5 motive să nu ratezi noua ediție Retro Party la Polivalentă în 30 noiembrie

Home $ Articole $ 5 motive să nu ratezi noua ediție Retro Party la Polivalentă în 30 noiembrie

by | Oct 17, 2023 | Articole, Recomandări

Când vine vorba de distracție autentică și amintiri muzicale care îți încălzesc inima, petrecerile retro au mereu un loc special în inimile noastre, iar Clujul știe să le celebreze în stil mare. Suntem bucuroși să împărtășim cu tine vestea cea bună: pe 30 noiembrie, în preajma Zilei Naționale a României, ne pregătim pentru o seară memorabilă la Retro Party Romania, găzduită la Sala Polivalentă BT Arena. Într-un eveniment de excepție, artiști de legendă precum Goran Bregović împreună cu orchestra lui, trupele André, N&D și Hara, vor urca pe scenă pentru a încinge atmosfera cu hituri de neuitat.

Artiștii ne așteaptă să dansăm împreună pe ritmuri balcanice și pe hiturile anilor ‘90-2000. În cazul în care te întrebi dacă ar trebui să fii prezent, iată cinci motive clare pentru care nu ai vrea să ratezi acest eveniment de neegalat.

Bucură-te live de prestația artistului internațional Goran Bregović alături de Wedding and Funeral Orchestra

Goran Bregović este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni și compozitori moderni la nivel internațional, provenind din țările de limbă slavă din Balcani. E unul dintre puținii muzicieni din fosta Iugoslavie care a cântat în mari săli internaționale, precum Carnegie Hall (New York), Royal Albert Hall (Londra) și L’Olympia (Paris).

Bregović a câștigat zeci de premii și distincții, a compus pentru filmul La Reine Margot, nominalizat la Oscar și pentru filmul “The Serpent’s Kiss”, înscris la Cannes.

„Am crescut într-un cartier din Sarajevo, unde timpul era măsurat de clopotele bisericii catolice din apropiere, de cele ale bisericii ortodoxe și de incantațiile de rugăciune ale muezzinului. De atunci, toată viața mea și toată muzica mea au fost marcate de bogăția acestor cântece diferite. Dorința mea este ca acest privilegiu să fie un drept natural pentru toți copiii. Acesta este invocarea mea pentru pace și sper să fie auzită.” – Goran Bregović

În lunile următoare, Bregović va concerta în Cehia, Germania, Olanda și România.

Ascultă live hituri retro de la trupe românești ca André, Hara și N&D

Liberă la mare cu André

André e trupa dance care a făcut senzație în anii 1998-2004. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au debutat cu albumul La întâlnire în 1999 și au câștigat trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare”.

Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, fiind formația românească cu cele mai mari vânzări. În iulie 2019, formația André s-a reunit. Prima lor piesă după reuniune este “Reset la inimă”.

Ne vedem la Cluj cu Hara

De mai bine de 20 de ani, ne cântă și ne încântă cu piese precum „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”.

Două dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Hara au fost declarate câștigătoare în cadrul Song of the Year, unul dintre cele mai importante concursuri muzicale internaționale din Statele Unite ale Americii.

La ediția din martie Retro Party Romania, Hara a înregistrat videoclipul la cea mai nouă piesă, Noapte Albă, ascultată în câteva luni de peste un milion și jumătate de ori.

Noi, cei din trupa Hara, abia așteptăm să oferim publicului un concert de poveste. A fost atât de frumos data trecută, când am cântat și filmat împreună piesa “Noapte albă”, sunt convins că de data asta va fi și mai și.” – Flavius Buzilă

Vino la mine, N&D

Haide vino înapoi/Să fim iar amândoi/Vino la mine/Vreau să fiu iar cu tine au fost versurile trupei N&D care răsunau la aproape orice petrecere la începutul anilor 2000.

Fă o călătorie în timp cu ajutorul hiturilor nemuritoare mixate de la pupitrul DJ-ului

Intră într-o călătorie fascinantă în timp și spațiu, cu ajutorul hiturilor nemuritoare mixate cu pasiune de către DJ-ul nostru. Sunetele hipnotizante ale muzicii te vor purta într-o călătorie sonoră unică, aducând aminte de momentele cele mai iconice din trecut, dar și introducându-te în viitor.

De la acordurile vibrante ale anilor ’90 și 2000, până la ritmurile contemporane care definesc generația actuală, fiecare notă și bas te va teleporta în epoci diferite. Fie că ești un nostalgic pasionat sau un călător muzical, DJ-ul nostru te va ghida într-o călătorie muzicală cu adevărat remarcabilă.

Sărbătorește într-un mod unic ziua de Sfântul Andrei și Ziua Națională

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara și organizator al evenimentului, surprinde această idee frumos, astfel:

Pregătim o nouă ediție Retro Party Romania. După succesul ediției din martie, ne întoarcem cu mult entuziasm la BT Arena din Cluj unde vom sărbători într-un mod unic ziua de Sfântul Andrei și Ziua Națională împreună cu mii de oameni. Headlineri sunt Goran Bregovic și a sa Wedding and Funeral Orchestra. Toți artiștii au pregătit show-uri speciale, iar DJ-ul nostru ne va duce într-o super călătorie în timp cu hituri retro nemuritoare.” – Flavius Buzilă

Tu alegi cum te distrezi – la Party Zone, Comfort Zone sau Best View

Există trei categorii: Party Zone, Comfort Zone și Best View, iar toate categoriile de tichete oferă acces pe uriașul ring de dans de la Polivalentă, unde distracția va fi în toi până după miezul nopții pentru a întâmpina Ziua Națională.

Categoria 1 – Best view

Ai cea mai bună vedere spre scenă, loc rezervat în Categoria 1 și acces în party zone. Locurile din categoria 1 sunt situate de-o parte și de alta a scenei.

Categoria 2 – Comfort zone

Ai loc rezervat și acces la party zone, cu vedere spre zona de party și scenă. Locurile din categoria 2 sunt situate în fața zonei de petrecere și în fața scenei.

Categoria 3 – Party zone

Zona de petrecere este ringul tău de dans. Ai acces la tot ringul de dans (party zone), fără loc în sală.

Biletele sunt disponibile pe bilet.ro.

Așadar, ne dăm întâlnire să sărbătorim Ziua României cu un „Vino la mine” de la N&D, cu „Noapte albă” de la Hara și „Liberă la mare” în interpretarea lui André, la Retro Party. Ne vom teleporta în atmosfera anilor ’90 / 2000 cu ținute uluitoare și evident, muzica lui Goran Bregović alături de Wedding and Funeral Orchestra. Mai mult, DJ-ul a pregătit un set de remixuri ale celor mai cunoscute hituri românești din toate timpurile.

„Așa că Everybody in the casa mare aka BT Arena că Totaya Ye, cum zic cei de la Hara! Și tot ei zic să „Ne vedem la Cluj!”, după cum ne spune echipa de organizare a party-ului.

Ne vedem pe ringul de dans? 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!