Cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna iunie pe Instagram

by | Jun 30, 2020 | Articole, Descoperă Clujul

Simțim că orașul a redat, luna aceasta, stările noastre interioare din ultima perioadă. Pentru că ne-a oferit de toate.

De la răsărituri și apusuri colorate, la zile pictate în culori pastelate. De la cer înnorat la un cer care, cât ai clipit, s-a transformat într-unul însorit. Și nu în ultimul rând, ne-a oferit ploi scurte de vară și chiar și furtuni. Poate într-o măsură mai mare decât ne-ar fi plăcut.

Ploi și furtuni care, în anumite zile, ne-au obligat să stăm în casă. Dar pe care, în alte zile, le-am înfruntat și am mers, totuși, să citim pe o terasă în ciuda ploii. Sau pe care le-am păcălit urmărind cu atenție momentul când iese soarele pentru a lua Clujul la pas într-o plimbare relaxantă.

De fapt, după 3 luni în care incertitudinea a plutit în aer, în luna iunie s-a resimțit acut nevoia oamenilor de a ieși din nou din casă. Lucru care ne-a permis să vedem Clujul în forma sa cea mai apropiată de normalitatea cu care eram obișnuiți dintotdeauna. Mai exact, activ, energic și… cu mai mult trafic.

Și, în 10 dintre cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna iunie pe Instagram, acesta s-a văzut astfel:











De fapt, sumarizat în câteva cuvinte, am putea spune că luna iunie a reprezentat un curcubeu după o perioadă întunecată. Iar noi am surprins acest curcubeu într-un cadru astfel:

Și după atâtea „mood-uri” diferite prin care a trecut orașul în ultima lună – și noi odată cu el – putem spune că nu ne deranjează faptul că ploaia și furtunile au ajuns să fie singura condiționare care ne mai oprește să ne bucurăm de aer, natură și de oraș în acest punct.

Pentru că adaptarea la noua normalitate a venit atât cu bucurii, cât și cu nostalgii. Dar suntem convinși că libertatea de a citi pe o terasă sau de a ne plimba în voie ne indică foarte clar elementul definitoriu pentru modul cum a arătat luna iunie în Cluj. A fost mai plină de viață decât ne-am adus-o aminte de 3 luni încoace.

Și te invităm și pe tine să împărășești cu noi micile lucruri din Cluj de care ai învățat să te bucuri cu adevărat odată cu necesitatea adaptării la această nouă realitate. Surprinde-le în câteva cadre, alege-l pe cel mai reușit și încarcă-l pe contul tău de Instagram.

Iar ca să ne faci și pe noi să zâmbim, nu uita să folosești hashtagul #clujlife. Și poate că în selecția celor mai frumoase poze din Cluj postate în luna iulie pe Instagram se va regăsi și fotografia ta.

Tags: instagram

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This