Third Person (Dragoste la persoana a treia)

Home $ Cinema $ Third Person (Dragoste la persoana a treia)

by | Jul 2, 2014 | Cinema

Paul Haggis, regizorul acestui film, a ieșit din anonimat în 2004 când filmul său Crash a fost vedeta Premiilor Oscar. Crash impresiona prin modul în care mai multe povești, aparent independente, erau conectate spre final într-un mod impresionant, pentru a spune o poveste dramatică despre rasismul din ziua de azi. De atunci, regizorul canadian nu a mai prea cunoscut succesul, deși filmele sale (câte unul la trei ani) – In the valley of Ellah sau The Next three days, nu au fost deloc rele. Anul acesta, Paul Haggis se întoarce la stilul care l-a consacrat, astfel că Dragoste la persoana a treia ne prezintă trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care aparent nu au nimic în comun decât niște legături pur tangențiale. Fiecare cu problemele sale, fiecare cu momentele de dragoste, dar undeva, cineva îi desparte sau îi aduce mai aproape. Ciudat este faptul că toți sunt conectați într-un fel sau altul deși nici un cuplu nu se află în aceeași țară.

Third Person ne prezintă un puzzle captivant, unul pe care cei care-l cunosc pe regizor îl vor savura până la final. Nimic nu pare ce este, așa că pregătiți-vă să fiți surprinși. Filmul are premiera în primul weekend din această lună și a fost prezentat la Festivalul de film Tribeca, unde a fost apreciat dar și criticat pentru faptul că e complicat și greu de deșlușit. Distribuția conține nume consacrate, Liam Neeson, Mila Kunis, Olivia Wilde, Maria Bello, Adrien Brody, James Franco, majoritatea fiind la prima colaborare cu acest regizor talentat.

Third Person nu este un film ușor, dar s-ar putea să vă placă, s-ar putea să fie tocmai ceea ce aveți nevoie după câteva filme de box office pline doar cu efecte speciale.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!