Aeroplane @ Club Midi

20:00 rsvp

Eventopia prezinta: Aeroplane

Warmup & after: TheJointVentures

E nevoie sa zbori o singura data cu Aeroplane…
Apoi doresti sa redevii pasagerul muzicii sale groovy, soul-funk, cu influente din inceputul anilor ‘80.
Italianul-belgian, pe numele sau real Vito de Luca, s-a auto intitulat a fi un party-starting DJ si a dovedit intocmai ca i se potriveste aceasta caracteristica!
Albumul sau de debut, cu care Aeroplane a decolat si a zburat peste tot in lume, se numeste ”We can’t fly” si reprezinta o colectie de cantece cu influente disco, funk, groove, Abba, pline de feeling dupa cum spune si Vito.
Acesta a fost inregistrat in Toulouse, Paris, Londra, Los Angeles si a fost difuzat pe Radio 1 (Essential Mix @ Circus Liverpool).
“Visul meu este sa fac muzica pentru filme”, declara Aeroplane, iar o mare influenta asupra sa a avut-o Giorgio Moroder, cel care a facut soundtrack-urile filmelor Scarface si Midnight Express.
Dorinta lui Vito de a face soundtrack-uri se simte in toate piesele sale care sunt o succesiune de momente pline de sentimente diferite, puse pe ritmuri funky, ce fac pasagerii muzicii sale sa danseze cu toata fiinta!
Trademark-ul Aeroplane este ceea ce el numeste ”sad happiness”, feeling inspirat de catre greii muzicii italiene – Adriano Celentano sau Lucio Battisti. Sunt cantece usor melancolice in ritmuri disco electronica.

Aeroplane: site / facebook / soundcloud

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Un concurs are loc si pe pagina noastra de facebook.
Castigatorii au fost anuntati.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz