ClujLife Awards 02 – saptamana #4

by | Jan 29, 2012 | Ale noastre

Incet incet ne apropiem de finalul acestei campanii. Au trecut trei saptamani, am strans ~2.200 de voturi si am oferit trei premii. Astazi intram in saptamana #4 si venim cu noutati.

Reamintim: ClujLife Awards este un proiect menit sa prezinte feedback-ul publicului “devorator” de evenimente. Tot ce a contat in 2011 s-a sintetizat intr-o lista de categorii si multi nominalizati.
Voi, vizitatorii site-ului nostru, ne puteti arata cine merita apreciat, cine a fost muncitor sau cine mai are de lucrat si la ce.

La aceasta editie ClujLife Awards ne-am propus sa oferim si niste premii saptamanale. Pentru ca a mai trecut o saptamana, astazi anuntam si castigatorul premiului oferit de magazinul UMAN (un voucher in valoare de 300lei), ales prin tragere la sorti. Felicitari Andreea Secrieriu!

Pentru saptamana #4 anuntam un premiu special, oferit de noi. V-am tot scos din casa, ba la sala, ba la shopping, iar acum, pe final, este timpul sa va scoatem in cele mai faine locatii din Cluj. Premiul acestei saptamani este un VIP CARD ce ofera acces gratuit (si reduceri la bar) in 7 cluburi din Cluj-Napoca.

Si concursul acestei saptamani continua cu aceleasi reguli:
– Fiecare persoana poate da un singur vot / saptamana.
– Participati cu numele real si o adresa de email valida (pentru a putea fi contactati ulterior)
– Fa o schimbare pe contul tau de facebook! Poza de profil trebuie sa fie aceasta sau aceasta, in functie de cine foloseste timeline sau nu. Vom valida castigatorul daca va avea, cel putin in ziua extragerii, una din cele doua imagini ca poza de profil.

NU UITA! Votul pentru ClujLife Awards se da exclusiv pe aceasta pagina. Fiecare categorie necesita un vot. Castigatorii ii vom anunta pe 10 februarie in cadrul unui eveniment oficial in Flying Circus Pub. Detaliile evenimentului le gasiti aici.

Tags: awards

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This