Ce gust are sandwich-ul tau?

Home $ Articole $ Ce gust are sandwich-ul tau?

by | Sep 13, 2013 | Articole

CE GUST ARE SANDWICH-UL TĂU?

Biologia a fost prima ştiinţă care a definit feedback-ul, ca un “răspuns” care se manifestă la nivelul a diferite sisteme “în scopul menţinerii stabilităţii şi echilibrului lor faţă de influenţe exterioare”.

În esenţă, putem distinge un feedback pozitiv (de apreciere a comportamentului celuilalt) şi feedback-ul negativ sau de dezvoltare (în care se exprimă dezacordul legat de comportamentul celuilalt).

Întrucât feedback-ul negativ este deseori mai dificil de primit, se întâlneşte deseori şi aşa-numitul “feedback-sandwich”, un feedback care le cuprinde pe cele două. Ca un McFeedback, cu chiflele de feedback pozitiv, dar şi “cărniţa” de feedback de dezvoltare.

Te invităm să participi la o întâlnire specială Toastmasters Cluj unde vei putea să observi cum se aplică tehnica de feedback tip “sandwich” în cazul evaluărilor de discurs, să îţi exersezi şi să îţi dezvolţi abilităţile de vorbit în public şi leadership.

Vei avea parte de discursuri pregătite, improvizaţii şi evaluări de calitate într-o atmosferă prietenoasă şi plină de bună dispoziţie!

Te aşteptăm în Amfiteatrul V/2- Woodrow Wilson al FSPAC, Marţi 17 Septembrie de la ora 19:45.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!