Cluburi, Party

Aeroplane @ Club Midi

Eventopia prezinta: Aeroplane

Warmup & after: TheJointVentures

E nevoie sa zbori o singura data cu Aeroplane…
Apoi doresti sa redevii pasagerul muzicii sale groovy, soul-funk, cu influente din inceputul anilor ‘80.
Italianul-belgian, pe numele sau real Vito de Luca, s-a auto intitulat a fi un party-starting DJ si a dovedit intocmai ca i se potriveste aceasta caracteristica!
Albumul sau de debut, cu care Aeroplane a decolat si a zburat peste tot in lume, se numeste ”We can’t fly” si reprezinta o colectie de cantece cu influente disco, funk, groove, Abba, pline de feeling dupa cum spune si Vito.
Acesta a fost inregistrat in Toulouse, Paris, Londra, Los Angeles si a fost difuzat pe Radio 1 (Essential Mix @ Circus Liverpool).
“Visul meu este sa fac muzica pentru filme”, declara Aeroplane, iar o mare influenta asupra sa a avut-o Giorgio Moroder, cel care a facut soundtrack-urile filmelor Scarface si Midnight Express.
Dorinta lui Vito de a face soundtrack-uri se simte in toate piesele sale care sunt o succesiune de momente pline de sentimente diferite, puse pe ritmuri funky, ce fac pasagerii muzicii sale sa danseze cu toata fiinta!
Trademark-ul Aeroplane este ceea ce el numeste ”sad happiness”, feeling inspirat de catre greii muzicii italiene – Adriano Celentano sau Lucio Battisti. Sunt cantece usor melancolice in ritmuri disco electronica.

Aeroplane: site / facebook / soundcloud

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Un concurs are loc si pe pagina noastra de facebook.
Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 21

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Sun 21

Festivalului Internațional Comedy Cluj 2018

12 October, 8:00 pm - 21 October, 11:00 pm
Sun 21

Comedy Shorts

13 October - 21 October
Sun 21

We Love Retro 2018

20 October, 9:00 pm - 21 October, 9:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC