10 clase de fitness la care poți participa online

Home $ Articole $ 10 clase de fitness la care poți participa online

by | Apr 23, 2020 | Articole, Sport

Și tu #staiacasă de câteva săptămâni bune deja. A trecut atâta timp încât aceasta a devenit noua ta normalitate.

Probabil că ai început să resimți și efectele mai puțin benefice ale auto-izolării. Ca de exemplu, durerile de spate cu care te confrunți periodic din cauza poziției de șezut incorecte în timpul orelor de lucru. Migrenele frecvente. Și chiar și somnul neodihnitor.

Cu toate că știi că sportul îți poate fi de foarte mare folos în această situație, te ții de rutina ta zilnică de exerciții fizice și… nu prea. Nu e condamnabil – la urma urmei, există o serie de distrageri în jurul tău cărora ești nevoit să le reziști pentru a te putea concentra pe rutina ta zilnică de exerciții. Ai nevoie doar de un plus de motivație ca să te menții concentrat.

Iar noi credem că această sursă de motivație poate veni din înscrierea la clase de fitness… online. De aceea, am întocmit o listă cu 10 clase de fitness la care poți participa cât timp stai acasă.

clase de fitness online

Așa că, dacă vrei să optezi pentru clase susținute de către sălile de fitness din Cluj cărora le simți lipsa în perioada aceasta, îți sugerăm să alegi din următoarea listă:

World Class
World Class înțelege că distanțarea socială fizică poate să fie dificilă. Și știe că-ți lipsește să petreci timp cu prietenii tăi. Mai ales cu cei care-ți erau “work-out buddies.”

De aceea, îți pune ție și prietenilor tăi la dispoziție o modalitate sănătoasă și gratuită de a vă petrece timpul împreună în această perioadă. Te invită să îți dai întâlnire cu grupul tău de work-out buddies la clasele lor de group fitness live.

Atunci când nu poți veni tu la World Class, vine World Class la tine! Echipa noastră de experți în health & fitness îți aduce antrenamente variate, excelente pentru toate nivelurile de pregătire.

Iar noi îți sugerăm să te grăbești pentru că numai până în data de 5 mai ai acess gratuit la toate clasele de fitness organizate de antrenorii acestora.

Care sunt antrenamentele la care te poți înscrie? Sunt prea numeroase ca să le enumerăm aici. De la Yoga și Stretching, la Pilates și Functional Training, la TRX și Circuit Training. Rămâne la latitudinea să-l alegi pe cel care se potrivește mai bine obiectivelor tale de fitness.

Dacă nu ești sigur, poți afla care sunt beneficiile fiecăruia aici. Și tot aici te poți și înscrie la clasele de fitness online ale acestora.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de World Class Romania (@worldclass.romania) pe

Lady’s Gym
Ca să vină în întâmpinarea nevoilor femeilor din această perioadă, Lady’s Gym a lansat un program de fitness online, sub numele de Fit Ladies.

Pentru a te ajuta să câștigi lupta cu sedentarismul și cu kilogramele care riscă să se adune ne-am folosit de experiența de peste 10 ani în fitness dedicat femeii și am creat Programul Fit Ladies.

De fapt, acesta este un un pachet de antrenamente online dedicat femeilor care conține:

12 antrenamente scrise cu suport video, durată 40-60 minute;
1 calendar pe zile pentru antrenamente;
1 plan alimentar general de 1500 kcal;
1 plan alimentar ovo-lacto vegetarian de 1500 kcal.

Iar cea mai bună parte este că indiferent de nivelul la care te afli într-ale sportului, vei găsi mișcări variate pe care să le poți executa cu certitudine.

Programul Fit Ladies are nivele diferite de intensitate de execuție a mișcărilor. Asta înseamnă că indiferent de experiența și rezistența pe care o ai, vei putea să pui în practica exercițiile de pe suporturile video.

Îl poți achiziționa chiar acum de aici la prețul de 120RON până în 25 aprilie. După aceea, prețul va fi de 170RON. Achiziționează-l și pune-te pe treabă.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady’s Gym (@ladysgymcluj) pe

CBC Fitness Corner
Echipa CBC Fitness Corner știe că într-adevăr, habar n-avem cât va mai dura până ce ne vom putea întoarce la sală.

Dar te asigură că nu trebuie să-ți faci griji pentru rutina ta sportivă, fiindcă vin ei la tine acasă! Virtual, desigur. Și fac asta în 2 feluri diferite:

Prin clase de fitness live gratuite:
Pentru a-și aduce comunitatea împreună în această perioadă, au creat un grup public de Facebook. Acolo, distribuie link-urile de pe platforma Zoom aferente claselor de fitness live pe care le organizează cei mai buni antrenori ai lor. De luni până vineri începând cu ora 8:00 și sâmbăta de la ora 9:00, găsești pe Zoom câte un trainer al CBC Fitness Corner care promite să te încarce cu “in-doorphins” de dimineață.

Prin programele de Personal Training Online:
Iar dacă nu ești tocmai adeptul claselor de fitness live, CBC Fitness Corner îți oferă posibilitatea de a-ți rezerva un program de training personal cu unul dintre antrenorii lor. Ce trebuie să faci? Trimite-le un mesaj în privat și spune-le că vrei să optezi pentru ședințe de Personal Training cu unul dintre instructorii lor. Poți afla mai multe despre fiecare dintre aceștia aici.

Și intră și tu în comunitatea lor de oameni care “iubesc sportul, natura și oamenii care azi sunt mai buni decât ieri.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fitness Corner (@fitnesscornercluj) on

Smart Move CrossFit
Contrar credințelor, CrossFit nu înseamnă doar ridicări de greutăți.

Așa că, poate fi practicat cu ușurință chiar și acasă. Iar antrenamentele sunt mereu variate și îmbină exerciții funcțională care lucrează tot corpul la o intensitate ridicată. Astfel încât, tu să ai parte de aceleași rezultate ca și când ai merge, de fapt, la sală.

Încă de când s-au închis sălile de fitness, Smart Move CrossFit a creat un grup public pe Facebook unde toți doritorii se pot alătura comunității. Acolo, au acces la antrenamente zilnice gândite de către antrenorii sălii.

Grupul de Facebook al Smart Move CrossFit poate fi accesat aici. Concret, de ce să îl accesezi?

Pentru că o să ai acces la:

Antrenamente zilnice care vin la pachet cu explicații și videoclipuri demonstrative – care se folosesc nu doar de greutatea corpului pentru a-ți face exercițiile, ci și de variate accesorii creative din casă precum ghiozdanul cu cărți sau sticlele cu apă.
Un antrenament săptămânal live pe cunoscuta platformă Zoom;
În curând, vei avea acces atât la clase pentru juniori, cât și pentru seniori;
Provocări săptămânale!

Astfel, n-o să mai ai nicio scuză ca să sari peste vreunul dintre antrenamentele tale zilnice.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Smart Move CrossFit (@smartmovecrossfit) pe

18Gym
Dacă sportul e parte din viața ta, probabil că ai auzit și tu despre programul XTREME Fit organizat de 18Gym. În mod obișnuit, acest program se descrie astfel:

XTREME Fit este un challenge de 8 săptămâni, cu antrenamente de grup diversificate, special create pentru a te ajuta să slăbești și să te tonifici într-un mod energic și plin de distracție.

Dar de când #stămacasă, XTREME Fit a luat o nouă formă: cele 8 săptămâni de antrenament s-au transformat în 2 săptămâni. Și s-a mutat din mediul offline în mediul online. Ceea ce nu s-a schimbat, însă, este intensitatea acestui antrenament. Pentru că, dacă te înscrii, vei avea parte de:

Antrenamente LIVE cu Vlad Ronea;
Antrenamente LIVE cu Alexy Ronea;
Seminar nutriție;
Acces la un grup privat pe Facebook;
Suport online permanent;
Nutriție inclusă în program;
Antrenamente diversificate;
Acces la mii de participanți XTREME FIT cu rezultate.

Te poți înscrie aici. Și vei beneficia de prețul redus de 50RON. Iar în funcție de preferințele tale, poți opta pentru: Basic Challenge, Standard Challenge, Premium Challenge. Sau chiar și un Plan de Nutriție Personalizat.

Alegerea e a ta.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 18Gym Fitness Club Cluj (@18gymcluj) pe

Dar dacă simți, mai degrabă, că ai prefera să optezi pentru un instructor personal de fitness care-și împărtășește, în această perioadă, cunoștințele în materie de sport gratuit, poți începe cu următorii:

Emilia Cotul
Emilia a inițiat Personal Trainer Studio.

