Ursus Evolution 2012

by | May 28, 2012 | Festivaluri

Update: Galerie foto ziua #1

Traieste live evolutia muzicii romanesti in Cluj la URSUS Evolution!

Daca anul trecut URSUS Evolution a adus impreuna 230.000 de oameni care au trait experienta muzicii romanesti de calitate, in 2012 URSUS isi propune sa continue misiunea de a pune bazele muzicii romanesti de maine.

Seria de concerte a inceput la Bucuresti (16-17 iunie) si urmeaza in Cluj (29-30 iunie), Brasov (28-29 iulie) si Mamaia (10-11 august).

Artistii care vor urca pe scena URSUS Evolution din Cluj sunt: Travka, Suie Paparude, Vama, Grimus, Parazitii, raku, Luna Amara, Guess Who, C.T.C., Vita de Vie si IRIS.

Intrarea libera!

Dar asta nu e tot! URSUS Evolution nu este doar un alt festival al verii. Anul acesta, 16 trupe “brand new”, cate patru in fiecare oras, vor urca pe scena festivalului si vor face parte din fenomenul URSUS Evolution – un mix eclectic intre toate genurile muzicale ale momentului.

Debutantii au trecut printr-o selectie online in mai multe etape. Primul pas a fost inscrierea pe pagina de Facebook a URSUS Romania, in aplicatia dedicata : https://apps.facebook.com/ursusevolution/. Al doilea pas l-au facut fanii URSUS de pe Facebook, care si-au votat favoritii dintre cele peste 120 de formatii inscrise. Votul fanilor a contat 50% din decizia finala, restul de 50% a fost decis de catre juriul URSUS.

Au fost peste 120 de formatii inscrise si peste 16000 de voturi din partea fanilor. Vino sa vezi castigatorii din Cluj: Ska-nk, Subatomic zoo, Mentally Safe, Ultimu’ nivel, care vor concerta in premiera in fata a zeci de mii de fani! URSUS Evolution este momentul lor, momentul in care pot demonstra ca reprezinta muzica romaneasca de maine.

URSUS Evolution pune bazele muzicii romanesti de maine incercand astfel sa ajute formatiile noi sa faca primii pasi pe „scena mare” a muzicii romanesti.

Sunet, checked! Lumini, checked! Trupe noi, checked! Incepe URSUS Evolution 2012 in Piata Unirii din Cluj pe 29-30 iunie 2012 – Vino sa traiesti live evolutia muzicii romanesti!

Ursus Evolution a avut loc si anul trecut in aceasi perioada. Galerie foto de atunci gasiti aici.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This