Fata cu distracţia: Letiţia Maria

Home $ Articole $ Fata cu distracţia: Letiţia Maria

by | Feb 24, 2014 | Articole

Pentru campania “Fata cu distracţia” am ales 10 finaliste. Ea este una dintre ele:

Letiţia Maria – 21 de ani, studenta
Localuri preferate: Booha Bar, Club Midi, Boiler Club, Bricks
Ultimul “cel mai tare party” la care fost: Stanton Warriors @ Boiler Club

O gasiti pe Facebook sau pe Instagram.

Articolul ei:

Vineri seara

De obicei e una dintre noptile week-end-ului pentru iesit in lume. In timpul zilei respective ma ia o bucurie febrila la gandul ca intalnesc oamenii mei interesanti, ca dansez, ca schimb ritmul, ca o ia razna adrenalina in mine. Il sun repede, dupa ce ies de la examen, pe cel mai drag mie si stabilim sa ne intalnim in fata Operei pentru Baletul pe Gheata din St. Petersburg “Frumoasa adormita” la ora 18:00. Ma las asteptata ca deobicei, dar el e punctual, cu biletele in mana si zambetul pe fata. Am ramas amandoi masca ce reusesc rusii aia pe gheata, in niste costume captivante. Deci povestea cu triplu surub in aer chiar are un sambure de adevar.
Se termina cu toate personajele din povestile copilariei aliniate la nunta si dezmat, dar noua ne-a ramas in cap doar cum Lupul ii facea ochi dulci Scufitei. Asta discutam si comentam la masa la Bricks unde am ajuns lihniti, dar nu din cauza aruncarii cu privirea, ci fiindca a durat mai mult decat ne-am fi asteptat. Incepem: el cu un vin rosu (ca deobicei) eu cu unul rose, discutiile au ajuns departe in asemenea companie, de la Sankt Petersburg la Milano si mai ales la “Ce facem in seara asta?”. Am continuat: el cu tartar, eu cu o supa crema de praz cu branza de capra delicioasa, jur, cat despre tartarul lui nu pot sa spun decat ca arata a mancare de caini la conserva, dar i-am lasat impresia ca il cred pe cuvant cand scotea “Ah! Mmh! Bun bun!” dupa fiecare inghititura.
Primesc mesaj. Colegii mei planuiesc petrecere ca in fiecare seara dupa examen. Va fi in Boiler. Va fi Shiver! Cum sa ratez asa ceva dupa ce ca am sarit continuu la Electric Castle pe piesele bagate de el?! Dar cum sa ratez si petrecerea din Midi unde e o zi de nastere speciala? No problem! Petrec dublu in seara asta, yeah! Ma intalnesc cu ei si ele, incepem in camin. Ca sa nu stric acidul clorhidric din stomac continui tot cu acid: cu un vin bun bun, tot rose.
Ne strangem incet incet, reusim in sfarsit cu greu sa plecam si deodata ma trezesc in Boiler, cu ei si ele in jurul meu, toti suntem cu zambetul pe buze, am facut cunostina cu euphoria pura in asa atmosfera. Ii intalnesc si pe ceilalti oameni interesanti mie, socializam cu mai mult spor si imaginative decat deobicei, tipam unul la altul ca sa ne intelegem si intelegem prost pentru ca la despartire apucam directii diferite. Nu-i nimic, niste prieteni imi fac semn sa dam un shot. Ataaaat! 2 sa fie, ca primul abia mi-a umezit cavitatea bucala. Pe telefon descifrez un mesaj “Ce faci? Mai vii?”. I-am imbratisat pe fiecare si am strans aproximativ 12 imbratisari (cat are nevoie un om pe zi, in cazul meu si pe noapte). M-am urcat in taxi cu directia Midi si oprire la Sora sa achizitionez o surpriza de acolo. Mi-a umplut capul taximetristul cu tot felul de probleme ale lui cu ceilalti taximetristi, dupa ce ca aveam capul plin de oboseala, muzica, informatia pentru examenul pe care il dadusem in ziua respectica si alte ganduri ce nu te lasa in pace nici cand euphoria, adrenalina si alcoolul se intovarasesc. Deci mai exact: ghiveci!
Finally, ajung si ma rog sa nu mai dau de tipul ala batran pe taxi. Ii dau sms si il astept jos cu surprizaaaa: un tortulet cu o lumanare infipta in mijloc. Ma gaseste rapid si rade de mine cum ma chinui sa aprind lumanarea. Rad si eu, el sufla, eu ma bucur de bucuria lui si zambim amandoi. Intram si petrecerea continua cu alt ritm, alta lume interesanta care e mereu acolo, alte discutii si alte bauturi – nebunici delioase. Muzica patrunde incet incet in conductul auditiv pana la nervul acustic, iar senzatia de perceptie mi se transforma direct in senzatie de placere. Ah ce-mi place, euphoria ma cuprinde si mai tare si nu din cauza alcoolului, ci pur si simplu pentru ca mereu Midi reuseste asta. Are acel ceva ce te cam separa de exteriorul infrigurat. Stam lejer pana la 5-6….dar ce-o mai fi?! A doua zi o dorm toata si am grija sa nu ma ridic apoi brusc din pat.

A fost vinerea perfecta, draguta, cu oamenii mei dragi, plina de moment funny, dar mai ales cand am mai aflat dintre ele a doua zi la cafea…Awesome night… Next one!

Crezi ca Letiţia ar fi potrivita pentru titlul de “Fata cu distracţia“? O poti sustine folosind butonul de Like (de mai jos).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!