și de facultate la College, era cea mai așteptată zi din săptămână, mai ceva ca weekend-ul, și petreceam până în zorii zilei – Raluca.

College Party este principalul motiv pentru care nu am mers niciodată, în 3 ani de facultate, joi dimineață la cursuri. M-a atras unicitatea conceptului, iar aici mă refer la faptul că de fiecare dată, ceva este diferit, de la decor până la tot felul de concursuri și jocuri. În plus, ca student, nu ai cum să nu apreciezi berea din partea casei, care vine într-un ghiozdan cu două furtunașe ca de aur, din care curge licoarea magică, rece și revigorantă după 30 de minute de dans non-stop. Am avut și eu acel ghiozdan în spate de câteva ori și pot spune că e chiar un sentiment grozav să fii pe scenă și să vezi mulțimea de oameni zâmbind nerăbdătoare să facă cunoștință cu berea ta – Cosmin.

Wow, nici nu știu când am ajuns la finalul unui alt sezon de College. I guess it is true what they say, time really flies by when you are having fun. Pe lângă distracția asigurată, College Party e despre oameni, despre oameni faini, oameni care-ți vor deveni prieteni. E minunat să știi că ai un loc al tău în care mergi și găsești persoane care automat îți pot transforma și cea mai îngrozitoare zi într-una bună – Lavinia.

Cred că cel mai grăitor lucru care poate fi spus despre această petrecere este că, după o toamnă plină de College Party-uri, rămân cu niște prietenii incredibile. Prietenii care s-au legat încet încet, dar și amintiri faine, demne de povestit nepoților. Personal, niciodată nu voi uita Frats Edition și Kitsch-ul, pot spune că acestea două mi-au rămas întipărite în minte. Îl aștept nerăbdător pe cel din seara aceasta, poate completez topul – Ovidiu.

Dacă m-ar fi întrebat cineva la începutul anului universitar, aș fi spus că nu există petrecerea studențească perfectă. Ideea a fost distrusă atunci când am ajuns la primul College Party. După acea seară, am fost prezentă la fiecare ediție, fie că a fost vorba de Kitsch, Halloween, Frats Edition sau Gojira & Planet H. Niciuna nu a dezamăgit, cred că tematicile alese și elementul surpriză care vine odată cu acestea sunt cele care mă mențin interesată – Alexandra.

Petrecerile sunt asociate automat cu distracția, libertatea și o stare generală de bine. Asta dacă ești la cea potrivită, desigur. În mijlocul lor, devii mai dezinhibat, mai prietenos, mai sociabil, ele oferindu-ți cadrul de a fi tu însuți, cel care poate îl ții ascuns pe parcursul zilei. Și în acele momente, în care iese la iveală adevăratul tu, s-ar putea să ai norocul să fii văzut. Eu l-am avut, și de atunci am o relație specială, atât cu petrecerile College, cât și cu cea care m-a observat – Alexandru.

College Party e mai mult decât o petrecere, cred că-i o experiență prin care treci, nu neapărat o ai. E ca un fel de drum inițiatic în viață, unde noi suntem Harap-Alb, iar viața-i un basm. Desigur, unele probe le treci cu brio (câștigi concursuri, termini primul 3 rânduri de shot-uri consecutiv, rămâi ultimul în club), altele le pierzi din start (nu te trezești a doua zi pentru un seminar important, iar rămâi fără bani încă de la începutul lunii, ba chiar poate-i scrii fostului). Treptat, devii mai bun în trecerea prin această aventură, doar că așa-i de faină și cu câștiguri și cu pierderi, încât te face mereu să te comporți ca un student de anul întâi, fără nicio grijă pe lume și fără un ban în buzunar. Iar asta-i părerea proprie și personală, păstrată pentru a 10a declarație, pentru că încă mă mai pot include la categoria tineri câțiva ani buni și-mi pot spune cuvântul despre lucruri studențești.

Nu uitați că în seara aceasta are loc ultimul College Party din an, ne vedem cu toții în Euphoria Music Hall?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This