Cabane de închiriat situate pe malul lacului

Home $ Articole $ Cabane de închiriat situate pe malul lacului

by | Feb 11, 2022 | Articole, Ieși din oraș

Există momente în care poate ai vrea să pleci undeva pentru câteva zile, unde să-ți poți pune gândurile în ordine, să citești o carte undeva aproape de natură sau mai există momente în care ai vrea să faci o altfel de ieșire alături de prietenii tăi. Pentru toate acestea, mereu ți-ar prinde bine câteva sugestii atrăgătoare din care să poți alege. Iar nouă ne place să fim mereu pregătiți și să-ți propunem cele mai interesante locații, destinații sau cazări aflate aproape de Cluj. Așa că, fie te-ai decis pe ultima sută de metri să ieși undeva în acest weekend sau fie îți place să fii cu un pas înaintea tuturor și să-ți organizezi din timp ieșirile, pentru astăzi am pregătit o listă cu câteva sugestii care sigur îți vor fi pe plac: cabane de închiriat situate pe malul lacului.

Toate opțiunile se află la maxim 3 ore de condus din oraș, vin cu un vibe desprins din filme și cu o priveliște de invidiat asupra lacului în preajma căruia sunt situate. Noi te sfătuim să te bucuri de fiecare oportunitate de a petrece timp de calitate cu tine însuți și cu cei dragi. Și, cine știe, poate vei avea în vedere, pentru aceste clipe, una dintre propunerile de mai jos, mai ales dacă îți face plăcere să te relaxezi într-un loc cozy.

În capul listei noastre se află Twin Lake House, cabană de care poate ai mai auzit. Aceasta este soră cu Lake House și cu Forest House, pe care le-am mai recomandat și cu alte ocazii. Este potrivită pentru un grup mai restrâns de persoane, fie că vorbim de cupluri, o familie sau de o întâlnire inedită de afaceri. Situată la baza Lacului Tarnița, aduce cu sine multă liniște și o priveliște splendidă. Este potrivită pentru 6 persoane și este compusă din sufragerie, bucătărie, baie, iar la etaj se află 3 camere duble. Condiția pentru a închiria Twin Lake House este de a face o rezervare pentru minim 2 nopți și de a plăti un avans în momentul confirmării. Pentru mai multe detalii despre preț sau despre serviciile din pachetele vip pentru care poți opta, îți propun să arunci o privire aici.

Tot pe malul Tarniței se află și Cabana Ponton Tarnița, care are o capacitate de cazare de 28 de locuri, cu posibilitatea de extindere până aproape de 40 de locuri. Așadar, este o cabană pe care o poți închiria și pentru teambuilding-uri, workshopuri și întâlniri sau petreceri private. Cele 28 de locuri sunt dispuse atât în camere tip single, cât și duble sau tip apartament. Există 5 băi și 4 livinguri, toate fiind dispuse pe 4 etaje. Locația este una foarte friendly în special în ceea ce privește evenimentele, mai ales pentru că poți opta și pentru bucătar și chelner la cerere. Așa că dacă îți dorești o astfel de locație, mai ales pentru un eveniment important din viața ta, poți să-i faci o vizită și să o rezervi pentru la vară, pe când și restricțiile vor fi ceva mai indulgente. Cabana dispune și de saună, caiace și spații pentru gătit bunătăți pe grătar sau la ceaun. Așadar, ce mai aștepți?

Nu putem să nu includem și câteva cabane situate pe malul Lacului Beliș-Fântânele. Iar prima dintre ele este Grand Lake House. Ușor rustică, cabana dispune de 7 camere duble, fiecare având baie proprie, dar și de living, bucătărie, jacuzzi, șemineu și un loc generos de luat masa. Cabana este potrivită și pentru familiile care au copii și este dotată cu un spațiu special amenajat pentru cei mici. Fie iarnă, fie vară, poziționarea sa foarte aproape de lac și cu vedere către acesta, face locul să fie unul potrivit pentru fiecare weekend liber pe care-l ai și pe care vrei să-l petreci aproape de natură și alături de cei apropiați. Pentru mai multe detalii privind prețurile sau pentru a face o rezervare, poți suna la 0742 591 290 sau poți trimite direct un mesaj pe pagina de Facebook a cabanei.

Și RV Lake – Beliș Camper se află pe malul lacului Beliș, și-ți promite o experiență aparte. Chiar dacă de data aceasta nu este vorba de o cabană în tradiționalul sens al cuvântului, spațiul în sine este unul intim și hippie în același timp. Locația este compusă din 4 rulote și 2 spații special amenajate, un soi de cabane mai trendy: una din ele dispune 2 dormitoare, cu câte un pat dublu și unul single, iar a doua vine mai mult ca un spațiu pentru toată lumea, având living, o terasă spațioasă și ciubăr încălzit. În total, locația oferă 21 de locuri de dormit. Rulotele sunt dotate cu tot ce este necesar pentru a fi confortabile și pentru a oferi servicii complete. Acestea pot găzdui de la 2 până la 5 persoane. RV Lake – Beliș Camper este un concept modern, care îmbină liniștea și frumusețea naturii, cu toate nevoile vieții moderne. Astfel, toată locația este pregătită cu mare atenție, într-un spirit menit să cucerească până și cel mai pretențios turist. La cerere poți avea parte și de câteva facilități extra precum, ATV-uri și caiace de închiriat, DJ și bucătăr. Farmecul este la el acasă, dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, poți să te convingi singur, chiar aici.

Trecem la un alt lac, în jurul căreia găsim, de asemenea, cabane cozy, rustice sau moderne, potrivite pentru relaxare, (re)conectare cu tine însuți, dar și cu cei dragi sau natura – este vorba de Lacul Colibița. Astfel, îți propunem Cabana Tradițională din lemn. Construită acum mult timp drept un adăpost de vară, chiar pe malul lacului. Cabana a fost recondiționată cu multă grijă pentru a nu-și pierde din autenticitate și farmec. În interiorul său găsim un living open space cu bucătărie, unde se află și o canapea extensibilă, o baie, iar la etaj se află un pat dublu. Nu trebuie să-ți aduci mare lucru de acasă deoarece cabana este dotată cu de toate – de la frigider, aragaz, mașină de spălat vase, până la cuptor cu microunde. Fiind foarte apreciată de către turiști, mai bine ți-ai face rapid rezervarea, aici.

În ultimul timp, pandemia ne-a făcut pe cei mai mulți dintre noi să redescoperim frumusețea locurilor care ne înconjoară, fără să fie nevoie să mergem sute de kilometri. Mai mult, ieșirile în aer liber și cazările aproape de natură au devenit cele mai sigure și mai bune opțiuni atunci când vine vorba de escapadele din weekend.

Tu ce cazare ai alege, dintre opțiunile de mai sus, pentru următoarea ta ieșire?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!