Elitis Events își deschide porțile de Sfântul Valentin și tu ești invitat la petrecere!

Home $ Articole $ Elitis Events își deschide porțile de Sfântul Valentin și tu ești invitat la petrecere!

by | Jan 15, 2024 | Articole, Recomandări

Esti pregătit pentru o zi a îndrăgostiților de neuitat? Oferă-i persoanei iubite o experiență memorabilă și rezervă-ți locul la primul eveniment organizat la Elitis Events Center, cel mai nou și modern loc dedicat evenimentelor la Cluj.

Într-o zonă de vis din Făget și într-o atmosferă feerică, vei savura meniul ales cu grijă de chef Alin Vădean, membru al echipei naționale de bucătari și te vei delecta cu momente speciale de dans și muzica live, puse în scenă de carismaticul Horea Brenciu cu a sa orchestră; de dansatorii-magicieni de la Mario Dance Atelier și de duo-ul muzical al momentului – DJ Jonnesey & Aner, totul coordonat de cel mai cald și amuzant maestru de ceremonii din Cluj, nimeni altul decât Bob Rădulescu. Evenimentul „ONCE UPON A VALENTINE!” începe la ora 18.00, iar biletele se pot cumpăra de pe entertix.ro sau de la Elitis Events Center. Contact: [email protected] , telefon 0727 221177, www.elitiscenter.ro

„ONCE UPON A VALENTINE!” este ocazia perfectă să te bucuri de o seară specială alături de persoana iubită și să trăiți împreună experiența oferită de locul în care v-ați putea programa nunta, așa cum au făcut-o deja peste 50 de perechi, înainte chiar de inaugurarea centrului de evenimente.

Meniul este special gândit pentru acest eveniment, dar este și o mostră pentru serviciile pe care le oferă Elitis Events: „Am creat mai multe variante de meniu pentru acest eveniment, intrucât am dorit sa ofer ceva deosebit tuturor doamnelor, pentru că nimic nu ar trebui să le umbrească strălucirea de Sfântul Valentin! Meniurile sunt preparate cu ingrediente de calitate, produse cât mai local posibil – brânză de capră, paste făcute în casă și deserturi cu puține calorii, însoțite de fructe. Pentru domni am pregătit preparate pe care știm că le vor aprecia iar de la masă nu vor lipsi vinul roșu si sampania, cele mai potrivite pentru o asemenea ocazie”, spune chef Alin Vădean.

Amplasat în Făget, în mijlocul unei oaze de verdeață și cu o panoramă spectaculoasă asupra Clujului, Elitis Events Center este un loc în care versatilitatea spațiilor și excelența serviciilor întâlnesc performanța tehnologică pentru experiență de neegalat. Arhitectura futuristă a complexului, caracterizată prin curbe fluide, unghiuri îndrăznețe și materiale vibrante este completată de texturile rafinate și ornamentele spectaculoase, care creează o senzație confortabilă și luxoasă încă de la intrare.

Evenimentul de Sfântul Valentin se va desfășura în BallRoom-ul dedicat nunților, cu un design exclusivist și cupola majestuoasă, beneficiind de o terasă acoperită, cu o priveliște fermecătoare. Terasa panoramică amplasată între cele două săli reprezintă punctul de belvedere instagramabil al centrului de evenimente, locul perfect pentru instantanee memorabile.

Locurile sunt limitate, așa că ai grijă să faci rezervarea din timp!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!