Cum să porți geaca de blugi în mai multe stiluri

Home $ Diverse $ Cum să porți geaca de blugi în mai multe stiluri

by | Oct 12, 2020 | Diverse

Cea mai iubită piesă vestimentară a tendințelor, geaca de blugi este nelipsita în moda fiecărui sezon, de ani de zile. Parcă ar fi existat dintotdeauna. Versatilitatea sa infinită și factorul ridicat de confort au transformat-o în piesa cheie a garderobei feminine. Acum, serios, ce femeie nu are măcar o geaca de blugi în dressing?

Și pentru că popularitatea sa nu a cunoscut vreodată limite, designerii s-au simțit inspirați să o decline în nenumărate modele, adaptate la stil, sezon, ocazie, moment al zilei, iar stiliștii i-au găsit un loc în orice ținută. Iar când spunem orice, ne referim la absolut orice. Chiar și pentru vestimentația de birou poți găsi un model care să facă față cu brio rigorilor office. De exemplu, o geaca de blugi eleganta, de culoare neagră, cu croială clasică, poate înlocui sacoul, peste o cămașă albă și fustă creion.

geaca de blugi

Cum abordezi geaca de blugi în ținute

Simplu! Întotdeauna în funcție de ocazie. Pentru că este adaptabilă, îți va fi ușor să o asortezi la orice, fără să greșești. Dacă mergi la birou, poart-o cu rochie office sau pantaloni din stofă, cămașă și pantofi Oxford. Pe stradă, asociază geaca de blugi cu rochie casual și sneakers sau cu jeans într-o nuanță în contrast, pentru un look all-denim. La petreceri, alege rochii elegante, tocuri și adaugă o geacă de blugi cu design deosebit sau cu detalii speciale. În club, poartă un model cu inserții strălucitoare sau cu aplicații de paiete sau pietre, peste un tricou simplu și jeans.

Alege modelul care te reprezintă!

Partea bună cu gecile de blugi este că nu te limitează în alegeri. La o simplă căutare pe Fashion Days, de exemplu, vei găsi infinite modele de geci de blugi, la care poate nici nu ai fi visat vreodată. Paleta cromatică este extrem de bogată iar croielile sunt de o creativitate nemărginită. De la modele clasice la variante crop, extravagante, croieli bufante, mâneci cu manșete pe elastic, volane, aplicații din dantelă, fermoare, buzunare așezate atipic, șnururi, inserții cu imprimeu, piele, gulere din blană, orice e posibil și disponibil. Culorile denimului pornesc de la bleumarin clasic și indigo, merg spre variante prespălate, nuanțe pastel sau alb și negru. Ai foarte multe opțiuni pe care să le iei în calcul în funcție de stilul tău, de piesele pe care le ai deja în garderobă și de personalitate.

Fie că ești sexy, sporty, conservatoare sau eleganta, este imposibil să nu găsești o geacă de blugi pe stilul tău. Iar cu un minim efort de imaginație, o piesă atât de comună poate deveni vedeta ținutei tale, în orice ocazie. Combină inspirat și bucură-te de confortul și stilul pe care ți le oferă această piesă vestimentară!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!