Premiere de neratat la cinema în martie

by | Feb 26, 2020 | Articole, Cinema

Vine, vine primăvara, și, odată cu ea, vin și filmele faine la cinema! Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu ceva mai mult decât un mărțișor sau o floare, cinematografele din Cluj vor rula întreaga lună filme noi pentru toate gusturile. Am făcut mai jos o listă cu câteva dintre ele, ca să fii sigur că nu vei rata nimic. Așadar, iată premierele de neratat la cinema în martie:

Tot inainte (Onward)
Mari sau mici, fanii animațiilor vor viziona cu drag următorul film! Plasat în suburbia unei lumi de poveste, Onward este povestea a doi frați elfi care pornesc într-o călătorie cu scopul de a afla dacă magia mai este prezentă în lume. În rolurile principale sunt Chris Pratt și Tom Holland, pe care e posibil să-i știi sub numele de Star Lord și Spider-Man, dacă ești fan Marvel. Filmul va rula în format 3D la Cinema City din data de 6 martie.

Little Joe
Filmul o are în prim-plan pe Alice, o mamă singură, angajată într-o companie specializată în dezvoltarea unor specii noi de plante. Prin inginerie genetică, Alice a conceput o floare purpurie cu totul deosebită, care, păstrată în anumite condiții, își face fericit proprietarul. Deși politica internă a companiei o interzice, Alice își ia acasă un exemplar și i-l oferă cadou fiului ei, Joe. O botează împreună “Little Joe”. Însă pe măsură ce floarea lor crește, cresc și suspiciunile lui Alice că noua sa creație nu e chiar atât de inofensivă pe cât o sugerează numele de alint.
Filmul va rula la Cinema Dacia din data de 6 martie.

Urma
Filmul Urma, în regia lui Dorian Boguță, intră în cinematografele din România din 6 martie și aduce un nume nou pe marele ecran: Irina Rădulescu, fiica regretatului actor Dem Rădulescu. Actrița se va întâlni cu publicul clujean la avanpremiera Urma de la Cinema Victoria, în cadrul Cinematecii TIFF, joi, 5 martie, de la ora 20.00. Alături de ea, va răspunde întrebărilor publicului regizorul Dorian Boguță. Bilete puteți găsi aici.
Irina Rădulescu este Ana, personajul feminin central din Urma, un policier cu accente de thriller despre secretele pe care le ascund cei de lângă noi. Când un pianist celebru dispare, un polițist pornește în căutarea lui și află treptat despre relațiile sale bizare și deciziile care au declanșat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinților lor, el devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana, dincolo de limitele iubirii fraterne. În distribuție, și Teodor Corban, Marin Grigore, Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa, István Téglás.

Bloodshot
Ți-era dor de un film Sci-Fi? Luna martie îl aduce pe Vin Diesel înapoi în acțiune, de data aceasta nu cu un film Fast & Furious, ci cu ceva mai diferit. El îl interpretează pe Ray Garrison, un soldat de elită ucis în acțiune, care este readus la viață de către o echipă de cercetători cu ajutorul nanotehnologiei, căpătând astfel abilități supraomenești.
Poți vedea filmul Bloodshot la Cinema City din data de 13 martie.

Lassie se întoarce acasă
Dacă ești în căutarea unui film family-friendly, Lassie se întoarce acasă poate fi o alegere foarte bună. Lassie, cel mai faimos cățel din istoria filmului, revine pe marile ecrane cu o aventură care ne va ține cu sufletul la gură, și ne va umple inimile de căldură. Cel mai bun prieten al lui Flo este Lassie, un splendid collie. Dar, când familia e nevoită să renunțe la câine, Flo este devastat. Din fericire pentru el, Lassie nu se lasă ușor separată de Flo, așa că pornește într-o călătorie uimitoare în care va străbate întreaga Germanie ca să se întoarcă la cel mai bun prieten al ei. Povestea emoționantă a acestei prietenii indestructibile va rezona nu numai cu iubitorii de animăluțe de companie, ci și cu cei care nu au uitat să fie copii. Filmul va rula la Cinema Florin Piersic și Cinema City din data de 13 martie.

Profu’ de spionaj
Cred că toți ne-am întrebat la un moment dat cum ar fi să fim spioni. Ei bine, următorul film va încânta inimile tuturor celor mici. Profu’ de spionaj îl are ca personaj principal pe JJ, agent CIA cu experiență (Dave Bautista), care este deconspirat de o fetiță precoce de 9 ani, pe nume Sophie (Chloe Coleman), în timpul unei misiuni sub acoperire. Pentru a nu-l da în vileag, Sophie îi cere, la schimb, să petreacă timp cu ea și să o învețe să fie spioană. În ciuda reticenței sale, JJ constată că nu se poate împotrivi farmecului dezarmant al micuței Sophie. Nu știu despre voi, dar eu sunt tare curioasă să o văd pe Sophie în acțiune! Puteți și voi să faceți la fel din data de 20 martie, la Cinema City și Cinema Florin Piersic.

Fără zgomot 2 (A Quiet Place: Part II)
Dacă ai văzut primul film A Quiet Place, știi la ce sa te aștepți: o continuare la fel de horror, care te va ține în suspans de la început pana la final. După evenimentele nefericite de acasă, cei rămași din familia Abbot (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) trebuie să înfrunte acum terorile din lumea exterioară în timp ce-și continuă lupta pentru supraviețuire având grijă să nu scoată niciun zgomot. Forțați să se aventureze în necunoscut, aceștia vor descoperi rapid că acele creaturi care vânează după zgomot nu sunt singurele pericole mortale care pândesc din umbră. Premiera filmului va avea loc în data de 20 martie, la Cinema City și Cinema Florin Piersic.

Downhill: Avalanșă-n mariaj
De la horror la animație, ai cele mai diverse tipuri de filme la cinema luna asta. Nici comediile nu lipsesc din peisaj, iar Avalanșă-n mariaj e una dintre ele. După ce scapă de o avalanșă în timpul unei vacanțe de schi în familie, un cuplu căsătorit se confruntă cu probleme în mariaj, fiind nevoiți să-și reevalueze viața de familie și ceea ce simt unul pentru celălalt. Julia Louis-Dreyfus și Will Ferrell sunt protagoniștii unei comedii cu umor înțepător. Vei putea rade alături de ei incepand cu data de 20 martie, la Cinema Florin Piersic și Cinema City.

Mulan
“Let’s get down to business to defeat the Huns!”. Îți mai amintești cântecelul acesta din Mulan? Filmul de animație din 1998 a încântat inimile a milioane de oameni mari și mici de-a lungul timpului. Acum a venit timpul pentru un film bazat pe întâmplările din desenul animat, și sincer abia aștept sa apara! Mai ales că nu aș putea rata șansa să-l văd din nou pe năzdrăvanul dragon Mushu în acțiune. Premiera filmului este în data de 27 martie, la Cinema City și Cinema Florin Piersic.

Tu la ce film mergi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This