La Casa îți oferă experiența culinară perfectă pentru sărbătorile tale, cu platouri delicioase pentru Crăciun și Revelion

Home $ Articole $ La Casa îți oferă experiența culinară perfectă pentru sărbătorile tale, cu platouri delicioase pentru Crăciun și Revelion

by | Dec 14, 2023 | Articole, Recomandări

Odată cu sosirea sezonului festiv, La Casa ne introduce în lumea unui univers culinar magic, pregătind cu grijă platouri cu aperitive și prăjituri speciale pentru a aduce bucurie în casele celor ce aleg să sărbătorească Crăciunul și / sau Revelionul punând pe mese platourile lor delicioase.

De la rețete tradiționale la delicii inovatoare, ei oferă o gamă variată de opțiuni pentru a satisface orice preferință culinară nu doar a membrilor familiei tale, ci și a colegilor tăi de birou, căci echipa La Casa ne-a anunțat, cu entuziasm, că anul acesta pregătesc și comenzi de platouri personalizate pentru petreceri corporate de Crăciun și de Revelion. Așa, acum știm c-o să putem satisface până și cele mai pretențioase gusturi de-ale colegilor.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și îți dorești să salvezi cât mai mult timp în perioada sărbătorilor de iarnă în timp ce te bucuri de preparate buuune în compania celor dragi ție, iată în ce constă oferta platourilor de sărbători à la La Casa.

Platourile de aperitive de sărbători La Casa

Notam într-un material anterior despre La Casa așa:

„Cu o gamă variată și bogată de produse de patiserie, La Casa este alegerea ideală pentru tine și cei dragi, oricând ai nevoie de ei. Lucrând doar cu ingrediente de calitate, produsele lor pot crea dependență. De fericire.”

Și – spre fericirea noastră – platourile de aperitive de sărbători La Casa includ tocmai produsele de patiserie pe care le îndrăgim atât de mult.

Printre cele de care te poți bucura pe masa ta de Crăciun sau de Revelion se numără: aperitive cu cașcaval, cozonac nemțesc cu nucă, cozonac nemțesc cu mac, cozonac cu nucă, cookies, cornulețe cu nucă, cornulețe cu gem, semilune cu nuci, platou salty bakeryes, saleuri cu chimen, saleuri cu cașcaval. Ce putem spune în prealabil este că, pe masa noastră de Crăciun, cu siguranță se va regăsi un platou cu aperitive cu cașcaval (12.50 RON / 250g).

Platourile de prăjituri de sărbători La Casa

Încă de când am trecut pragul restaurantului La Casa pentru a testa meniul zilei, nu mai este un secret pentru nimeni că iubim selecția lor de prăjituri, pe care putem s-o avem acum și pe masa de Crăciun și / sau Revelion, sub forma unui platou aranjat cu grijă de către cofetarii lor.

Înainte să-ți alegi platoul cu prăjiturile preferate din meniul La Casa, amintește-ți că toate ingredientele pe care ei le folosesc în pregătirea dulciurilor sunt de o foarte bună calitate. Nouă ne-au povestit că folosesc unt cu un procentaj de 85 % grăsime, fară coloranți sau aditivi, ciocolată belgiană veritabilă, lapte, frișcă naturală cu un procentaj de 35 % grăsime, iaurt grecesc, precum și creme proaspete pregătite în laboratorul propriu de cofetărie – întotdeauna.

Printre platourile de prăjituri à la La Casa de care te poți bucura în perioada următoare se numără: prăjitura albinița, prăjitură cu fulgi de cocos și prăjitură asortată. Platoul cu prăjitură asortată conține cele mai apreciate patru tipuri de prăjituri La Casa, printre care se numără: prăjitura bounty, albinița, felii cu nucă și Snickers.

Alte platouri cu prăjituri inedite de care te mai poți bucura includ: mini sweets, platou special delights, prăjitură cu mere, precum și prăjitură cu nucă și caramel.

Pachetele tradiționale de sărbători La Casa

Ajungem și la partea cea mai Crăciunistică a acestui articol: pachetele tradiționale de sărbători La Casa.

Poți alege dintre platouri precum:

Platou La Casa (189RON): chifteluțe de pui cu susan, terină de ciolan, bucheuri cu salată de boeuf, frigărui cu brânzeturi și struguri, bastonașe de mozzarella, ruladă de caș cu șuncă și struguri, bruschete cu Bresaola, castravete cu mousse de brânză și piper roșu.

Platou maestro (179RON): ardei umplut cu pastă de brânză, chifteluțe de porc cu susan, doboș cu șuncă și cașcaval, glasse cu frigăruie de pui și tzatziki, goujoane din piept de pui, frigărui caprese, terină de ciolan.

Platou formaggi (179 RON): ruladă de cașcaval cu struguri, camembert, gorgonzola, cașcaval afumat, cașcaval clasic, cașcaval Cheddar, crochete jalapenos, struguri, caise confiate, miez de nucă.

Platou veggie goodies (175 RON): falafel cu susan, vol-au-vent cu salată de vinete, ruladă de cașcaval cu strugur, glasse cu humus și legume, frigărui caprese, crochete jalapenos, tartine cu Roquefort, inele de ceapă pane.

Restul platourilor tradiționale din oferta La Casa așteaptă să fie explorate și descoperite de către tine aici. Promitem că opțiunile sunt numeroase și, care de care mai tentante. Mai poți alege dintre variante precum: pachet festiv, pachet tradițional, platou special events, platou sweet special events, platou sweet events și nu numai.

Nu menționăm mai mult decât faptul că pachetul festiv îți asigură o masă bogată cu aperitive, fel principal și desert. Pachetul conține: chifteluțe de porc, salată de boeuf, salată de vinete, friptură din ceafă de porc la tavă, cartofi aurii la cuptor, sos sriracha, salată asortată de murături, sarmale cu ciolan, pâine cu cartofi și prăjitură Albinița. Acest pachet este disponibil pentru livrare doar în perioada 23 – 30 decembrie 2023 și, bine de știut mai este că fiecare pachet poate fi completat de produse de patiserie fie dulce, fie sărată, în funcție de gusturile și preferințele tale personalizate.

Altfel spus, dacă vrei să te asiguri că pe masa ta de sărbători de iarnă se va regăsi vreunul dintre platourile mai sus menționate, ar fi bine să știi că ar trebui să plasezi comanda pentru platouri cu cel puțin două zile lucrătoare înainte de livrare – până în 20 decembrie pentru Crăciun și, apoi, până în 27 decembrie pentru Revelion. Comanda minimă pentru livrarea la domiciliu este de 250 RON. Astfel, alături de La Casa, te vei asigura că în acest sezon festiv, nu vei pregăti doar masa, ci îți vei și crea amintiri gastronomice de neuitat. Așa, nu-ți va mai rămâne decât să ai… sărbători fericite.

Care dintre aceste platouri nu va lipsi de pe masa ta de sărbători? 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!