10 evenimente de neratat în martie în Cluj

Home $ Articole $ 10 evenimente de neratat în martie în Cluj

Da, ai văzut bine. Următoarea ta pagină din agendă îți spune că luna martie bate la ușă. Acest lucru înseamnă că pe lângă mărțișoare, ghiocei, cadouri pentru femeile importante din viața noastră, o să ne putem bucura, în sfârșit, de vreme însorită și plăcută de plimbare (fingers crossed). Pentru a ieși din monotonia impusă de anotimpul rece, în luna martie se vor întâmpla multe lucruri interesante la Cluj la care e musai să fii prezent. Noi am făcut o selecție și îți propunem 10 evenimente de neratat în martie pentru a marca aceste date în calendar din timp.

1. Concert în 4 la Hugo || 6 martie
Începem luna cu un concert în 4, unde voia bună va fi adusă pe scenă de către Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman. Împletind muzica, teatrul, comedia și instrumente mai puțin convenționale, acest concert va fi locul unde te vei putea relaxa după o zi de vineri plină la birou. Și că veni vorba de birou, locația evenimentului este Hugo the Office, deci la o aruncătură de băț de tine. Cât despre bilete, acestea costă 65 de lei și se găsesc online sau în restaurant.

2. Muzicalis Festival || 7-8 martie
Până la festivalurile ce vor avea loc în vară, avem ocazia să ne delectăm la un festival de muzică folk ce ne va aminti de taberele din copilărie sau de serile din campusurile studențești. Florin Chilian, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre & Jimi El Laco, Radu Pietreanu și mulți alții vor da însufleți chitarele care vor da naștere baladelor noastre de suflet. În cadrul festivalului, Marius Moșuțan, pictor clujean, vă așteaptă la vernisajul expoziției, cu o colecție specială de tablouri de 8 martie. Magia se va întâmpla la Casa de Cultură a Studenților, iar biletele se găsesc aici.

3. Hi Fi Fi _05 || 7 martie
Schimbând registrul muzical, ne mutăm la BT Arena unde boxele vor răsuna până în zorii zilei. Cezar, Cap, Charlie, Kozo, K.D.Chriss, Mihigh și Suciu vor fi responsabili cu muzica, din fidelitate pentru Hi Fi. Dă de veste și prietenilor tăi și luați-vă bilete de aici pentru a nu pierde șansa de prinde prima petrecere din martie.

4. Crosul Divelor powered by Betfair Romania Development || 14 martie
La crosul divelor nu contează dacă ești o fire activă sau nu, pasionată de fitness sau împătimita serilor liniștite în compania unui serial bun. Cu două probe, una de 2 kilometri și cealaltă de 6, sigur vei găsi opțiunea perfectă pentru tine, iar Parcul Central va fi umplut de veselie. Evenimentul este caritabil, banii strânși vor fi folosiți în demararea programului Bursele Runners Club, iar înscrierile se pot face aici până în 6 martie. Pregătește-ți hainele tale confortabile de sport și antrenează-te pentru crosul dedicat exclusiv femeilor.

5. Târgul de Cariere + I love my job || 17-18 martie
După cum bine ne-am obișnuit, luna martie vine cu provocări în ceea ce îi privește, în special, pe studenți. Fie că au nevoie de practică la facultate sau de bani în plus pentru chirie, la Târgul de Cariere au ocazia să descopere joburi din diverse domenii de activitate, de la inginerie la contabilitate. În plus, însoțind acest eveniment, conferința I ❤️ my Job dorește să orienteze publicul în carieră prin poveștile de succes ale speakerilor invitați. Evenimentul va cuprinde și sesiuni de training. Atât târgul, cât și conferința vor avea loc la BT Arena. De menționat este faptul că intrarea la eveniment se va face cu aplicația sau CV-ul eJobs.

6. Conferința de Leadership Feminin The Woman || 18-19 martie
În luna martie femeia este pusă în lumina reflectoarelor, iar aceasta nu putea fi sărbătorită decât printr-o conferință care reunește poveștile celor implicate în business și de la care ne vom inspira tot timpul. Evenimentul a luat naștere în 2012 și de atunci a crescut constant, adunând peste 700 de femei, de la manageri, antreprenori, freelanceri, creativi, artiști și sportivi deopotrivă, tematica din acest an fiind Wear the White Hat. Rezervă-ți locul aici pentru a-ți găsi modelele care să te inspire când ai un moment mai greu în viață.

7. Fuckup Nights Cluj // 2 years anniversary || 20 martie
Dacă diminețile de weekend sau serile te prindeau de cele mai multe ori la Cluj Hub, nu trebuie să lipsești de la aniversarea Fuckup Nights. De 2 ani, diverși oameni se adună și povestesc de nereușitele lor, fie că vorbim despre un start-up sau despre medicină. Tragicul devine comic, iar orice astfel de experiență ne va învăța o lecție. Doar din greșeli învățăm toată viața. Nu se percepe taxă de intrare, însă este necesară înscrierea aici. Nu uitați de cadou 😉

8. Stand – Up Comedy || 21 martie
Rămânând în aceeași sferă a comicului, de data aceasta nu vom mai face haz de necaz. La Cinema Florin Piersic, Calița, Rusu și Andrei vor umple sala cu hohote de râs. Așadar, dacă vrei să te relaxezi după o săptămână plină, acum ai găsit soluția. În plus, dacă e să luăm în calcul studiile care scot în evidență faptul că o sesiune de râs ne prelungește viața, ar trebui să includem zilnic în program un astfel de spectacol. Bilete se găsesc aici și în magazinele Flanco din oraș.

9. Ziua Porților Deschise || 27 martie
Teatrul Național din Cluj-Napoca își deschide larg porțile pentru curioșii și iubitorii de teatru timp de o zi. Coincidență sau nu, în data de 27 martie este sărbătorită și Ziua Mondială a Teatrului. La Cluj, acest moment va fi marcat de numeroase momente speciale, care se vor desfășura în diverse spații ale Teatrului, de la ora 10:00 până la ora 20:00. De la mic la mare, nimeni nu trebuie să lipsească de la acest moment cultural! Intrarea este liberă.

10. Ghici cine te sună?! || 31 martie
În cele din urmă, ultima zi din lună ne va găsi la Casa de Cultură a Studenților, pierduți fiind în piesa de teatru Ghici cine te sună?!. Veniți tocmai de la București, actorii de la Teatrul Elisabeta conturează societatea din ziua de azi, acaparată de tehnologie și în care telefonul devine oglinda sinelui. Ce se poate ascunde într-un telefon? Cine te sună? Răspunsul la aceste întrebări poate fi descoperit în 31 martie. Biletele sunt disponibile și online aici.

Așadar, trecând în revistă doar câteva dintre evenimentele importante ale lunii, se pare că orașul prinde din nou viață, având din ce în ce mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber. De la teatru la alergat, de la conferințe la stand-up comedy, luna martie se anunță a fi plină de sărbători și de surprize pentru cei pregătiți să iasă din zona de confort.

Tu ce eveniment nu vei rata în luna martie?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!