Tehnici de make-up actuale în vara anului 2021

Home $ Diverse $ Tehnici de make-up actuale în vara anului 2021

by | Jul 8, 2021 | Diverse

Anul 2021 ne impune aceleași restricții stricte și prelungește carantina. Deocamdată suntem obligați să purtăm în continuare măștile, ceea ce denotă că moda evoluează, adaptându-se la tendințele moderne. Să descoperim împreună cele mai noi trenduri în materie de machiaj.
Ochii au devenit accentul de bază al machiajului, iar asta înseamnă că ar trebui să conferim un plus de expresivitate privirii cu ajutorul produselor cosmetice Maybelline.

Machiajul “ochi de vulpe” sau foxy eyes

Cum să obții un asemenea machiaj?! De fapt, există multe tehnici de performanță.
Puteți utiliza săgeți grafice sau clasice – de la mijlocul pleoapei sau din colțul interior. Principala regulă este extinderea liniei cât mai mult posibil, până la vârful sprâncenei, ridicând astfel colțul exterior al ochiului. Și nu uita de accentul principal – trasarea unui vârf ascuțit în colțul interior al ochilor, care va atribui machiajului un aspect viclean. Acest element poate fi aplicat în aceeași nuanță ca și întreaga săgeată sau într-o nuanță contrastantă – albastru, portocaliu, verde, maro. La final aplicați un rimel cu efect de alungire a genelor.

Săgeți grafice sau artistice

Această tendință este în trend deja al doilea an, dar asta nu înseamnă că ar trebui să o evităm, deoarece săgețile grafice sunt potrivite tuturor. Eyeliner-ul nu se aplică pe linia de creștere a genelor așa cum obișnuiam să o facem, ci pe cutele pleoapei. Săgețile par să plutească în aer și fac ochii vizual mai mari. Liniile pot fi aplicate cu un creion de ochi negru obișnuit, însă make-up artiștii recomandă utilizarea nuanțelor „Pantone” (sau chiar combinarea acestora) – Ultimate Grey discret sau galben instant Illuminating.

Săgeți colorate

Chiar și pentru machiajul zilnic un astfel de machiaj este foarte util. Puteți trasa săgețile clasice de la mijlocul ochiului până la colțul exterior, însă înlocuiți culorile întunecate, cu cele intense. Săgețile strălucitoare pot fi completate cu un rimel colorat.

Tehnici de make-up actuale în vara anului 2021 - 1

Săgeți la colțul pleoapelor

Triunghiurile mici din colțurile exterioare ale ochilor sunt un element minor, dar extrem de actual. Acestea pot fi trasate într-un stil minimalist și în același timp expresiv. Săgețile-triunghiuri pot fi aplicate în linii subțiri sau complet vopsite. Drept „suport” puteți folosi farduri nude și, în unele cazuri, chiar să nu utilizați rimelul.

Chiar dacă suntem obligați să ne ascundem chipurile sub măști, putem experimenta cu diverse tehnici și stiluri de machiaj pe pleoape.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!