Sau, mai bine spus, platforma (chiar și online) care îți oferă antrenamente 1 la 1 sau antrenamente în grup de maxim 5 persoane. Astfel că, poți achiziționa de pe site pachetul Home Workout Starter Pack, Pachetul Online Basic, Online Premium, sau Online 1:1 Live.

Dar dacă preferi să te antrenezi alături de Emilia gratuit, poți opta, în schimb pentru a fi cu ochii pe contul ei de Instagram. Pentru că oferă și acolo o mulțime de resurse intense și eficiente gratuit. Ca de exemplu, aceasta:

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emilia Cotul (@emilia_pers.trainer) pe

Robert Koncz
Robert lucrează, alături de Emilia, la #ptsbyemilia. Și exact ca în cazul acesteia, și alături de Robert te poți antrena în 2 moduri diferite.

Fie alegi să achiziționezi unul dintre pachetele online existente pe site, fie alegi să-l urmărești pe Robert pe Instagram. Astfel, te poți antrena gratuit alături de el. Pentru că îți oferă variate exerciții pentru a-ți contura niște total body work-outs cât mai intense.

De la antrenamente full abs, la glutes și de la postural correction la HIIT, le găsești pe toate pe feedul său. Iar în Instagram Story Highlights, găsești și alte câteva bonusuri. Ca să înveți niște exerciții noi.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Robert Koncz (@robert_knz) pe

Albiter Alex Daniel
Alex este antrenor personal la World Class Cluj. Dar acum că s-a închis sala, își face, în continuare treaba… pe Instagram.

Frecvent apare un nou Highlight pe profilul său. Și, de fiecare dată, e un nou set de exerciții fizice potrivite pentru a fi făcute acasă. Iar până acum, a postat deja 28 de antrenamente diferite. Și fiecare dintre ele vine la pachet cu toate informațiile necesare.

Să nu mai menționăm și toate celelate exerciții pe care le găsești pe feedul său. Care te ajută să înțelegi cât mai bine cum se execută acestea corect, demitizează anumite idei cu privire la fitness – cum ar fi faptul că “benzile elastice îți solicită în plus articulațiile” – și… te motivează!

E de ajuns să arunci o privire peste conținutul lui de pe Instagram și te vei convinge singur de acest lucru.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Daniel (@albiteralexdaniel) pe

Tania Pralea
De când stăm în auto-izolare, și Tania și-a mutat activitatea din online în offline. Și a decis că modalitatea cea mai potrivită pentru a face asta este prin a-și începe un canal de YouTube.

Iar canalul său de YouTube îți poate servi ca o resursă gratuită care să te inspire în executarea unor antrenamente intense și eficiente. Nu numai că îți oferă libertatea de a-ți întocmi pe cont propriu variate serii de exerciții, ci îți oferă și antrenamente complete. De exemplu, ultimul antrenament complet de pe canalul Taniei îți pune la dispoziție un antrenament de tip cardio de 10 minute.

În funcție de nivelul la care te afli din punctul de vedere al fitness-ului – începător sau avansat – rămâne să alegi ce funcționează cel mai bine pentru tine.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tania | Personal Trainer (@tania.pralea) pe

Popa Mihai Mitică
Ca să te antrenezi alături de Mihai, n-ai nevoie decât de un cont de Facebook, o sticlă cu apă și… îmbrăcămintea comodă pe care oricum o porți de când stai în auto-izolare.

Ca să mai spargi puțin monotonia zilnică, îți poți introduce în calendar următoarele: în fiecare zi de luni, miercuri și vineri de la ora 10:00, Mihai organizează câte un antrenament live pe contul său de Facebook. Pe deasupra, e și gratuit.

Iar dacă vrei să intri în comunitatea din grupul de pe Facebook care s-a construit în jurul său, nu trebuie decât să-i lași un mesaj.

Și ca să te convingi dacă ți-ai dori să te antrenezi alături de Mihai, te invităm să-i explorezi feed-ul de Instagram. O să găsești acolo exerciții, antrenamente complete și chiar și provocări.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Mitică Personal Trainer (@popa.mihai.pt) pe

După ce se termină această perioadă, vei ieși din casă. Și-ți vei dori să fii în formă. Dar chiar și până atunci, cu siguranță ai prefera să nu trăiești cu dureri de spate, migrene și insomnii.

Tu cu care dintre aceste clase de fitness online vei începe cât timp mai #stămacasă?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!