De unde poți să comanzi alcool și tutun în Cluj

Organizezi un date spontan în sufragerie, dar proviziile cu vin din cămară s-au terminat? Sau poate ai de sărbătorit o mică victorie, să vizionezi un meci de fotbal, să stai cu vecinul la o poveste ori să îți completezi cina așa cum se cuvine: cu un pahar de ceva bun lângă mâncarea proaspăt scoasă din cuptor. Indiferent de situație, te salvează băieții și fetele de la delivery. Astfel, fie că dorești o sticlă de vin, șampanie, tărie sau clasica bere, iată de unde poți să comanzi alcool (și tutun) în Cluj, direct la tine acasă.

De unde poți să comanzi… bere?

Bârlog
Deschidem categoria Bere cu sortimentul celor de la Bârlog. Dacă nu știai, Bârlog este o bere artizanală, O gură de altceva cum spun chiar experții din spatele brand-ului. Cu denumiri originale, cum ar fi Coșmarul lui Baiazid, Enigma lui Negru Vodă sau Țeapa lui Vlad, poți testa oricând noi gusturi craft, autentice, care se ascund într-o sticlă de bere. Poți opta pentru băuturi în format individual (în jur de 7,50 lei / sticlă) sau pentru pachete gata definite care conțin o selecție din toate berile. Dacă ți-am stârnit interesul, poți intra să plasezi o comandă direct pe site sau să îi cauți pe cei de la Bârlog pe platformele de delivery disponibile în Cluj.

Numa Bere Craft by Klausen Burger
În zona de bere craft ne-au atras atenția și cei de la Numa bere Craft by Klausen Burger. Nefiltrată, blondă sau brună, aici găsești câte ceva pe gustul fiecăruia. Prețurile pentru o sticlă de bere autentică cu iz german pornesc de la 7 lei și ajung până la 9, dar poți opta și pentru pachete. Spre exemplu, un pachet este format din 12 sticle de bere (la 0,5 litri sau 0,33 litri) și costă în jur de 84 lei. De la 4.5% alcool la 8.6%, Corvus, Gorun, Arrogant IPA, te invităm să descoperi toate sortimentele de bere și să comanzi ce-ți poftește sufletul de la ei, direct prin Foodpanda, Tazz etc.

Bere din Bucovina
Este prea puțin probabil să nu fi auzit până acum de berea Suceava sau Solca. Ei bine, cei de la Bere din Bucovina aduc mai aproape de tine gusturile românești, din ingrediente atent selecționate și care au scris zeci de file de istorie. Pe lângă berile clasice, cu gust inconfundabil și grade diferite de alcool, aici găsești și sortimente în ediții speciale cum ar fi gama Capra Noastră neagră, cu levănțică, cireșe amare sau afine. Prețurile variază în funcție de sortimentul ales și pornesc de la 5,50 lei pentru o sticlă de 500 ml pentru o bere emblematică din zona Sucevei și ajung până la 19 lei pentru o bere dintr-o colecție premium, ediție limitată. Pentru comenzi poți suna la 0740 652 879.

De unde poți să comanzi… vin, tării și alte licori?

Crama Noastră
Schimbăm registrul și trecem la vin – alb, roșu sau rose – turnat în pahare așa cum fac adevărații somelieri și degustat până la cele mai profunde arome. De la Crama Noastră poți să îți refaci stocul cu vin de cea mai înaltă calitate, sec, dulce, demidulce, demisec, Cupaj, Sauvignon Blanc, Chardonnay etc. Tu știi cel mai ce îți încântă papilele gustative, dar și de ce băutură ai nevoie lângă o porție de paste sau un pește preparat ca la carte. Prețurile diferă în funcție de soi, vechime și multe alte aspecte, iar dacă ești curios poți intra oricând pe site să îți completezi lista de cumpărături. În plus, de aici poți comanda și bere artizanală, dar și băuturi fine, numai bune de savurat la o petrecere, de la Whisky, Cognac și Rom. Poți comanda direct de la depozit sau pe Tazz.

Boozy Delivery
Promovăm consumul responsabil de alcool, precum o fac și cei de la Boozy Delivery. Dacă te afli într-una din situațiile menționate la începutul articolului, de aici poți să comanzi simplu și rapid o gamă variată de bături alcoolice. Bere, vin, spumante, Gin, Rom, Tequila, Vodka, Whisky, lichior sunt câteva categorii prin care poți să te plimbi virtual și să le comanzi direct la tine acasă, cu livrare în cel mai scurt timp posibil (aproximativ 30 minute). Cât despre vinuri, aici își dau întâlnire sticlele mai multor producători cum ar fi Purcari, Beciul Domnesc, Tohani sau Liliac.

Top Drinks
Viblioteca celor de la Top Drinks este bogată în selecții de vinuri alese, de pe meleagurile noastre sau din arhicunoscutele vii din Republica Moldova. Cricova, Purcari, Cramele Recaș, Tohani, vinuri albe, roșii sau rose, din regiuni viticole diverse și cu sortimente recomandate de specialiști îți va fi mult mai ușor să faci alegerea potrivită. Dacă poftești la un cocktail, de aici îți poți comanda și toate cele necesare pentru o băutură de nota 10, de la rom, gin, tequila, ba chiar și pălincă sau țuică pentru gusturi cu adevărat tradiționale. Sunt listați pe Tazz și Foodpanda.

De unde poți să comanzi… tutun?

La capitolul tutun, platformele de livrări la domiciliu au creat secțiuni special concepute pentru aceste tipuri de produse. Astfel, poți comanda țigări clasice sau electronice, tutun, filtre și tot ce ai tu nevoie pentru a-ți satisface acest viciu. Astfel, pe Tazz poți comanda dispozitive și accesorii Glo sau IQOS, dar și țigări de la supermarketurile precum Cora, Kaufland, Auchan, Home Garden. Și pe Foodpanda sau Glovo ai la dispoziție aceste categorii.

Extra tip
Multe restaurante din Cluj prezente pe platformele de delivery își completează meniurile cu băuturi atent selecționate, numai bune de savurat alături de preparate delicioase. Fie că tânjești după o porție de paste, o pizza ca la mama ei acasă sau după un fel principal cu iz tradițional, băutura nu va lipsi de pe masă. Astfel, îți completează masa cei de la Tortelli, Euphoria Biergarten, Zucca, Jaxx și alte zeci de restaurante care fac livrări la domiciliu.

Cu o listă bogată în opțiuni și denumiri pompoase de vinuri, beri sau tării, noi punem punct aici acestui articol. Nu de alta, dar papilele noastre deja tânjesc după un pahar de vin care să acompanieze cina târzie, după o zi plină de lucru.

Tu de unde comanzi băuturi alcoolice sau tutun când rămâi fără rezerve?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This