Catering zilnic în Cluj: 4 recomandări pentru masa de prânz la birou sau acasă

Home $ Articole $ Catering zilnic în Cluj: 4 recomandări pentru masa de prânz la birou sau acasă

Înainte de a începe să scriu acest articol, mă gândeam în sine mea: Oare ce voi mânca astăzi la amiază? Tind să cred că nu sunt singura ce se preocupă de mâncarea de la prânz, mai ales că aceasta trebuie să fie bogată. Eu așa am auzit, cel puțin. Haideți să fim serioși, însă! Nu toată lumea are mereu timpul necesar să își gătească zi de zi două feluri de mâncare, sau să facă preparate complexe, inspirate din marile bucătării. Cu toate acestea, sunt convinsă că toată lumea are chef să mănânce zi de zi un prânz copios, indiferent de cine îl gătește. Uite așa, soluția cea mai simplă este să apelăm la o firmă de catering, ce ne aduce la ușa noastră un meniu cu mâncare aburindă.

Nu i-am uitat nici pe cei care se află la muncă în timpul amiezii și așteaptă o bine-meritată pauză de masă pentru a-și reîncărca energiile. Tocmai de aceea, noi vă recomandăm 4 firme de catering care livrează atât la domiciliu, cât și la birou, pentru a vă putea bucura de bucate delicioase indiferent de locul în care vă aflați.

Expand catering
Nu e de glumă atunci când vorbim despre mâncarea de la prânz. Aceasta trebuie să îndeplinească neapărat două condiții pentru a ne putea mulțumi: să fie sățioasă și gustoasă. Prin urmare, avem nevoie să alegem cu rigurozitate firma de catering, pentru a ne putea bucura de o masă plină de savoare. Noi îi recomandăm de fiecare dată pe cei de la Expand Catering care știu cel mai bine cum să se ridice la nivelul așteptărilor fiecărui client. Nu o spunem noi, ci experiența lor în acest domeniu încă din anul 1999. Aceștia servesc în fiecare zi meniuri diversificate, atât pentru cei ce preferă carnea, cât și pentru vegetarieni. Livrează la domiciliu sau la birou, perfect pentru momentele în care îți este foarte foame și ai mânca repede ceva bine gătit. Mai multe despre meniul lor găsiți aici.

Exclusive Catering&Events / Lunch Box
Despre profesionalism în serviciile oferite vorbim și în cazul Exclusive Catering. Aceștia sunt pe piață de mai bine de 15 ani și oferă meniuri speciale dar și săli pentru diferite evenimente. De asemenea, activează în mediul business unde livrează în fiecare zi masa de prânz la adresa companiei. Mai multe detalii despre plasarea comenzilor se găsesc aici. În cazul în care te bucuri de o după-amiază petrecută acasă, în tihnă și nu ai chef să îți gătești, poți apleca cu încredere la meniurile Lunch Box. Fie că preferi bucătăria tradițională sau pe cea internațională, preparatele te vor face să mai vrei o porție.

Zebra Catering
Oricât de mult nu ne place să recunoaștem acest lucru, pauzele de masă din timpul muncii sunt, uneori, cele mai așteptate. Ele reprezintă acea parte din zi în care îți spui că nicio treabă nu este la fel de importantă ca prânzul cald ce așteaptă să fie mâncat de îndată. Cel mai frumos este atunci când nici nu trebuie să ai grija gustării, doar plasezi comanda la Zebra Catering și ta-dam! preparatele îți sunt servite direct la birou. Poți încerca unul dintre cele trei meniuri ale zilei, sau poți alege alte bunătăți. Psss, livrează și la domiciliu.

Caesar’s Cuisine
Nu știu cât de ușor vă hotărâți voi atunci când doriți să comandați de mâncare, însă mie îmi ia minute bune până să mă decid. Preparate tradiționale sau internaționale? Clasica mămăliguță sau un burger suculent? Iar dacă mă uit în meniurile de la Caesar’s Cuisine, decizia de a alege între preparate este, parcă, și mai grea. Le-aș încerca pe toate, mai ales că sunt atât de diversificate. Vă las pe voi să le descoperiți singuri. Livrarea se face la adresa oricărui înfometat, fie că se află la birou, sau stă asemeni mie cocoțat în mijlocul patului cu laptopul în brațe, indecis ce ar vrea să mănânce la masa de prânz.

Voi de la ce firme de catering ați comandat până acum?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!