Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Cine-concert Necunoscutul / The Unknown by UK artists Stephen Horne & Martin Pyne @ TIFF 2023

June 14 @ 9:30 pm

Cine-concert Necunoscutul

De la Londra, la Cluj. 𝗠𝗶𝗲𝗿𝗰𝘂𝗿𝗶, 𝟭𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, la cel mai mare festival de film din România – TIFF (Cluj-Napoca), urmărește în premieră un film-cult 𝗮𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮𝘁 𝗟𝗜𝗩𝗘 de doi muzicieni de renume: Stephen Horne și Martin Pyne 𝗡𝗲𝗰𝘂𝗻𝗼𝘀𝗰𝘂𝘁𝘂𝗹 / 𝗧𝗵𝗲 𝗨𝗻𝗸𝗻𝗼𝘄𝗻. Eveniment prezentat la începutul anului în Londra la The Barbican Center.

Ora 𝟮𝟭:𝟯𝟬 la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca

Bilete: aici.

Stephen Horne este considerat unul dintre cei mai importanți acompaniatori de film mut și colaborator de mai bine de 30 de ani al BFI Southbank din Londra, iar Martin Pyne este compozitor, percuționist și improvizator muzical, care cântă mai ales la vibrafon, tobe și alte instrumente de percuție.

𝗡𝗲𝗰𝘂𝗻𝗼𝘀𝗰𝘂𝘁𝘂𝗹 / 𝗧𝗵𝗲 𝗨𝗻𝗸𝗻𝗼𝘄𝗻 (1927) este un film-cult de groază despre lumea întunecată a naturii umane, al nonconformistului Tod Browning – cineast, actor de vodevil și artist de circ.

Un cine-concert prezentat cu sprijinul MOL România.

ℹ️ 𝗡𝗲𝗰𝘂𝗻𝗼𝘀𝗰𝘂𝘁𝘂𝗹 / 𝗧𝗵𝗲 𝗨𝗻𝗸𝗻𝗼𝘄𝗻 (1927)

Lon Chaney joacă rolul lui „Alonzo cel fără brațe”, un aruncător de cuțite care își folosește picioarele pentru a executa spectaculoase numere de circ împreună cu Nanon (interpretată superb de Joan Crawford), o fată de carnaval îmbrăcată sumar, cu care speră să se căsătorească.

Alonzo însă nu este un simplu artist de circ, ci un ucigaș care fuge de poliție. În încercarea de a o cuceri pe femeia pe care o iubește, Alonzo este pregătit să renunțe la tot și, pentru a-și atinge scopurile, recurge la măsuri extreme.

Eveniment special organizat în cadrul celei de-a 22-a ediții a Festivalului de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 9-18 iunie la Cluj-Napoca.

Detalii

Data:
June 14
Interval orar:
9:30 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/146eNvrw1

Locație

Muzeul de Artă Cluj-Napoca
Piata Unirii 30
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

TIFF

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This