Cea mai mare petrecere de Ziua Femeii va fi la Sala Polivalentă BT Arena, cu Lou Bega, Mirabela Dauer, DJ Project, Trupa Hara

Home $ Știri Cluj $ Cea mai mare petrecere de Ziua Femeii va fi la Sala Polivalentă BT Arena, cu Lou Bega, Mirabela Dauer, DJ Project, Trupa Hara

by | Jan 17, 2024 | Știri Cluj

Retro Party Romania revine cu o nouă ediție incendiară dedicată Zilei Femeii, Retro Party Pentru Ea. Vineri, 8 martie, Sala Polivalentă BT Arena va răsuna de hiturile care au făcut senzație în ultimii ani.

Super petrecerea e dedicată femeilor, iar concertele live vor fi susținute de artiști consacrați precum Lou Bega, Mirabela Dauer, Hara, DJ Project, iar DJ Antenna va pregăti super set-uri cu cele mai mari hituri retro din toate timpurile. Biletele la preț special sunt disponibile pe bilet.ro.

După succesul edițiilor Retro Party România din 2023 și 2022, distracția va fi din nou în toi, într-o noapte memorabilă de 8 martie 2024.

„Prin acest eveniment dorim să recunoaștem puterea, frumusețea și contribuția extraordinară a femeilor în viața noastră și în societate. Fie că vorbim despre mame, surori, partenere de viață sau prietene dragi, Ziua Femeii este un prilej minunat să le arătăm recunoștința și aprecierea noastră. Haideți să ne adunăm cu toții – prietenii, colegii și familia – și să facem această seară specială pentru mii de femei. Va fi extraordinar”, anunță solistul Trupei Hara, Flavius Buzilă, care e totodată și organizatorul Retro Party Romania.

De la Mambo No. 5 la Ionel, Ionelule

Artiști apreciați în țară și în străinătate urcă pe scena BT Arena de Ziua Femeii. Cap de afiș e artistul german Lou Bega, a cărui muzică e plină de energie pozitivă. S-a remarcat în industria muzicală cu hitul său internațional “Mambo No. 5”, iar apoi a scos hit după hit: “I got a girl”, “Mambo, Mambo”, “Tricky Tricky“ și multe altele.

Iubita artistă Mirabela Dauer va încânta publicul cu vocea sa inconfundabilă. Participanții la Retro Party Romania vor putea dansa pe piesele ei celebre precum „Te aștept să vii”, “Multumesc, iubita mama”, “Morărița” „Ionel, Ionelule” și „Vino, vino, vino”. Talentul ei muzical de excepție și contribuția la scena muzicală românească o plasează în rândul artiștilor iconici ai țării. În urmă cu câțiva ani, în 2017, doamna de aur a muzicii românești a încins atmosfera la Electric Castle, semn că muzica ei e apreciată indiferent de generație. Oamenii s-au prins atunci în horă și au cântat din tot sufletul melodii celebre ale iubitei cântărețe.

Un alt nume care face senzație e DJ Project, unul dintre cele mai longevive proiecte dance de muzică românească, înființat în 2000. Cu o carieră îndelungată și colaborări de succes, DJ Project a reușit să-și consolideze poziția în industria muzicală din România, colaborând cu artiste în plină ascensiune.
Trupa Hara pregătește și de această dată un super show. De mai bine de 20 de ani, ne cântă și ne încântă cu piese precum „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo” iar show-urile lor live sunt de fiecare dată impresionante și pline de surprize.
La ediția din martie 2023 Retro Party Pentru Ea, Hara a înregistrat videoclipul celei mai recente piese, Noapte Albă, care a strâns până acum peste 1.5 milioane de vizualizări pe YouTube. În 8 martie 2024, toți cei prezenți vor sărbători împreună un an de la evenimentul de lansare printr-o noapte memorabilă.
Și pentru ca petrecerea să fie completă, distracția va continua pe ringul de dans cu cele mai cunoscute hituri retro din toate timpurile, mixate de DJ Antenna, unul dintre cei mai energici și experimentați DJ din România.

Bilete early bird la cele mai bune prețuri

Există trei categorii de bilete: Party Zone, Comfort Zone și Best View. Toate categoriile de tichete oferă acces pe uriașul ring de dans de la Polivalentă, unde distracția va fi în toi până după miezul nopții.

În plus, categoriile Comfort Zone și Best View oferă acces și la zona cu scaune. Bilete early bird sunt disponibile pe bilet.ro.

Detalii despre Retro Party Romania – ediția Pentru Ea găsiți pe pagina evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!