Proiectul Lideri pentru Comunitate revine și se desfășoară în 25-27 octombrie!

by | Oct 20, 2023 | Știri Cluj

Asociația Tineri pentru Transilvania organizează anual un proiect dedicat tinerilor din comunitatea clujeană, care se remarcă prin diverse acțiuni și sunt considerați lideri în comunitatea lor.

Lideri pentru Comunitate se află la a 7-a ediție, iar pe scurt, scopul acestuia este de a contura caracteristicile de lideri ale participanților, precum și de a le da un imbold înspre implicarea lor în comunitatea locală/din care fac parte. Ediția din 2023 se vă desfășura în perioada 25-27 octombrie la Hotel Univers T Cluj Napoca. Vor fi invitați 3 speakeri pentru cele 3 zile de proiect.

Alina Greavu, cunoscută public după numele Aluziva, este un jurnalist, activist implicat, fundraiser independent și mamă a 3 copii. Este cunoscută pentru cauzele sociale pe care le susține și stragerile de fonduri în timp record. Una din cele mai cunoscute acțiuni fiind dotarea spitalului de copii ”Grigore Alexandrescu” cu două ambulanțe moderne dintr-o strangere de fonduri. Alina ne vă vorbi despre abordarea leadership-ului în comunitate și cum ne putem implica activ în aceasta. Să nu uităm vorba ei: “Let’s all remember that: picătură cu picătură se face un ocean!”.

Diana Bulimar este dublă campioană Europeană a României la gimnastică, participând în 2012 la Jocurile Olimpice de la Londra unde a obținut medalia de bronz. Este o sportivă care a contribuit semnificativ în cadrul echipei României prin dedicație și muncă, după cum spune și ea “Nu știu dacă e un avantaj, dar îmi place să fiu prima și să-mi fac treaba cât mai bine”. Diana ne vă vorbi despre cum să motivezi o echipă la nevoie și ce este cel mai important într-o echipă. Ea vă aborda tema “lider în echipă”.

Dacian Pascuța este un expert în decodarea blocajelor mentale și dinamici de grup, cu instrumente psihologice. Este acreditat internațional în metoda Demartini. Va fi alături de noi pentru a ne vorbi despre sănătatea mintală și cum să scăpăm de așa numitele blocaje mentale. El se ghidează după următorul citat:

“Când înțelegi mecanica Universului macro și a Universului micro (mintea), ai ocazia să le influențezi pe ambele prin experiența ta în această viață.”

În cadrul proiectului se va desfășura și o competiție între participanți, care se va încheia cu premierea celor mai buni și implicați 3 participanți.

Mai multe detalii despre proiect și activitățile desfășurate, gășiți pe pagina de Instagram și Facebook a proiectului.
Acest proiect se desfășoară cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Cluj Napoca și al Consiliului Județean Cluj.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This