Home delivery pentru băuturi alcoolice în Cluj

Home $ Articole $ Home delivery pentru băuturi alcoolice în Cluj

by | Mar 20, 2020 | Articole, Home Delivery

Doar pentru că stăm în casă nu înseamnă că trebuie să ne privăm de micile plăceri mai mult sau mai puțin vinovate…nu-i așa? Fiindcă se apropie finalul săptămânii, știm că vrei să uiți de stres și să te deconectezi de la probleme, dar, pentru că siguranța ta e mai importantă decât orice, alegi să rămâi în casă, iar asta nu înseamnă că nu te poți relaxa alături de familie la un pahar de vin delicios. Ori, dacă vrei să asezonezi documentarul acela interesant cu un niște bere artizanală, te invităm să îți faci cumpărăturile din confortul casei tale și avem câteva sugestii de home delivery pentru băuturi alcoolice.

Dacă alegi să comanzi de pe site-ul Băutură Online, ai transport gratis și, mai mult, dacă plătești cu cardul ai 7% reducere. Ce e și mai fain e că poți alege dintr-o diversitate de băuturi, astfel că nu ești condiționat să bei ceva anume; poți comanda mai de toate, de la coniac, vin și tequila, la bere, apă și energizante.

Pe FoodPanda poți comanda de la Old Town, dacă ești fan vinuri. Ai livrare gratis, băuturile ajung la tine în nu mai mult de jumătate de oră și au o selecție destul de variată din care poți alege. De pe Tazz poți comanda bere, de la Cut and Crust.

Bei ce vrei e o opțiune perfectă pentru pretențioși, pentru că ai o multitudine de variante din care poți alege. Fie că ai chef de o seară clasică și fancy și mergi pe un vin deosebit, fie că a venit căldura și ți-e poftă de bere, poți avea acasă orice băutură alcoolică îți dorești. Transportul variază în funcție de greutatea comenzii.

Vinoteca Tohani face și livrări acasă, iar prețul transportului e de 9,99 lei. Fie că vrei un vin aristocrat, consistent, cum ar fi Pinot Noir, fie că preferi ceva mai licoros și deosebit, precum o Busuioacă, Vinoteca Tohani are, cu siguranță, ce să îți ofere, fără să fie măcar nevoie să te deplasezi de pe canapea. Tot pentru iubitorii de vinuri, Crama Noastră face și ea livrări acasă și ai de ales dintre foarte multe sortimente de băuturi.

Cei de la Marty îți oferă și ei posibilitatea de a comanda acasă ce băuturi îți dorești. Găsești la ei cam tot ce vrei, de la vin la fresh-uri (ca să ai de băut în dimineața de după ce bei vin), și, mai mult de atât, sticlele lor sunt micuțe și adorabile. Trebuie să recunoaștem asta.

De la Top Drinks poți comanda, din nou, cam tot ce-ți poftește inima. De la scotch la țuică și palincă, în funcție de mood-ul în care ești azi după ședința cu șeful pe Skype. Mai mult de atât, în Cluj-Napoca, Florești, Apahida și Gilău transportul e gratuit.

Tot pentru iubitorii de bere, Beer Wall Cafe face livrări la domiciliu și, dacă nu știai deja, au mai multe sortimente de bere decât ai fi crezut că există, inclusiv foarte multe variante de bere de la producătorii locali, care au nevoie de susținerea noastră. Și cei de la Bere din Bucovina fac în această perioadă livrări la domiciliu, pentru a te încuraja să #staiacasă.

Tu ce bei cât #staiacasă și de unde comanzi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!