Winter Sale continuă la Iulius Mall!

Home $ Știri Cluj $ Winter Sale continuă la Iulius Mall!

by | Jan 18, 2024 | Știri Cluj

Bucură-te de reducerile de la brandurile tale favorite și cumpără-ți articolele la care ai visat – piese vestimentare de sezon, produse de beauty sau accesorii

An nou, prețuri noi! Așa a început 2024 în Iulius Mall, unde brandurile afișează oferte irezistibile la articole vestimentare, încălțăminte, accesorii și multe altele. Prețurile au scăzut cu până la 70%, astfel că este momentul potrivit să transformi lista dorințelor în realitate, fie că te pregătești pentru pârtie, pentru o vacanță într-o destinație exotică sau pur și simplu vrei să-ți completezi garderoba. Pentru inspirație, accesează catalogul Winter Sale!

Cele mai așteptate reduceri ale iernii continuă la Iulius Mall, iar brandurile fashion afișează prețuri mai mici la articolele care nu trebuie să îți lipsească sezonul acesta din garderobă. Calvin Klein, Guess, BSB, Levi’s, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Torry Milano, Motivi, Laceworld, U-MAN sunt o parte dintre retailerii care te așteaptă să descoperi promoțiile Winter Sale.

Ținutele trebuie asortate și cu o pereche de pantofi eleganți sau ghete comode, pe care-i găsești la reducere la Deichmann, Skechers sau ECCO. Iar pentru ieșirile în oraș cu cei dragi, accesorii prețioase care să-ți scoată în evidență personalitatea poți să-ți achiziționezi la prețuri accesibile de la Swarovski, Pandora sau Parfois.

Dacă ești în căutarea articolelor sportive pentru zile pline de distracție pe pârtie sau ți-ai reluat antrenamentele la sală, le găsești la brandurile de profil ce te întâmpină cu oferte: 4F sau Arman Sport.

Discounturi afișează și Kiehl’s, the Makeup Shop, Cupio, Douglas, Gerovital, astfel că e perioada potrivită pentru răsfăț, pentru tine sau pentru cei dragi.

Oferte sunt și la Optiblu, Coccodrillo, Samsonite, Kitchen Shop, dar și alte branduri din Iulius Mall, iar discounturile fiecărui retailer le poți consulta în catalogul online – Winter Sale.

Pregătește-ți lista de cumpărături, vino la Iulius Mall și profită de Winter Sale!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!