De unde comanzi cel mai bun sushi în Cluj?

Home $ Articole $ De unde comanzi cel mai bun sushi în Cluj?

În ultima perioadă suntem tot mai deschiși la experiențe culinare noi. Probabil acest lucru se datorează dorinței de a călători peste tot în lume prin intermediul celor mai sigure metode: papilele gustative. Acestea vor fi inundate în experiențe culinare care fac înconjurul lumii. Mai mult, te pun față în față cu preparate care respectă în detaliu rețetele autentice. Un punct bun de pornire în călătoria gusturilor este bucătăria asiatică. Așadar, iată de unde poți să comanzi cel mai bun sushi din Cluj, direct la tine acasă.

SushiCluj
Începem lista cu preparatele pline de gust de la SushiCluj. De cum deschizi meniul o să te pierzi printre zecile de opțiuni pe care le ai la dispoziție. Pentru ca tu să ai parte de un răsfăț în toată regula, poți să testezi un mix de sushi ca să te convingi care îți place cel mai mult. Din pasiune față de gastronomia țărilor asiatice, aceștia au introdus pe piață un nou concept de delivery, Spice’n Sticks. Pe lângă curry și noodles, de aici poți să comanzi și cele mai delicioase porții de sushi, combo sau orange mix care conțin între 16 și 27 de bucăți la prețuri pornind de la 59 lei.

Nobil Sushi
Aici ai toate șansele să accesezi tradițiile culinare de peste mări și țări. Hosomaki, Nigiri, Sashimi, Uramaki, toate sunt menite să îți inunde simțurile în experiențe de neuitat. Dacă ești fan pește și îți place să experimentezi lucruri noi în materie de mâncare, încearcă un mix de la Nobil Sushi cu prima ocazie. Când te-ai decis, plasează comanda și așteaptă cu sufletul la gură livratorul. De asemenea, aici găsești și o variantă vegetariană, cum ar fi Hosomaki vegetarian. Mâncare cât cuprinde pentru toate gusturile, iar prețurile variază în funcție de cantitate (de la 13 lei până la 200 pentru platouri).

Tokyo Delivery
Dacă în Tokyo e mai greu să ajungi în această perioadă, poți să aduci direct la tine în sufragerie atmosfera din această metropolă. Zeci de porții de sushi te așteaptă pe Tokyo Delivery să le descoperi tainele și aromele 100% autentice. Somonul este fără doar și poate vedeta din farfurii, iar sosul wasabi vine în completarea experienței asiatice, trăită în deplină siguranță la tine acasă. Tu trebuie doar să plasezi comanda, iar cei mai iscusiți bucătari se vor ocupa de un sushi excepțional, cu prețuri pornind de la 18 lei.

RoninSushi
Continuăm lista cu talentul celor de la RoninSushi, locul de unde poți să comanzi tot ce îți poftește inima atunci când vrei să pleci în excursii culinare. Bineînțeles, din meniu nu lipsesc Nigiri, Sashimi, Maki și Uramaki. Toate aceste preparate se pot împleti în mixuri pentru ca tu să nu pierzi nimic din experiența asiatică. Pentru cei cu preferințe sau care abordează un stil de viață diferit, aici regăsim un veggie mix care are la bază legume, reinventând în acest mod rețeta clasică de sushi cu pește. Comanda minimă este de 50 de lei.

Nobori
Pentru serile în care vrei să stai în casă și să te uiți la un serial, pune la încercare preparatele din bucătăria Nobori. Aici, tradiția este cea care își spune cuvântul, iar acest lucru se reflectă în gusturile autentice. Fără doar și poate, creativitatea joacă și ea un rol esențial în ceea ce privește rețetele abordate de către bucătari. Porțiile poartă denumiri precum Samurai, Geisha, Shogun, Nami și Nigiri și împletesc cu atenție toate gusturile și aromele. Dacă vrei să te convingi de acest lucru și să aduci un strop din tradiția asiatică la tine acasă, plasează o comandă cu prima ocazie. Prețurile sunt mai mult decât accesibile și sunt potrivite pentru toate buzunarele.

Sushi Point
După cum spuneam și în introducere, sushi este un punct bun de plecare în călătoria papilelor gustative. De aceea, adăugăm pe listă Sushi Point, un loc în care iau naștere tradițiile și preparate autentice venite din inima Asiei. Direct din liniștea sufrageriei tale poți să te bucuri alături de cei dragi de o porție de Nigiri sau Maki. Acestea conțin din belșug somon, ton, biban, creveți sau surimi, iar sosurile vin să scoată în evidență gusturile nemaipomenite. Prețurile variază în funcție de pofte, însă acestea pornesc din jurul sumei de 15 lei și ajung până la 150 lei în cazul platourilor.

Express Chef
Nu în ultimul rând, pe lângă pizza, burgeri și paste, în meniul celor de la Express Chef se strecoară și sushi. De îndată ce ajungi la această secțiune, o să ți se pară o adevărată provocare să alegi produsele pe care să le comanzi. Maki cu avocado sau castravete, Nigiri cu somon sau caracatiță, sau Box-uri pline de surprize și gusturi toate te vor face să salivezi în fața ecranului. De asemenea, dacă vrei să împarți bucuria și cu cei dragi, ai la dispoziție platouri pline de sushi din toate categoriile. Acestea costă până la 170 de lei, însă porțiile normale se învârt în jurul sumei de 30 de lei.

Fie că îți place să experimentezi permanent noi preparate tradiționale sau pur și simplu ești ghidat de curiozitate, o porție de sushi este bine-venită în orice situație. Aromele și texturile te vor purta cu gândul către țările asiatice, iar experiența culinară poate fi trăită direct de la tine de acasă. Restaurantele prezentate mai sus sunt la doar un click distanță de tine și se află pe FoodPanda, Tazz sau Takeaway, cât și pe platformele proprii de delivery. Decizia va fi o adevărată provocare, mai ales atunci când deschizi meniurile și te pierzi printre zecile de porții care îți fac cu ochiul.

Tu de unde obișnuiești să comanzi sushi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!