9 evenimente de neratat în februarie la Cluj

Home $ Articole $ 9 evenimente de neratat în februarie la Cluj

Anul 2020 își deschide paginile pentru cel de-al doilea capitol. Timpul continuă să zboare, iar luna februarie ne îndeamnă să trăim fiecare clipă și să ne conturăm amintiri, profitând de orice ocazie. Așadar, dacă la început de an am fost luați prin surprindere de lista de rezoluții și nu am reușit să facem tot ce ne-am propus, extindem deadline-ul până în februarie (sau chiar mai mult) și includem în agendă o serie de evenimente de neratat în această lună la Cluj.

Ușor negociabil! cu Banciu, Maria Popovici si Mincu || 6 februarie
Luna februarie pare a fi pusă sub semnul umorului, întrucât în data de 6 februarie suntem așteptați la Casa de Cultură a Studenților pentru un show de stand-up. Timp de 75 de minute, Banciu, Maria Popovici și Mincu vor fi responsabili pentru hohotele de râs care vor umple sala și care vor șterge, pentru câteva minute, grijile și stresul cotidian. Se știe foarte bine că o repriză serioasă de râs ne poate prelungi viața, așa că ce mai aștepți? Dă de veste prietenilor tăi și luați-vă cât mai repede bilete de aici pentru a nu avea surprize în ultima clipă.

Poți să visezi, Poți să faci | Concert caritabil || 6 februarie
Dacă nu ai mai prins bilete la stand-up… nu dispera. Ai ocazia să participi în premieră la un concert caritabil dirijat de un roboțel. Astfel, pe scena Teatrului Național Cluj-Napoca vor urca Flaviu Buzilă, Călin Goia, Stefan Boldijar, soliștii trupelor Hara, Voltaj și Semnal M. Banii strânși în urma donațiilor sunt destinați copiilor bolnavi de cancer din cadrul Asociației “Little People Romania”, susținând astfel speranțele lor la viață. Biletul costă 20 de lei și poate fi achiziționat la intrare sau online de aici. Donații se pot face și în cadrul evenimentului în spațiul special amenajat.

Târgul de Turism Touristica || 14-16 februarie
Cu gândul la concediu și la vară, ești așteptat la VIVO! Cluj-Napoca să faci primul pas către vacanța la care visezi încă din iarnă. Târgul de Turism își deschide porțile pentru 3 zile ca tu să găsești locația ideală și să pui la punct primele detalii. Vei găsi atât pachete pentru vacanța de vară, cât și pentru iarna care ne-a mai rămas. Din cadrul târgului nu lipsesc pachetele speciale de reduceri pentru last minute, early bird sau luna de miere. Niciodată nu vei ști când viața te surprinde și te pune față în față cu o ofertă la croaziera pe care ți-o dorești de mult.

Avanpremieră ”colectiv” la Cluj-Napoca || 18 februarie
Cum tragediile nu se uită niciodată, acest film va readuce aminte momentele de groază care au cuprins clubul Colectiv, povestea având la bază anul de după incendiu și încercarea autorităților și a jurnaliștilor de a afla adevărul. Pelicula a primit premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul de Film din Zurich, iar acum este în selecția oficială din cadrul Festivalului de Film Sundance 2020. Dacă ați apucat să vă luați bilete, sunteți așteptați la cinema Florin Piersic la avanpremieră, în prezența echipei de producție și a protagoniștilor.

Baschet masculin: România – Spania || 20 februarie
Fan al sporturilor sau nu, în data de 20 ești invitat să susții echipa națională de baschet masculin în competiția cu Spania. Meciul deschide campania de calificare a României la Campionatul European FIBA EuroBasket 2021, așa că le ținem pumnii jucătorilor noștri. Meciul are loc pe BT Arena, iar biletele sunt disponibile online aici. Hai România!

Napoca Dog Show || 22-23 februarie
Iubitorii de patrupede se pot delecta în weekend-ul 22-23 februarie cu un show canin de proporții. La BT Arena va avea loc expoziția internațională de câini, unde chiar și animăluțul tău poate fi pus sub lumina reflectoarelor. Aranjați și cu chef de alintat, cățeii vor fi atracția celor mici care își vor dori un nou prieten blănos. Așadar, dacă te știi iubitor de animale, nu trebuie să ratezi acest eveniment destinat exclusiv lor.

Expoziție internațională de pisici || 22-23 februarie
Când pisica nu-i acasă… În același weekend din luna februarie, pisicile vor primi și ele atenția cuvenită la expoziția dedicată lor, care va avea loc la VIVO! Cluj-Napoca. Fie că vorbim de pisici de rasă sau pur și simplu de casă, acestea vor fi atent analizate de către juriu și la final premiate. Iubitorii de feline cu siguranță nu vor pierde acest eveniment, iar dragostea față de acestea va cuprinde întreg centrul comercial. Dacă în familie se află atât iubitori de căței, cât și de pisici, vă puteți împărți weekend-un în așa fel încât să fiți prezenți la ambele expoziții.

RoCreator – Târgul artizanilor și designerilor din Transilvania || 22 februarie
Având în vedere că primăvara ne bate la ușă, iar sărbătorile dedicate perioadei vin la pachet, surprinde-i pe cei dragi cu o atenție unică, făurită de de cei mai iscusiți artizani. De la bijuterii la haine, decorațiuni interioare și jucării, de la eveniment nu vei pleca cu mâna goală. Mai mult, primii 150 de vizitatori ai târgului (care, apropo, are loc la Casa Tranzit) vor primi un voucher de reducere de 10% care poate fi aplicat la cumpărături. Chiar dacă nu ai gânduri de shopping, intrarea este liberă pentru a te minuna de creațiile expozanților.

Alandala winter session ▼ v.006 || 22 februarie
Sfârșitul de iarnă este marcat de o petrecere marca Alandala. Dacă ai peste 18 ani, pregătește-ți pantofii de dans pentru că toată noaptea vei dansa cu Priku, Cesar Merveille și Macarie. În cazul în care ți-ai propus să te distrezi cât mai mult în acest an, nu rata ocazia și deschide lista petrecerilor la care ai fost prezent cu acest eveniment. Biletele se pot achiziționa online de aici sau la intrare, unde acestea vor fi 70 de lei.

Balul “Mărțișor în Ajutor” #2 || 29 februarie
În cele din urmă, ultima zi din această lungă lună de februarie va fi marcată de un eveniment caritabil care are drept scop strângerea de fonduri pentru crearea unei Secții de internări de zi în cadrul Clinicii de Obstetrică Ginecologie II “Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Județean Cluj. Prețul unui bilet este de 250 de lei, iar band-ul live, preparatele sofisticate, open bar-ul și momentele artistice se vor împleti și vor da naștere unei seri de neuitat. Dacă vrei să faci o faptă bună și să te și distrezi în același timp, ia-ți biletele de aici.

Se pare că cea de-a doua lună a anului este plină de evenimente, de la expoziții de pisici și câini până la evenimente caritabile. Și nu, nu am uitat de sărbătorile specifice perioadei, doar că pentru acestea vom concepe un articol separat (nu de alta, dar acest articol ar fi atins limitele unei lucrări de licență).

Tu la ce evenimente te-ai gândit să mergi în această lună?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!