Solaris Shopping Park isi deschide portile

Home $ Articole $ Solaris Shopping Park isi deschide portile

by | Nov 13, 2008 | Articole

Solaris Shopping Park, cel mai mare centru comercial din Turda si Campia Turzii, isi va deschide portile sambata, 15 noiembrie. Evenimentul va fi incununat cu premii, concursuri si concerte de zile mari.

Solisti si formatii de renume ca Andra, Smiley, Anca Badiu, Hazard, Swinging Train, Emeric & Friends si multi altii vor concerta incepand cu ora 12:00 iar in timpul zilei participantii vor avea posibilitatea sa castige sute de premii in cadrul evenimentului Solaris Challenge. Premiul cel mare: o excursie de vis intr-o tara exotica, sub soarele Solaris.

Solaris Shopping Park va fi un centru atat al locuitorilor din Turda cat si din Campia Turzii. Va fi destul loc si spatiu pentru toti cei 90.000 de locuitori ai celor doua orase, deci nu va fi nevoie sa se certe de la el. In schimb, ne-am gandit sa-i invitam pe toti locuitorii din Turda si Campia Turzii la evenimentul Solaris Challenge, un eveniment pe care dorim sa-l organizam in fiecare an si care va fi un simbol al intrecerilor sportive dar si un prilej de unificare al celor doua orase

sustine Markus Goessl, business development director Venta Real Estate Group

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!