Închirieri ATV-uri, scutere și buggy-uri în oraș și aproape de Cluj

Home $ Articole $ Închirieri ATV-uri, scutere și buggy-uri în oraș și aproape de Cluj

Dacă îți dorești să ieși din zona de confort, să îți testezi limitele și să te distrezi pe cinste, acest articol este pentru tine. Nu doar că vei avea un motiv în plus să ieși în aer liber la sfârșit de săptămână, dar vei înțelege pe deplin ideea de escapade de weekend, bogate în activități menite să te rupă de monotonia cotidianului. Astfel, noi ți-am pregătit o listă cu locuri din care poți să închiriezi ATV-uri, scutere și buggy-uri, atât în oraș, cât și pe cărările din afara Clujului, pentru tine și pentru gașca ta de prieteni.

Buggy Zone
La Buggy Zone nu vei avea parte doar de o experiență plină de adrenalină, ci și de un view de vis asupra orașului. Locația este situată în Dâmbul Rotund, zona Livada Steluța, lângă terenul Warzone. Acum că știi cum să ajungi aici, probabil ești curios de ce servicii îți sunt puse la dispoziție. Ei bine, la prețul de 250 de lei pentru un buggy de două persoane, te poți bucura de un tur ghidat de aproximativ 10 kilometri, pe teren variat, timp de 30 de minute. O adevărată afacere dacă te gândești că poți să împarți nota de plată cu un prieten. De asemenea, cei mici se pot distra la un circuit închis de 10 minute, pe karturi electrice, la doar 35 de lei. Pentru mai multe detalii nu ezita să îi contactezi pe cei de la Buggy Zone la numărul de telefon 0751 133 805 sau pe pagina de Facebook.

Închirieri ATV Cluj
Ieși din oraș la o tură cu ATV-ul și descoperă împrejurimile dintr-o nouă perspectivă. Cei de la Închirieri ATV Cluj ți-au pregătit o serie de trasee numai bune de bătătorit în zilele tale libere. Dezmir, Cara, Cojocna, Valea Caldă, Satu Lung sau Pădureni sunt doar câteva dintre traseele pe care îți poți testa limitele, într-o experiență palpitantă și plină de surprize. Dacă îți face cu ochiul această opțiune, un pachet care include carburantul, echipamentul de protecție, ghid de drumeție, masă la marginea pădurii și multe altele te va costa 700 de lei pentru întreaga zi. Există și posibilitatea de a închiria ATV-ul pentru 100 de lei ora, pentru un circuit de 4 ore, cu toate cele necesare experienței incluse în preț. Plecările se fac de la sediul de pe Traian Vuia numărul 222, iar pentru mai multe detalii îi poți contacta pe Aurelian Mihalca și Marius Costisor la numerele 0744 635 656 sau 0743 526 653.

Beliș Adventure
Lăsăm orașul în urmă și ne dăm întâlnire la Beliș, locul perfect în care te poți deconecta de la griji și în care poți să experimentezi noi senzații la o tură cu ATV-ul. Astfel, cei de la Beliș Adventure știu cel mai bine cum stă treaba cu ATV-urile, circuitele de pe cărările de munte și alte amănunte care conturează cadrul ideal pentru o experiență de neuitat. Aici te așteaptă 4 ATV-uri CFMoto 450s 4×4, cât și sesiuni de instructaj pentru un plus de siguranță, susținute de către experți. Tarifele pornesc de la 350 de lei pentru 3 ore și ajung la 650 de lei pentru 8 ore. În preț este inclus carburantul, dar și echipamentul de protecție pentru șoferi și pasageri. Pe scurt, o opțiune perfectă dacă vrei să îmbini ideea de escapadă cu cea de noi experiențe și senzații. Adresa completă pentru locație este Bălăcești nr. 24C, iar în cazul în care mai ai alte curiozități poți să-i contactezi pe cei de la Beliș Adventure la numărul 0742 257 708.

Acum nu mai ai scuze să nu ieși din casă. Testează-ți limitele, ieși din zona de confort și bucură-te de noi experiențe la un circuit cu ATV-ul sau o tură cu scuterul prin oraș. Dă de veste prietenilor și planificați din timp o astfel de activitate, potrivită pentru zilele în care ați rămas în pană de idei și nu știți ce să mai faceți pentru a contura amintiri.

Tu ai experimentat până acum o tură cu ATV-ul sau cu scuterul?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!