Închirieri ATV-uri, scutere și buggy-uri în oraș și aproape de Cluj

by | Jun 2, 2021 | Articole, Recomandări

Dacă îți dorești să ieși din zona de confort, să îți testezi limitele și să te distrezi pe cinste, acest articol este pentru tine. Nu doar că vei avea un motiv în plus să ieși în aer liber la sfârșit de săptămână, dar vei înțelege pe deplin ideea de escapade de weekend, bogate în activități menite să te rupă de monotonia cotidianului. Astfel, noi ți-am pregătit o listă cu locuri din care poți să închiriezi ATV-uri, scutere și buggy-uri, atât în oraș, cât și pe cărările din afara Clujului, pentru tine și pentru gașca ta de prieteni.

Buggy Zone
La Buggy Zone nu vei avea parte doar de o experiență plină de adrenalină, ci și de un view de vis asupra orașului. Locația este situată în Dâmbul Rotund, zona Livada Steluța, lângă terenul Warzone. Acum că știi cum să ajungi aici, probabil ești curios de ce servicii îți sunt puse la dispoziție. Ei bine, la prețul de 200 de lei pentru un buggy de două persoane, te poți bucura de un tur ghidat de aproximativ 10 kilometri, pe teren variat, timp de 30 de minute. O adevărată afacere dacă te gândești că poți să împarți nota de plată cu un prieten. De asemenea, cei mici se pot distra la un circuit închis de 10 minute, pe karturi electrice, la doar 35 de lei. Pentru mai multe detalii nu ezita să îi contactezi pe cei de la Buggy Zone la numărul de telefon 0751 133 805 sau pe pagina de Facebook.

Închirieri ATV Cluj
Ieși din oraș la o tură cu ATV-ul și descoperă împrejurimile dintr-o nouă perspectivă. Cei de la Închirieri ATV Cluj ți-au pregătit o serie de trasee numai bune de bătătorit în zilele tale libere. Dezmir, Cara, Cojocna, Valea Caldă, Satu Lung sau Pădureni sunt doar câteva dintre traseele pe care îți poți testa limitele, într-o experiență palpitantă și plină de surprize. Dacă îți face cu ochiul această opțiune, un pachet care include carburantul, echipamentul de protecție, ghid de drumeție, masă la marginea pădurii și multe altele te va costa 700 de lei pentru întreaga zi. Există și posibilitatea de a închiria ATV-ul pentru 100 de lei ora, pentru un circuit de 4 ore, cu toate cele necesare experienței incluse în preț. Plecările se fac de la sediul de pe Traian Vuia numărul 222, iar pentru mai multe detalii îi poți contacta pe Aurelian Mihalca și Marius Costisor la numerele 0744 635 656 sau 0743 526 653.

Beliș Adventure
Lăsăm orașul în urmă și ne dăm întâlnire la Beliș, locul perfect în care te poți deconecta de la griji și în care poți să experimentezi noi senzații la o tură cu ATV-ul. Astfel, cei de la Beliș Adventure știu cel mai bine cum stă treaba cu ATV-urile, circuitele de pe cărările de munte și alte amănunte care conturează cadrul ideal pentru o experiență de neuitat. Aici te așteaptă 4 ATV-uri CFMoto 450s 4×4, cât și sesiuni de instructaj pentru un plus de siguranță, susținute de către experți. Tarifele pornesc de la 350 de lei pentru 3 ore și ajung la 650 de lei pentru 8 ore. În preț este inclus carburantul, dar și echipamentul de protecție pentru șoferi și pasageri. Pe scurt, o opțiune perfectă dacă vrei să îmbini ideea de escapadă cu cea de noi experiențe și senzații. Adresa completă pentru locație este Bălăcești nr. 24C, iar în cazul în care mai ai alte curiozități poți să-i contactezi pe cei de la Beliș Adventure la numărul 0742 257 708.

Vespa Cluj
Ne întoarcem în oraș ca să luăm pulsul locului… de pe două roți. La Vespa Cluj ai posibilitatea să închiriezi celebrele scutere, fiind un mod excelent de a-ți petrece timpul liber și, de ce nu, de a descoperi străduțele încă necunoscute ale Clujului. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul cu cel puțin o zi înainte, prin intermediul oricăror mijloace de comunicare, de la Facebook la Instagram și telefon +40 728 992 71. Scuterul îl ridici apoi de pe strada Livezii nr. 47, punctul de start pentru aventura care ți se arată la orizont. Pentru detalii legate de preț, modele, timp de închiriere și alte detalii care îți trec prin minte, apelează-i cu încredere pe cei de la Vespa Cluj prin intermediul social media sau la telefon.

Go Green Scooters
Pentru că ne preocupă problemele de mediu și ne dorim un viitor sustenabil, nu puteam să nu includem în lista noastră o opțiune prietenoasă cu natura și cu tot ceea ce ne înconjoară. În acest fel, cei de la Go Green Scooters aduc în lumina reflectoarelor un nou concept, bazat pe sustenabilitate și siguranță, prin serviciile de închirieri de scootere electrice. În funcție de modelul pentru care optezi, tarifele pe oră se încadrează între 49 și 79 de lei. Ce îți mai rămâne de făcut este să analizezi pachetul potrivit pentru tine și să faci o rezervare direct pe site sau la numerele de telefon +40 775 184 284 sau +40 775 154 803. După ce ai primit confirmarea, ești invitat să ridici scuterul de la locația de pe Strada Eroilor nr. 32, aproape de centru și de toate atracțiile pe care le poți admira, acum, de pe două roți.

Acum nu mai ai scuze să nu ieși din casă. Testează-ți limitele, ieși din zona de confort și bucură-te de noi experiențe la un circuit cu ATV-ul sau o tură cu scuterul prin oraș. Dă de veste prietenilor și planificați din timp o astfel de activitate, potrivită pentru zilele în care ați rămas în pană de idei și nu știți ce să mai faceți pentru a contura amintiri.

Tu ai experimentat până acum o tură cu ATV-ul sau cu scuterul?

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This