BAD COMPANY UK – COTTI – BTK @ Club Midi

Home $ Articole $ BAD COMPANY UK – COTTI – BTK @ Club Midi

by | Sep 28, 2009 | Articole

Update: poze

BAD COMPANY UK – COTTIBTK @ Club Midi – sambata, 10 octombrie 2009

Un eveniment marca Unusual Suspects !

PRET BILET
– 20 RON IN AVANS – Disponibile in reteaua DIVERTA si www.myticket.ro
– 35 RON IN ZIUA EVENIMENTULUI

Drum and Bass meets Dubstep
Acest concept de eveniment doreste sa aduca fata in fata dj reprezentanti ai celor mai populare genuri ale muzicii electronice din Marea Britanie: drum&bass si dubstep.
Dubstepul este cel mai apreciat nou gen al muzicii electronice britanice, stil care in ultimii 5 ani a contaminat cluburile si festivalurile din intreaga lume. Acesta se caracterizeaza printr-un tempo lent si dansabil, ritmuri fluente si diverse, influente reggae si dub, toate pe fondul unui bas imens. Coordonatele caracteristice dubstepului sunt libertatea de exprimare si eliberarea de categorii muzicale, orice sonoritati fiind permise atat timp cat atitudinea este una pozitiva. Pentru Cluj acest gen reprezinta inca un teritoriu putin explorat, Cotti deschizand drumul spre aceste sunete care sunt deja consacarate in orase ca si Bucuresti sau Timisoara.
Drum&Bass-ul si-a croit drum in scena romaneasca acum mai bine de 10 ani. In ciuda lipsei de interes a mass media, acesta a devenit, urmand curentul global, unul din cele mai gustate stiluri de muzica electronica. Clujul are o traditie de mai mult de 6 ani in aceste manifestari, Unusual Suspects prezentand in fata a mii de spectatori unele din cele mai importante nume ale genului.

Line up
BAD COMPANY UK’s VEGAS [Bad Taste Recordings, London UK]
VEGAS este membru al trupei BAD COMPANY UK, aparuta la sfarsitul anilor ’90 si responsabila pentru aparitia a mai multor piese care au scris istoria drum&bass-ului. “The Nine” sau “The Pulse” au deschis un nou drum pentru dark drum&bass, fiind urmate de albume ca si “Inside the Machine” si “Shot Down on Safari”, care au impus standardul de sunet BCUK. Conducator alaturi de Maldini al casei the discuri Bad Taste, Vegas mixeaza pe toate meridianele globului, din SUA in Australia, continua sa creeze piese apreciate si sa promoveze noi talente. Dupa explozivul show Clujean din 2007, Vegas se intoarce sa ne viziteze tara, pus ca de obicei pe fapte mari!

COTTI [SumTing New, BassFace , London UK]
COTTI , provenit din Brixton , Londra este primul ambasador al dubstepului care va vizita Clujul. Muzica sa este o sinteza a genurilor urbane britanice: reggae, grime, garage sau dubstep. Atmosfera si mesajul sunt pozitive, pline de muzicalitate si garanteaza un ring de dans incins. Piese ca “Rise Da Temperature” sau “Calm Down” au devenit deja favorite ale publicului roman dupa showul Timisoarean.
Deosebit de prolific, muncind la proiectele sale care includ numele mari ale dubstepului, vocalisti de grime si reggae, Cotti reinventeaza muzica urbana, remixeaza artisti ca si Massive Attack sau Dub Pistols si isi reprezinta sunetul atat la platane cat si la microfon in intreaga lume.

BTK [Renegade Hardware, Subtitles, Sao Paolo BRASIL]
Originar din Sao Paulo, Brazilia, Vinicius Honorio aka Identity este un artist international in adevaratul sens al cuvantului.Navigand pe mai multe continente, soundul sau este cunoscut din America de Sud pana in estul indepartat al Europei.Propulsat de un portofoliu impresionant de realizari discografice la case de discuri ca si Renegade Hardware, Subtitles sau Barcode, acest artist este unul dintre cei mai interesanti dj si producatori de drum&bass ai ultimilor ani. Seturile sale sunt caracterizate de precizie si versatilitate, continand intotdeauna un numar mare de piese pe care nu le veti mai auzi altundeva!

DOWN [Unusual Suspects]

De asemeni va fi deschis si lounge-ul: SCENA 2 – “THE DUBLAB”. Aici vor fi prezenti:
INJEKTAH [Fiyah Burn Sound, TIMISOARA]
TOMASAN [BUCURESTI]

Update: Concurs cu 2 invitatii

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!