Cinci noi magazine, inaugurate in Iulius Mall

Home $ Știri Cluj $ Cinci noi magazine, inaugurate in Iulius Mall

by | Jul 23, 2014 | Știri Cluj

Din iulie clujenii au la dispoziţie 5 noi destinaţii de shopping, de unde pot alege cosmetice, decoraţiuni interioare, articole sportive, rochii de mireasă şi bijuterii deosebite.

Mult aşteptatul brand de machiaj recunoscut mondial, M•A•C COSMETICS, a deschis primul magazin din Cluj –Napoca, la Iulius Mall, vineri, 18 iulie. Pasionaţii de frumos au la dispoziţie o gamã variatã de produse ale celei mai influente şi revoluţionare companii din lume din industria cosmeticã, Make up Art Cosmetics (M•A•C). Noul magazin este situat la parterul Iulius Mall Cluj.
M•A•C este un brand de machiaj care a fost creat de make-up artişti pentru make-up artişti. Motto-ul brandului – „All races, all sexes, all ages” („Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de vârstã”) reprezintã atitudinea faţã de individualitate, artã şi puterea exprimãrii personale. Datoritã pasiunii, mãiestriei şi energiei sale privind cãutarea inovaţiilor, M•A•C a fost în culisele a peste 200 de reprezentaţii la Fashion Week în Londra, Milano şi Paris şi sprijinã sãptãmânile modei din toatã lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelandã şi Moscova.

Lovely by M este inaugurat la etajul Iulius Mall Cluj şi propune o gamă completă şi variată de articole decorative. Cei care vor să îşi amenajeze locuinţa cu stil, vor găsi aici obiecte care aduc originalitate căminului. Decoraţiunile Lovely by M sunt realizate după cele mai noi trenduri în designul interior, oferind soluţii inovatoare de înfrumuseţare a locuinţei.
Cei pasionaţi de mişcare şi cu spirit energic pot vizita noul magazin de la etajul Iulius Mall Cluj: Lytos. Aici găsesc încălțăminte șiarticole sportive, concepute pentru activităţi în aer liber. Numeroasele modele Lytos,pentru femei, bărbaţi şi copii, sunt calitative şi realizate cu respectarea cerinţelor tehnologice avansate. Materialele utilizate sunt moderne, asigurând confort optimşi siguranţă deplină.

Salonul Maria este situat la parterul Iulius Mall Cluj, fiind dedicat celor care se pregătesc pentru cel mai frumos eveniment din viaţa lor, nunta. Locaţia propune rochii de mireasă, realizate din materiale fine, de o calitate superioară. Acestea sunt create de case de modă renumite, printre branduri numărându-se Pronovias, San Patrick, Demetrios, Cosmobella, White One şi Herve Mariage.
Pentru evenimentele speciale, dar şi pentru completarea unei ţinute perfecte, acum sunt disponibile accesoriile rafinate SEVDA. Noul magazin, de la etajul Iulius Mall Cluj, îşi aşteaptă clienţii cu bijuterii din aur şi argint, lucrate elegant şi cufinisaje perfecte. Pentru doamnele şi domnişoarele care preferă lucrurile mai deosebite, SEVDA prezintă şi o colecţie impresionantă de bijuterii din perle şi din pietre naturale.

În plus, de curând, magazinul Valentini Home îşi aşteaptă clienţii într-o nouă locaţie, rafinată şi veselă, situată tot la parterul Iulius Mall Cluj, în vecinătatea Top Shop.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!