GOTO Parking, o parcare pentru toate buzunarele

Home $ Articole $ GOTO Parking, o parcare pentru toate buzunarele

by | Aug 16, 2022 | Articole

Drumurile cu mașina la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca se ivesc destul de des pentru mulți dintre noi, fie că trebuie să lăsăm pe cineva la aeroport, fie că trebuie să luăm pe cineva sau urmează să călătorim chiar noi. De multe ori însă evităm să folosim mașina, de teama costurilor din parcarea aeroportului. Însă, GOTO Parking a fost gândită în așa fel încât să ofere tuturor șansa de a se bucura de serviciile unei parcări de aeroport de nivel occidental, fără să fie nevoiți să scoată prea mulți bani din buzunar.

Încă de la preluarea GOTO Parking a parcării din incinta Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, principalele obiective au fost ca parcarea să devină una modernă, în trend cu marile parcări de aeroport din Europa Occidentală, digitală și verde.

GOTO Parking, o parcare pentru toate buzunarele

În acest sens au ajuns ca din 2019 până acum să aibă un sistem de operare modern, un sistem de iluminat și supraveghere video pentru ca mașinile să fie în siguranță, o aplicație prin care se poate rezerva locul de parcare (ZENParking) și o alta prin care se poate achita foarte simplu contravaloarea timpului petrecut în parcare (yeParking). De asemenea, există un sistem care recunoaște plăcuțele de înmatriculare, iar asta ajută la fluidizarea traficului. Totul este rapid și simplu. De asemenea, clienții care au mașini electrice, le pot încărca la cele două stații, care au fost achiziționate în cursul acestui an.

GOTO Parking oferă numeroase beneficii, menținând în continuare prețurile accesibile pentru orice tipologie de client.

Parcarea pe care o administrăm are o paletă largă de clienți și se adresează tuturor categoriilor, de la cei cu venituri modeste, până la oameni de afaceri, personalități care vin în Cluj în interes de afaceri sau la diverse evenimente. De ce spun că serviciile noastre se adresează și celor cu venituri modeste? Fiindcă pentru doar un leu, oricine poate beneficia de ce oferă GOTO Parking timp de 25 de minute. Primele 5 minute sunt gratuite, apoi zece minute costă 1 leu, iar după achitarea contravalorii tichetului de parcare, clientul mai are 10 minute la dispoziție să iasă din parcare. Așadar, timpul petrecut efectiv în parcare poate ajunge la peste 20 de minute cu doar 1 leu – a explicat Sanda Mirabela Ardelean, administratorul GOTO Parking.

Întreg ecosistemul din zona Clujului este concentrat spre evoluție în zona digitală, spre a oferi consumatorilor o experiență modernă, indiferent de tipul de serviciu pe care îl accesează. În acest context, GOTO Parking ține pasul cu digitalizarea accelerată, acest lucru putând fi simțit de către utilizatorii parcării în mai multe etape ale interacțiunii cu parcarea, beneficiind în același timp și de prețuri accesibile.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!